icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
30. sep 2010

@sunday1 preventívne mi ho dala doki...

wera
30. sep 2010

@janemari jeeej a ako si dopadla na poradni? koľko má babulko? a nejakú fotečku nemáš?

janemari
30. sep 2010

@wera fotku mi nedala ale ma 43mm,vyvija sa v poriadku a bolo dost ciperne ako rozhadzovalo ruckami a nohami.Moj myom nerastie zostva v klude a budem rodit cisarskym rezom.

wera
30. sep 2010

@janemari tak to sú dobré správy, hlavne že je všetko v poriadku 🙂

yeliel
30. sep 2010

@sunday1 moje niesu vysledky ....este musim cakat ...nevolali este a nechem furt otravovat 😀 ...Ved jasne,ze pockam na vysledky 😉 sama si ho nenasadim 😀 ale jednej babe co si piseme dali prednison len na zaklade mutacie MTHFR a pritom neama nic ine zistene len tak preventivne ako weruske 😉
mam ale vysledky z endo..aj tie protilatky na stitnu a dala som si robit aj na kyselinu listovu 😀 a to je vraj vsetko OK 😉

@wera no budem sa snazit k niekomu v Car dopracovat..ale u nas to tak funguje ze ak tam ides rano na kontrolu tak sa dostanes ku hocikomu a nie k dokimu co patris..tak neviem ci sa vobec bude niekto ochotny na to pozriet 😝

janemari
30. sep 2010

@wera no dokina povedala,ze mi poklesla placenta a to neviem co znamena 😅

yeliel
30. sep 2010

@janemari ahoj tehulka.. 😉 a nepytala si sa na to? co to je? 😀 😀 😀

janemari
30. sep 2010

@yeliel nie nepytala,ale beriem to tak keby to bolo vazne tak som v nemocnici 😅

yeliel
30. sep 2010

@janemari aj ja si myslism... 😀 alebo by ti dala kontrolu skor..tak je to urcite OK 😉 🙂

sunday1
30. sep 2010

@yeliel To tom rada, že máš štítnu žľazu v poriadku 🙂 Prednison jej určite nedali kvôli MTHFR, dáva sa preventívne po potratoch alebo neúspešných IVF hlavne vtedy, keď baby nemajú urobené imuno, aby sa niečo nezanedbalo. My budeme vedieť, či ho potrebujeme, ale vraj to aj v Prahe (neviem ako v KE) odporúčajú aj vtedy, ak žiaden problém nezistia. Preto sú vlastne lekári proti týmto vyšetreniam, hovoria, že nemajú zmysel. Ja si ale stále myslím, že je dobré vedieť na čom sme 😉

yeliel
30. sep 2010

@sunday1 mala neuspesne IVF a KET tak asi preto 😉
tak to potom vazne zalezi od Dr..ci ti ho nasadi alebo nie..som strasne zvedava na to moje imuno 🙂

janemari
30. sep 2010

@yeliel presne tak.

sunday1
30. sep 2010

@yeliel Určite bude OK 😉 Musí byť, však máš za chvíľu KET 😀 😀 😀

yeliel
30. sep 2010

@sunday1 no neviem neviem...ked im to tak dlho trva 😀 ma klepne ked mi tam nieco najdu.. 😝

sunday1
30. sep 2010

@yeliel Ale nenájdu 😉 Kedy máš KET?

yeliel
30. sep 2010

@sunday1 nevieeeem kedyy..kontrulu teda utrazvuk mam 8.10 a tam asi povedia kedy, to budem 14Dc ale KET sa robieva 16 az 18 Dc..ale tak ja som furt vynimka takze uvidim 😀 😀 😀

sunday1
30. sep 2010

@yeliel Však to už je len niečo vyše týždňa! To je super! To raz-dva ubehne 😀 😀 😀

yeliel
30. sep 2010

@sunday1 super super..len sa nervozita stupnuje 😀

janicca
30. sep 2010

pekný večer prajem 🙂
@wera tak už sa ti to kráti zajtra ti to krvička potvrdí .....tak aj ja už som od včera čakateľka na potvrdenie tehu teda aspoň verím že pojdem v tvojich šlapajách 🙂

sunday1
30. sep 2010

@janicca Gratulujem a verím, že sa Ti to podarí. 🙂

evasbk
30. sep 2010

Babenky, ja vas na dnes opúšťam, idem do vane a potom buvat. Na zajtra mi držte palce, hned ako to bude možne tak podám info 😉
@wera Zajtra sa držkaj, dufam že budu robit aj sono a budu tam tie tvoje bublinky vidno 🙂 😉

zlatanka30
30. sep 2010

evask silno silno drzim palceky.o kolkej mas opu???

sunday1
30. sep 2010

@evasbk Držím palce 🙂

zlatanka30
30. sep 2010

janicca neboj bude to ok.mne uz nervicky pracuju na plne obratky. 😒 😒

evasbk
30. sep 2010

@zlatanka30 7.45 tam už musím byť a záleží kolko žien nás bude 😉

zlatanka30
30. sep 2010

aha lebo mne povedala,ze budem mat opu o 10.00 hod len este neviem kedy.

wera
30. sep 2010

@janicca ahojky 🙂 super tak gratulujem 🙂 koľko embryjok ste vkladali? a aké boli veľké? kedy ideš na krvičku?

@evasbk zlatinko moc držkám palčeky na zajtra, držkaj sa 🙂 a tešíme sa na správičky o veľa veľa vajkulkách 😀
sono mi asi robiť nebudú... to ma objednajú asi až tak o týždeň... veď uvidíme zajtra 🙂

annamary27
30. sep 2010

ďakujem Vám kočky.cmuk 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dúfam,že ma dovtedy bude šušura poslúchať a nechytím nejaký chrípkový vírus 😝

wera
30. sep 2010

@annamary27 nebojkaj určite sa žiadna potvorka ani len neukáže 🙂 🙂 🙂

wera
30. sep 2010

dobrú noc babuľky 🙂