2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@chicca555 urcite, nesmie si dovolit meskat prave teraz, ked sa na nu caka 😀
@mirka321 no som typovala spravne, kedze mame rovnake lieky aj vcelicky 😉 tak to sa urcite stretneme a skocima na kavu. I ked vy to mate hodne od ruky, ja budem dochadzat len z Ruzomberka. Bude ta vozit manzel, ale budes sama chodit?
@yeliel ja som tu....do vcera som riesila uctovnicku, tak som bola vytazena..... ale dnes som sa rozhodla, ze si konecne uz vybalim kufor, tak som doma 😀
@wera ja uz viem preco sa vam to podarilo 😵 A ja tvoj recept tiez odkukam, ak sa podari, tak si ho daj patentovat 😀 to preto, ze ti tak vela sinkala, tak sa bambulko pekne usalasil v brusku a spinkal spolu s tebou 😵 😵 😵
wera suuuuuuuuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss velmi sa tesim s tebou.opu definitivne v utorok bojim,bojim ☹ ☹ ☹
@zlatanka30 zelam krasnu urodicku
@zlatanka30 ďakujem 🙂
a nebooooj OPU v pohodičke zvládneš a potom sa už len budeš teškať na embryjká v brušku 🙂
ach baby ste zlate. 🙂 jedno uz mam dozrete dufam,ze nepraskne,lebo ma porazi.este tri su a drobne a tie este musia dorast .ked sme isli do helika tak cez cestu prebehli 4 srnky a boli 4 vajka .aka nahoda. 😀 😀 :-
@zlatanka30 to bolo určite znamenie 😉
aj ja si myslim.som zabudla jeden bol jelen 😀 😀 😀 😀
@zlatanka30 budem na vas silno mysliet v utorok..... nejak sa nam tu vela stretlo z Heliosu 😀 dufam, ze zvysime ich tabulku usesnosti, a vsetky budeme tehulky 😵
@wera no mozno na tom nieco bude 🙂 mne sa paci taky recept, ak je co i len s 50% uspesny 🙂
@kefalinek ako sa ma tvoja bublinka v brusku? 😵
noe dakujem.aj ty chodis do helika a ku komu???ja ku krajkovi.dnes mam aj trosku potesil,minule som odchadzala skoro s placom 😒
Ahojte babeny ja sa hlasím !!!! Vajok bolo 16 🙂 🙂 Zatial sa idu oplodnovat 13 a potom sa uvidí. 😉 Som trochu
ubolená a ospalá, idem si zdriemnut. Aj ked car som si vrajže pekne pobuvala, lebo ma budili až 3 krat a ja nič, len som vrajže niečo zamrmlala a spala dalej 😀 😀
@wera cica mica gratulujem 🙂 🙂 Super, len pekne odpočívaj a raduj sa 😉
@zlatanka30 Toho OPU sa vobec nemusíš báť, nieje nič hrozné. dnes sme boli tam 3 a všetky v pohode 🙂 🙂 Sestričky su velmi milé, budu sa starat o teba ako v bavlnke 😉 O ktorej si bola dnes v Heliku??? Možno sme sa aj stretli, ja chodím tiež ku krajkovi
evask nemala si taky svetrik s kapucnou???
@zlatanka30 nie, nemala. ale mna brali do izby o 7.45 a vyšla som od tial okolo 11tej. Mala som šede pasikove nohavoce, čierny nátelník a šál. Bundu som mala bielo čiernu s kapucnu. Skor tak športovo 😉
@zlatanka30 ano ku Krajkovicovi. Ale jedno IUI a nejake vysetrenia robila uz aj Gatova, lebo nemal cas. A jedno sono mi robil aj Galo a k nemu nikdy viac. Ten by sa mal viac ucit humannosti od Krajkovica, lebo ma v tom velke medzery 😠
@evasbk ahoj spachtosko.... pekne odpocivaj a my budeme za teba mysliet na tvoje pokladiky, nech sa pekne sparuju a delia 😉 krasna urodicka blahozelam 🙂
😉 😉 😉 zmurk pre stastie 😀
@mirka321 tak to je skvele, ze ta bude manzelik spravdzat. Ja to musim zvladnut sama. Drahy je v Belgicku a pride len na par dni na OPU a potom spat. Ja robim z domu. Mame s manzelom firmu a je jedno ci som s nim v BE alebo doma u rodicov, staci mi laptop a inernet 😉 Takze nemusim mat PN, kedze som aj tak doma 😉
doktorka je tiez super 😉 😉 u toho doktora som nebola asi som nemala stastie na stastie 😀 😀 😀 😀.my chodime od zaciatku k nemu.som spokojna.strasne mi pripomina mojho obv.gyn. tak povahovo ,ale aj spravanim.a to sa ja bojim doktorov brrr 😀 😀 😀
@zlatanka30 ja na Krajkovica nedam dopustit, uz k nemu chodim vecnost, este ked robil v nemocnici a len uvazoval o zalozeni CAR. Doporucil mi ho ex priatel, boli spoluziacia a kamarati na medicine 😉
Ahojte. Vy ste tu uz take skusene, tak by ste mi mohli poradit.....zacali sme chodit do centra Gynfiv...chceme ist na IVF. mam nepriechodne vajcovody. Okrem tohto je vsetko OK. Uz jedno dieta mame. Ale to som bola este v poriadku. Mame za sebou prvu konzultaciu. Uz bola poslana ziadost na poistovnu. Viete mi povedat kolko to asi casovo vsetko trva? Kolko sa beru lieky pred odberom vajicok? A kolko dni od odberu vajicok sa robi ET? Dakujem za odpovede.
noe ved ani ja je to lekar s velkym srdcom.odkial si?? 😉

@yeliel jasnačka že pochválim 🙂 🙂 🙂