icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

shandy
29. sep 2010

@wera no a to si tam dociahnes? no ja mam asi kratke prsty 😅 😅
mne zostane zle, ked sa nenajem, chodim spat skor ako kedysi a narastli mi prsia, takze budem musiet ist kupit nove podprdy 😀 😀 . obcas ma boli hlava a dost ma smadi...ale inak v pohodicke 🙂 . zajtra ides na krv?

zlatanka30
29. sep 2010

shandy dakujem si zlata.inak aj ja som za vklad na 3 den a tak aj chcem. 😉 ja mam odber nabuduci tyzden tak dufam,ze aj nejake vajka budu 🙂

yeliel
29. sep 2010

joj baby straasnaa dilema je to PK 😀 😀 😀 😀

wera
29. sep 2010

@shandy chi no tak to smädí aj mňa... 🙂 to zväčšenie pŕs by som brala, a môj ešte viac 😀 😀 😀
...sem tam mi to ide zaviesť hlbšie a cítim tam niečo tvrdé čo som tam predtým necítila, tak neviem čo to je...
na krvičku idem až v piatok... a výsledky krvičky budem mať v sobotu... joj to bude čakanie... 🙂
a kedy potom budem môcť ísť na ultrazvuk?

wera
29. sep 2010

@monicka7299 neviem či to bude krčok... ale predtým som tam také nič tvrdé pri zavádzaní necítila a teraz to tam je... tak dúfam že je to ono 🙂

wera
29. sep 2010

@yeliel mne PK tiež neodporúčali a to sme mali 9 embryjok... povedala mi že je to zbytočná strata peňazí, že som mladá a že sa uchytia 😀

yeliel
29. sep 2010

@wera no mne z 9 embryjok dali 6 na PK...a aj mi to odporucali..asi ze uz som stara korcula 😀 😀 😀

wera
29. sep 2010

@yeliel to teda nie si 🙂 🙂 🙂 ...asi v každom centre odporúčajú niečo iné...

babuľky ja si idem hodiť šlofíka... v noci som skoro vôbec nespala... tak večer 😀

zlatanka30
29. sep 2010

yeliel ta PK je moja nocna mora 😀 😀 😀 😀 vsak uvidime kolko ich budem mat 😉

yeliel
29. sep 2010

@zlatanka30 jo jo aj moja 😀 😀 😀 ale tak pri ET mi vkladali embryjka po PK a pri KET to budu take mrazene hned po OPU tak uvidim ako to dopadne 😉

yeliel
29. sep 2010

@wera 😀 sladke sny 😉

noe
29. sep 2010

@chicca555 ahoj si bola o 11 tej v Heliose 😉 aj ja uz mam vselicky, tak budeme v tom spolu. Kedy zacinate, my od 1.10. 🙂
@evasbk super, tak v piatok idete na to, bude na vas mysliet, aby bola co najvacsia uroda aj pre surodencov 😉

@monicka7299 je to tazke, ale ty to zvladnes. Ako s tou novou pracou, ides skusit?

@kefalinek drobcekovi v brusku prajem silne pazuriky, nech za riadne uchyti a nepusti 😉

@renka1801 moc mi to je luto ☹ no musime byt silne a bojovat. Neviem co je to PK. Mne v Heliose prave hovorili, ze PK je lepsia, aby bola vacsia pravdepodobnost, ze sa babatko uchyti. A tiez nam ju doporucuju.
@sunday1 ahojky, neviem ci mas celkom pravdu, nam tvrdili, ked sme podpisovali ziadost, ze od schvalenia 6 mesiacov. Mozno to je ine v zavislosti od centra, ale Helios 100% len pol roka.

shandy
29. sep 2010

@wera weri ono ti je na prd to zvacsenie, teda aj muzikovi ked sa ich nesmie dotknut, lebo ich mam fest citlive 😀 😀 . moze akurat tak obzerat 😀. pekne sniky. inak ano aj nespavostou obcas trpim
😉

noe
29. sep 2010

@wera tehulka nasa pekne snicky 😉

noe
29. sep 2010

Dnes som si bola v lekarni vybrat komplet vybavu 🙂 Este, ze mame velku chladnicku, je toho pozehnane 🙂 Ale mi vyhrkli slzy, ze asi fakt nas to nemynie 😒 no ale co uz, budeme bojovat 🙂
Babulky, aku je najlepsi cas na pichanie? Rano - obed - vecer ???

