2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 Dik, neviem ako to robím, tento krat mi ani raz nezvyšovali dávky a mala som o jedno vajo viac ako minule. ale možem povedat že tuto stimlku som brala lážo-plážo, chodila som do roboty až do pondelka. Asi je to aj tou psychikou . Nevenovala som tomu všetku pozornost
@annamary27 neverim,,ze ty sa nemozes rehotat to mi k tebe nesedi 😀 😀 😀 probiotika papam aj ja..istotoa je gulomet 😀 😀 😀
@monicka7299 ďakujem 🙂
@evasbk všetko je aj o psychike... 🙂 si to zvládla úplne super 😉
babuleee 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som sa docitala na najmama..zeeee pri klasickom IVF sa castejsie rodia chlapcekovia a pri ICSI dievcatka 😉 😅 😀
dakujem budem sa s nimi rozpravat.janicca jasne moja 😉 yeliel ano je to moje prve ivf.aspon,ze ta sliznica je dobra
@evasbk nebojkaj, uvidíš že po ET budeš v úplnom kľude 🙂 budeš pekne domka ležkať, pozerať telku, čítať, prípadne môžeš niečo štrikovať, budeš papať samé dobrotky a uvidíš ako Ti bude dobre 😉 ja som si za tie dva týždne fakt dobre oddýchla 🙂 🙂 🙂
inak ja som sa zobudila po odbere až 30 minút po na izbe až keď priviezli ďalšiu holku zo sály...absolútne nič som si nepamätala.... 😅
baby počúvate spravy??? Nejaká Slovenka v Čechách porodila a dieta utopila v záchode. Srašnééééééé 😢 😢 😢 Toto je pre mna velmi silná káva
@yeliel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@yeliel jééééé dobrá štatistika na najmama,malú šušuru by som brala 😎 😎 😎 😎
@wera dnes som zlomila aj ja pred treťou do piatej,tak sme sa so svokrou napapkali,že nás to zlomilo.Mala som dnes totiž volno a len som pobehala obchody,poštu a cintoríny-pak výdatný obed a bum,už som čičikala.Ty si tehu,takže spinkanie budeš mať teraz v náplni práce 😀 😀 😀 😀
@wera hej hej poznam ten vecernicek 😀 😀 😀 ale ja lubim toho dracika co sa papá 😀 ...vies taky kremik pre deticky 😀 😀 😀
@annamary27 😉
@annamary27 tak po dobrom obede nie je nič lepšie ako dobrý šlofík 🙂 🙂 🙂
@evasbk po ET budeš pekne ležkávať,oddychovať,veľa spinkať ,hladkať si bruško a rozprávať sa s embryjkami 😉
@annamary27 no ja by som sa radšej nejak inak zamestnala, lebo ked bude len doma tak ako sa poznám tak sa budem moc pozoravat 😖 Tak isto po Et bude tak 4-5 dní ležať, ale potom budem musiet niečo vymysliet
Kočky,začala som čítať tú knihu Čakáreň.Je to fakt tak realisticky písané akoby to písala jedna z nás.Opisujú tam páry ako sme my ,ktoré chodia do centra,normálne som sa tam videla,začína dobre a dúfam,že bude mať aj šťastný koniec 😵 😵 😵 😵 😵
@annamary27 jej to musí byť dobrá knižka 🙂 verím, že inak ako šťastne sa skončiť nemôže 😀

@wera to je super..... Teším sa s Vami.....úprimne....