icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
1. okt 2010

@wera ved ja sa ani nemam cim testovat,lebo nemam doma žiadny test 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
1. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 pripájam upravenú tabulečku 🙂

Čakateľky na stimulku / KET:
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, čaká na stimulku na druhé IVF
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.
› gabinkaa - 40r. - GYNFIV BA - 1x IVF 05/2010 neúspešné, 2x IVF- konzultácia 2.10. , drahý málo spermijok+pomalé
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník, neúspešné, 28.9. návšteva centra - spísanie žiadosti na 3.tie IVF 🙂
›lisula - 29r. - ....... - 1x IVF dlhý protokol- úspešné-2.r.dieťatko, mužík teratozoospermia + oligoastehospermia, 2x IVF na jeseň

Stimulky / KETky:
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU 14.9.-10 vajok (9 oplodnených ICSI), vklad 17.9. bez PK-dve 8-bunkové embryjká, ostalo 7 eskymáčikov, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia, 1.10. krvička - HCG 332,2 🙂 kontrolný UTZ 15.10. 🙂
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol, 23.9. OPU-9 vajok, 29.9.2010 bez PK-dve 8-bunkové embryjká, 13.10. krvička
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený, 1.10.2010 OPU - 16 vajkulok
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET 27.9.2010
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO,genetika OK, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligoastenoteratozoospermia, príprava na KETko od 25.9. (estrofem)
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia, stimulka zahájená 1.10.2010

Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad - 2 dňové, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )
› shandy - 32r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika,
OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010 - 1. HCG 1293, 2. HCG 3270, čaká dvojičky 🙂 8.10. UTZ

wera
1. okt 2010

@kefalinek tak to je najlepšie 🙂 🙂 🙂 a koľko dňové embryjko bolo?

zlatanka30
1. okt 2010

kefalinek nie nepoznam podla mena.a kde presne byva v pd???

chicca555
autor
1. okt 2010

@wera nove udaje do tabulky 🙂
stimulka - dlhy protokol - provera, decapeptyl, gonal, caka sa na kramosky 🙂 predpoklad OPU - polovica novembra 2010

shandy
1. okt 2010

ahojte dievcence 🙂
uz som vas tu bola pozdravit rano ale blbol kon, som tu mala rozpisanu siahodlhu spravu, no skoro ma slak trafil 😀 😀
@wera v prvom rade gratulujeeeeeeeeeeeem tehulka 😵 😵 . no ono niekedy to HCG je klamlive, ze vysoke cislo moze znamenat jedno a naopak, aj okolo 300 mozu byt este dve 😀 . tesiiiiim sa 🙂

shandy
1. okt 2010

@sunday1 to s tou organizanovanou skupinou bolo super 😀 😀 😀 . tak ja uz som vlastne organizovana skupina 😀 😝
@yeliel pise sama sebe 😀 , moja z tych modriniek si nic nerob, to mam aj ja. prve styri tyzdne este ako tak, ale uz sa aj mne robia...inak potom ked budes tehulka, tak uz do bruska nepichaj 😉 , ak teda pichas teraz 🙂

shandy
1. okt 2010

@mirka321 vitaj a drzim palceky, prajem uspesnu stimulku 🙂
@evasbk evicek super, ty si ina nosnica. za taky vykon si zasluzis oddych. verim, ze sa vsetky krasne oplodnia 😵 😵 😵

gabinkaa
1. okt 2010

@wera ahojček moja, gratulujem k dobrej správičke, som rada, že sa ti to podarilo, tešííííííííííím sa 😉

shandy
1. okt 2010

@kefalinek ty este nevymyslaj, lebo este je skoro 🙂 , dobre ze ten test nemas doma 😀 . a tie baby co mali duchov boli kolky den od KET?

shandy
1. okt 2010

@annamary27 a co teraz ty mas nebodaj ZOO? @yeliel bola kamoska a podelila sa? 😀 . tie probiotika si dobre urobila. mne zas lekarka odporucila od swissu lactobacilly 5 a beriem ich stale aj teraz pocas tehu. mavala som opakovane mykozy a odkedy beriem tie lactobacily, tak neporovnatelne 😉
prepacte dievcence, ze vas zanedbavam, ale vcera som mala zvysenu teplotu a bolelo ma hrdlo, tak dnes som ostala doma pre istotu. a uz mi zacali aj tehu nevolnosti, ale zatial nevraciam...klop, klop, klop.