sunday1
29. sep 2010

@noe Skôr to asi závisí od poisťovne, ja som sa na to pýtala, lebo som vedela, že na ďalšie IVF nepôjdem hneď.

noe
29. sep 2010

@sunday1 Alebo od poistovne..... sme sa na to specialne pytali, pretoze sme vedeli, ze nas caka stahovanie a sme to chceli nejako v zavislosti od toho naplanovat. Preto si pamatam, ze len 6 mesiacov a mam VsZP.

evasbk
29. sep 2010

@noe ahojky 😉 Ja som vždy pichala rano o 8.00 a ked som šla do Heliku na kontrolu, tak som si ich zobrala so sebou a tam mi ich pichla sestrička čo mi brala krv. Ked ich požiadaš tak ti v pohode aj pichnu 😉

noe
29. sep 2010

@evasbk aj ja som uvazovala, ze takto rano to bude asi najvhodnejsie.
Inak ako sa citis, este vladzes chodit, brusko neboli?

evasbk
29. sep 2010

@noe vládzem, v pohode. Niekedy ked si idem sadnut tak cítim tlak, ale to je uple v pohode. A neni mi vobec zle ako mi bývalo pri prvom, ale teraz zas mám citlivé a pevnejšie prsia 😉 A migrény ma už prešli 😝 A ty??? tak v piatok žačínaš proverou, super.

noe
29. sep 2010

@evasbk ake zvlastne, ze kazdy to preziva inac, dokonca aj prve a druhe je ine 🙂
Presne v piatok zaciname proverou a potom decapeptyl a potom menopur 😠

monicka7299
29. sep 2010

@noe ja mám všeobecnú a chodím do Iscare a tam mi povedali, že 1 rok - tak neviem

evasbk
29. sep 2010

@noe ty si to ale nebudeš vediet porovnat, pretože ty ostaneš tehu hned pri tomnto prvom 😉 Decapeptyl je dobrý v tom , že nemusíš zarabať, ale zas z Menopuru som mala niekedy chaos, ked mi raz zvyšovali davky, potom znižovali...Ale teraz som mala celý čas tu istu davku, tak to bolo v pohode 😉

noe
29. sep 2010

@monicka7299 😀 ktovie od coho to potom zavisi 😀

@evasbk 😀 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeem, to je aj moje prianie 😵 😵 😵 a tajne dufam, ze sa splni 😵 😵 😵
No na Menopur sa tesim. Pamatam si aky bol chaos s inzulinom, ked sme pichali este v nemocnici. Kazdy pacient inak jednotiek.... 🙂

annamary27
29. sep 2010

@noe ahoj,ja som si pichala puregon ráno do bruška a večer okolo šiestej som chodievala k mame na ostatné injekcie,tak aby som to stihla z roboty a aby bola aj ona o takom čase doma.Ale ked som začala chodiť na kontroly,tak som s Puregonom čakala až kým mi sestrička povedala o 14tej akú dávku mám dalej pichať,tak so si ju pichla až vtedy.

annamary27
29. sep 2010

@noe jééé,aj ja som mala začať 1.10. ale mi ešte neschválili žiadosť. 😉

noe
29. sep 2010

@annamary27 nebol problem, ze si si zmenila cas? Ze to bolo najskor rano a potom poobede, kedze medzi jednotlivymi davkami by malo byt 24 hod ?
juj si davaju nacas.... skoda, tak ale budete potom v novembri stimulkovat, nie?

kukucka78
29. sep 2010

@zlatanka30 ahoj pozeram že ideš buduci týžden na odber...môžeš poradit čo ma čaka od začiatku? boli sme na konzul.a teraz sa mam objednat prvý den menzesu...

sunday1
29. sep 2010

Už si asi týždeň vylepšujem náladu čokoládou. Budem tlstá skôr než začnem stimulku.

balinka
29. sep 2010

ahojte babulky 😉 pribrali ste niektora od tych vsetkych hormonov? 😲 lebo ja ani deko 😀