2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
kukucka 78 poslal som ti IP.chcem sa opytat nebolo niekomu pocas stimulky na vracanie.lebo mne je volako divne 😝 😝
evasbk @yeliel dobre robkáš treba oddychovať.....viem o čom rozprávam......ja ked budem tehu tak iba hore nohamy......držkám palčeky a ak sa smiem opýtať tak čo povedali koľko máš folikulov???ja pri prvom Ivf som mala dosť ale iba 4 vajká a prijalo sa iba jedno po predĺženej kultivácii,....tak to jedno vkladali ale... ☹ bohužiaľ sa neprijalo tak teraz treba dúfať držkám fakt všetkým palčeky.......dajkaj o sebe vedeiť ja viem to čakanie tých 14 dní je najhoršie......
@zlatanka30 ahoj,mne počas stimulky nebolo absolútne nič.ale každá sme iná a je to moc zlé s tým napínaním na vracanie?
evasbk @yeliel možno som to prehliadla ale kam chodíš do heliosu,,,,???,
obcas ma napne.moj manzel si robi srandu,ci som neni tehu 😀 😀 😀
zlatanka30 mne tak trošku aj je zle ked mám dostať mrchu aj teraz mám v sobotu dostať a už mi dnes bolo zle.....to je asi rôzne....
@kvetinka98 chodim do GF
@zlatanka30 moja mne byvalo pocas stimulky zle 😝
@zlatanka30 ahoj, mne bolo počas stimulky zle a dokonca som dva krát skoro odpadla... bolo to už ku koncu stimulky a vždy ráno potom ako som si pichal.... 🙂 ale na chvíľu som si ľahla a potom už bolo dobre 😉
@kvetinka98 ano, chodím do Heliosu
@zlatanka30 mne pri prvej stimulke byvalo tiež zle, tak od žaludka. Tak asi posledný týž. pred OPU
Baby ved ja musím bežat si dat pichnut, potom sa ozvem pa pa
tak asi bude nieco na tom pravdy lebo som uz na konci stimulky.buduci tyzden odber tak mi uz bude lepsie.uz aj brusko tlaci 😀 😀 😀
@zlatanka30 ahojček, ja som stimulku znášala super, nebolo mi vôbec nič, ale čítala som príbeh baby, ktorej bolo veľmi zle a aj nálady menila, takže záleží od organizmu.....držím palčeky, aby si to dobre zvládala
gabinkaa juj dakujem vsak to uz musim dobojovat do uspesneho konca 😉
Aj pre vas cerstve TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@zlatanka30 držím pästičky pri bojovaní.......aby to vyšlo..... 😉
@kvetinka98 fúúú, to je hroznéééé ☹ ..ťažko sa to čítalo ale si statočná. Je mi to veľmi ľúto- no teraz mi aj slzy vyšli.....
Držkaj sa 😔
Dobrú noc .... PA PA
@monicka7299 dobrú nôcku 🙂
Ja som sa teraz vratila a vy tu idete už spať???? 😕
dobrú nôcku prajem babuľky, aj ja idem do hajan 🙂 🙂 🙂
@wera si iny spachtosko 🙂 malicka je uzasna, aka buchticka 🙂
@kvetinka98 je mi to moc luto 😢 ale mate tam hore anjelika, ktory vam urcite posle za seba uz coskoro nahradu 🙂 budem vam velmi drzat palce. Ostan tu s nami, nech viem eako sa vam dari a mozme sa tesit spolu s vami 😉
@evasbk aj mn asi mohla pozvat 😀 pyzamove party milujem 😀
@annamary27 tak to ste mali krasnu urodu a neostal ani jeden mrazacik? Teraz idete na 2 IVF, nie?
@wera
@monicka7299
@evasbk dobru nocku bambulky..... ja som tu a ziadna sovicka 🙂
hu, húúúú 🙂 To ja len tak do noci, lebo mi jasné, že všetky pekne spinkáte. Sladké sníčky a až sa zobudíte pekný úspešný a plodný dník všetkým snažilkám!!
dobré ránko sa praje babuľky 🙂 🙂 🙂
Dobré ráno 😀

@yeliel no tak asi mi ho priniesli, teda dúfam 🙂 🙂 🙂