annamary27
1. okt 2010

@shandy zoo nemám,lebo výsledky kolposkopie mi volala moja gyn,že je všetko negatívne,ale ako mi to zavolala už ma začalo dole svrbieť,možno len nejaká oslabená imunita mi tam vyskočila,zatial to skúšam prekonať domácou liečbou,nie je to také strašné,ale sexovať teraz chvílu nebudem,lebo by som si to len rozdráždila do horšieho stavu. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
1. okt 2010

@chicca555 ahojky,ak dostanem protokol jak minule,tak aj mne bude vychádzať OPU v polke novembra 😀 😀 😀 😀 😀

zlatanka30
1. okt 2010

koordinatorka mi dnes pokazila naladu. ☹ ☹

annamary27
1. okt 2010

@kefalinek jééé,až teraz registrujem,že si bola na KET v pondelok,tak držím palce,aby to vyšlo 😎 😎 😎

wera
1. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂 ...ja som zase zalomila, to je neskutočné už spávam aj doobeda aj poobede a samozrejme aj v noci 🙂

@shandy ďakujem 🙂 strašne sa teším a už sa neviem dočkať srdiečka 🙂 kedy si bola na UTZ Ty? a kedy bolo vidno srdiečko? ja mám prísť na utz až o dva týždne, to budem 6+3 tuším... 🙂 to fakt už začínajú nevoľnosti? a čo pociťuješ?

@gabinkaa dakujem 🙂

@zlatanka30 a čože Ti pokazila náladu?

evasbk
1. okt 2010

@zlatanka30 u koho si bol u Mikulovej??? Bola si tam ráno. Lebo ked som čakala na príjem, tak od koordinatorky vyšiel jeden pár

zlatanka30
1. okt 2010

wera som sa pytala ,ze ake mam vysledky ked mi volala.povedala,ze mam malo vajicok.som z toho smutna ☹ ☹ ☹

wera
1. okt 2010

@evasbk zlatinko ako sa cítiš? je už lepšie? si si aj pospinkala? kedy Vám budú volať z centra ako sa darí embryjkám?

wera
1. okt 2010

@zlatanka30 ahoj toho sa vôbec neboj, dôležité je aby boli vajkulká kvalitné 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
1. okt 2010

mam chut to vzdat.jedem folik je uz dozrety ma 18,druhy 13.,10 a posledny neviem.su este nejake drobne ale tie uz asi nedorastu.a sliznicu uz mam 9.och boze preco???

janicca
1. okt 2010

@zlatanka30 neboj nebud smutná niekedy je menej viac presne ako Eva píše nevadí že ich je málo ale su kvalitné 😉

zlatanka30
1. okt 2010

janicca ja viem,ale my sa asi ani et nedopracujeme.

janicca
1. okt 2010

@zlatanka30 moja nerozmýšla do predu je tu X prípadov ktoré mali pár vajek a potom boli z toho krásne embryjka a teraz su krásne detičky...moja tak hlávku hore 🙂 🙂 🙂

zlatanka30
1. okt 2010

janicca snazim sa ale ja som taky clovek,ktory rozmysla tak blbo vzdy negativne

janicca
1. okt 2010

@zlatanka30 ja presne viem ako si na tom každá jedna si tým prešla čo sme tu ale snáž sa mysliet trošku pozitívne aj vajkulka to tak vycítia a sa pozbieraju 😉 myslím že psychika hrá velku rolu pri našom snažilkovaní ....ta skus !!! jasné moja 🙂

evasbk
1. okt 2010

@zlatanka30 janicca má pravdu. Pri prvom mi oplodnovali 11 vajíčok a nakoniec z toho nič nebolo 🙂 Teraz 13 a vobec neviem ako to zas dopadne 😅 Su baby ktoré mali jedno, dve a su už mamičky, tak to nevzdávaj 😉
@wera Nespala som len tak lenoším, dala som s tabletu aby som mala už pokoj, a pomohlo, už mi dobre. teraz kukam Tv, píšem s vami a prekladám si nemecké članky aby som nevyšla z cviku 😉 Zajtra o 8.00 mám volat do car ako sa to vyvíja, tak uvidím, dufam že tie naše spermošky zabojujú

monicka7299
1. okt 2010

@kefalinek ahojček ...netestuj..... ozaj až na 8. deň najskôr. Prosíííííííím 😉

monicka7299
1. okt 2010

@evasbk Ty , moja, som v nemom úžase .....GRATULÁCIA VELIKÁÁÁÁ.... baby jak to robíte?????

yeliel
1. okt 2010

@zlatanka30 ahoj nevzdavaj to moja..evasbk tu spominala ,ze sliznica pti ET staci aj 7mm a ty iz teraz mas 9 tak do ET este dorastie ja som mala pri vklade 8mm..ozaj to je tvoje prve IVF?