2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@sunday1 moje niesu vysledky ....este musim cakat ...nevolali este a nechem furt otravovat 😀 ...Ved jasne,ze pockam na vysledky 😉 sama si ho nenasadim 😀 ale jednej babe co si piseme dali prednison len na zaklade mutacie MTHFR a pritom neama nic ine zistene len tak preventivne ako weruske 😉
mam ale vysledky z endo..aj tie protilatky na stitnu a dala som si robit aj na kyselinu listovu 😀 a to je vraj vsetko OK 😉
@wera no budem sa snazit k niekomu v Car dopracovat..ale u nas to tak funguje ze ak tam ides rano na kontrolu tak sa dostanes ku hocikomu a nie k dokimu co patris..tak neviem ci sa vobec bude niekto ochotny na to pozriet 😝
@yeliel To tom rada, že máš štítnu žľazu v poriadku 🙂 Prednison jej určite nedali kvôli MTHFR, dáva sa preventívne po potratoch alebo neúspešných IVF hlavne vtedy, keď baby nemajú urobené imuno, aby sa niečo nezanedbalo. My budeme vedieť, či ho potrebujeme, ale vraj to aj v Prahe (neviem ako v KE) odporúčajú aj vtedy, ak žiaden problém nezistia. Preto sú vlastne lekári proti týmto vyšetreniam, hovoria, že nemajú zmysel. Ja si ale stále myslím, že je dobré vedieť na čom sme 😉
evask silno silno drzim palceky.o kolkej mas opu???
janicca neboj bude to ok.mne uz nervicky pracuju na plne obratky. 😒 😒
@zlatanka30 7.45 tam už musím byť a záleží kolko žien nás bude 😉
aha lebo mne povedala,ze budem mat opu o 10.00 hod len este neviem kedy.
@janicca ahojky 🙂 super tak gratulujem 🙂 koľko embryjok ste vkladali? a aké boli veľké? kedy ideš na krvičku?
@evasbk zlatinko moc držkám palčeky na zajtra, držkaj sa 🙂 a tešíme sa na správičky o veľa veľa vajkulkách 😀
sono mi asi robiť nebudú... to ma objednajú asi až tak o týždeň... veď uvidíme zajtra 🙂
ďakujem Vám kočky.cmuk 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dúfam,že ma dovtedy bude šušura poslúchať a nechytím nejaký chrípkový vírus 😝
@annamary27 nebojkaj určite sa žiadna potvorka ani len neukáže 🙂 🙂 🙂
dobrú noc babuľky 🙂

@sunday1 preventívne mi ho dala doki...