icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
30. sep 2010

@sunday1 brééééééé 😀

chicca555
autor
30. sep 2010

@noe ahojky, ano, ja som bola o tej 11tej 🙂 ja este cakam na cervenu, teraz cez vikend by som mala mat a pak zacinam na 16ty den proverou, cize mne to vychadza az na polovicu novembra asi, myslim OPU 🙂

chicca555
autor
30. sep 2010

vidim, ze ste tu rozprudili debatku na PK 🙂 ja som ju mala pri prvom IVF a planujem si ju dat aj pri druhom, neviem ci je to ok alebo nie, pri prvom (v GynFive) nam ju doporucili...

co si o PK mysliste vy? ake mate skusenosti, prip. zname?

kvetinka98
30. sep 2010

Ahojte babuľky.....prajem Vám dobré ráno.........

evasbk
30. sep 2010

ahojte babenky 🙂 Taj je dnes len odpočívam, manželík sa stará ako keby som nemala nohy 🙂 Raňajky do postele, notenbook tiež. Ešte ho poprosím aby chodil za mna aj na WC 😀 😀
@chicca555 Ja si budem tiež daváť PK,

wera
30. sep 2010

@evasbk manželík je zlatý 🙂 🙂 🙂 tak tak len sa nechaj pekne rozmaznávať 😉

evasbk
30. sep 2010

@wera celkom sa mi to páči, normálne vidím v jeho očiach taku zodpovednost, až mi je to smiešne 🙂 Len som zvedavá do kedy ho to bude baviť 😅

wera
30. sep 2010

@evasbk neboj bude ho to baviť minimálne najbližších 9 mesiacov a potom bude jeho starosť dvojnásobná 🙂 🙂 🙂

evasbk
30. sep 2010

@wera Tak to by som si myslela že mi niekto vymenil manžela 😀 😀 😀

wera
30. sep 2010

@evasbk neboj určite nevymenil 😉 ...vyzerá to tak že sa už tešká a chce Ti to spríjemniť 🙂

evasbk
30. sep 2010

@wera a ty ako??? Tiež si nedočkavá na zajtrajšok? 😉 Ideš aj na sono, alebo len na krv?

wera
30. sep 2010

@evasbk ani nehovor...som strašne zvedavá... zajtra idem len na krvičku, neviem kedy potom pôjdem na sono... ale objednám sa asi na stredu, lebo aj tak budem potrebovať predpísať liečiky 🙂 už aby sme videli srdiečko, potom budem kľudnejšia 🙂

evasbk
30. sep 2010

@wera Nám robia vždy aj sono a potom krvičku a poobede nám volajú vysledky. Ked je test pozitívny tak potom dalšia kontrola je zas o 14 dní na akciu srdiečka, ale tam som sa ešte nikdy nedopracovala ☹

wera
30. sep 2010

@evasbk neviem presne ako to chodí u nás v centre... ale veď uvidíme, nechám sa zajtra prekvapiť 🙂 ja by som najradšej keby mi sono spravili aj hneď 🙂 🙂 🙂

wera
30. sep 2010

@evasbk a neboj najbližšie sa toho určite dočkáš 😉

evasbk
30. sep 2010

@wera Mám také zmiešané pocity, ked ideme do toho s horším spg ako bol pri prvom 😒 Začínam mať depky 😅

chicca555
autor
30. sep 2010

@evasbk evi, vy ste v heliku, ked mate taky spg zly, nechodil muz na odbery a mrazenie spermii? nam na konzultacii vraveli, ze to moc nerobia, preto aj moj chlap chce postupit to TESE, aby mal zaruceny vacsi pocet spermii

evasbk
30. sep 2010

@chicca555 Ahojky . Minulý rok sme malý len zlu morfologiu 100% ☹ a teraz je už aj množstvo a pohyblivoat na figu ☹
Ale nie je to s tím množstvo až také zle že by musel podstupovat TESE, teta osobne myslím, že by nám to odporučili keby to bolo potrebné. Rozmýšlali sme aj na darcovstvom, ale emb. nám povedala že robila aj zhoršími spg. a žena otehotnela, tak aby sme to ešte vyskúšali . Ja nie som doktor, tak jej verím, ale pochybnosti mám

wera
30. sep 2010

chi som si zase trochu schrupla 😀
@evasbk toho spermia sa absolútne neobávaj...my sme ho mali tento krát fakt dosť zlý a vidíš to... zadarilo sa 😉 takže toho sa vôbec neobávaj 🙂 budete si dávať aj ICSI?

yeliel
30. sep 2010

kuk babule 😉

wera
30. sep 2010

@yeliel ahojky 🙂 🙂 🙂 že sa aj ukážeš 😀

yeliel
30. sep 2010

@wera 😀 😀 😀 😀 ze ukazem...sak ja som tu skoro stale 😀 😀 😀
uz mas v IP ten link 😉

wera
30. sep 2010

@yeliel 😀 😀 😀
si veľký pokladík, moc moc Ti ďakujem za tie infošky 🙂 🙂 🙂
a ako sa cítiš po estrofeme? dá sa?

kefalinek
30. sep 2010

baby mna slaktrafa minuly rok mi poslala kamaratka z ameriky taky krasny svetrik pre malu, stale som ho prekladala a teraz ked jej uz chcem obliect nemozem ho najst pomooooooooooooooc 😀 😀 😀 😀 😀

wera
30. sep 2010

@kefalinek šikulka 🙂 🙂 🙂 tak poriadne hľadaj aby ho nakoniec nenosila až sestrička 😉

kefalinek
30. sep 2010

alebo ti ho potom poslem budes mat aspon pre jednu krasavicu 😀 😀 😀

yeliel
30. sep 2010

@wera 😉 nemas zaco moje 🙂 no celkom sa da..obcas mi pride tak trochu divne 😀

wera
30. sep 2010

@kefalinek 😀 😀 😀 ani ho nestihneš poslať, lebo ho budeš potrebovať Ty 😉 😉 😉

wera
30. sep 2010

@yeliel hmmm to asi z tých hormónikov všetkých... a utrogestan začneš kedy brať? a dajú Ti aj nejaké ďalšie liečiky?

@kefalinek zlatinko a Tebe dali aj nejaké ďalšie liečiky okrem utrogestanu?

evasbk
30. sep 2010

@wera ano, musím ist ICSI, normalne by neboli schopne oplodnit. Začala som robit palacinky a manželík ma vyhnal naspäť do postele, že to je teraz jeho robota 🙂 No úžas, cítimsa ako princezná 😉