icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
2. okt 2010

@sunday1 a co hovorili..ze ako dlho budete cakat? snad to stihnete 😉

evasbk
2. okt 2010

@yeliel no mne daju tie najvalitnejšie na transfer a tie ostatne sa potom zamrazuju, aspon tak sme to mali my

yeliel
2. okt 2010

@evasbk hej asi tak je to spravne..aj ja som myslela,ze to tak bude..ale oni to spravil trosku po svojom 😝 ...

janicca
2. okt 2010

ahojte 😉 ja dnes taky tak ništ nerobím 😀 😀 😀 akurát obed čo sme si ukuchtili taký jednoduchý 😉
@evasbk ty budeš mať aj PK ? a či ?nám prvý krát nevyšlo ani na mrazenie ledva sme mali na vklad teta embryologička spomínala že su omnohho kvalitnejšie ako sme mali pred tým tak uvidíme ako sa to všetko vyvinie.....

annamary27
2. okt 2010

@balinka ahoj tak sen o testíku som mala tento týžden aj ja ,ale myslela som,že čiarky sú na nom kvoli pregnylu a potom som prišla na to,že ja som vlastne ešte neni po ivf,takže som tehotná ozaj,no proste chaos sen,ale bola som v nom happy. 😎 😎 😎

annamary27
2. okt 2010

@evasbk ahoj,9 je pekné číslo,nám sa pri prvom pokuse z 9tich zrelých oplodnilo 7 statočných.

balinka
2. okt 2010

@annamary27 aj ja som bola stastna,az do chvile kym som sa nezobudila 😲 ale verim,ze buduci mesiac sa to stane realitou 😉

annamary27
2. okt 2010

@balinka ja mám doma teraz 1test,keby mi ms nedorazila,aby som vedela či sa pustiť alebo nepustiť do toho schváleného ivfka. 😀 😀 😀

evasbk
2. okt 2010

@janicca ano mám PK, emb. nám to odporúčila. A ty si mala PK? Ak možem vediet, aku mate vy dg??

balinka
2. okt 2010

@annamary27 takze skusas to aj prirodzenou cestickou?ja mam od 5 plodne dni,tak ideme nato 😉 😉 😉

wera
2. okt 2010

@evasbk ahojky 🙂 ... som zmizla.... som zalomila.... 🙂 🙂 🙂

evasbk
2. okt 2010

@wera dobré ránko 🙂 ja sa len tak prevalujem na posteli, a nie a nie zaspat

wera
2. okt 2010

@evasbk tak ja s tým spánkom teda problém nemám 😀 ešte len vidím postel a už chrním 😀
ale už mi došiel mužík aj s havkáčom tak bolo po spánku 😉
a ako bruško? je to už lepšie? nemáš ho spuchnuté?

evasbk
2. okt 2010

@wera bruško je už ok, len niekedy ked idem na wc, tak ho cítim, ale máličko. Ale včera ma fest bolelo, to ked ja sa už donutim dat tabletu od bolesti, tak to už je čo povedat 😝 ale bolo to len par hodín. A ty si mala aké stavy po OPU?

wera
2. okt 2010

@evasbk mne pred infúzkou s anestetikom dali niečo proti bolesti, tuším sa to volalo novalgin... ani som netušila že sa také niečo dáva, lebo po prvom odbere som nič takého nemala, ani doki mi to nepovedal, iba som počula ako sa anesteziológ baví so sestričkou že môžete jej tam dať novalgin, že aj tak začne zaberať až na izbe... som si večer pozrela na nete čo to bolo a že proti bolesti... a je pravda že keď som sa zobudila tak ma bruško vôbec nebolelo, dokonca ani doma som si už potom nemusela dať žiadnu tabletku od bolesti, tak som bola rada 🙂 ale tak ešte dva dni po OPU mi nebolo nič moc, mala som strašne spuchnuté bruško, už som si myslela že to bude hyperstimulačný... mala som to brucho fakt vypučené, ale celé od dola až po prsia... ale našťastie to prešlo 🙂 a ešte mi bývalo aj zle, tak na odpadnutie... hmm ale netuším z čoho, lebo pri prvom mi také nič nebolo, ale do transferu som už bola našťastie úplne fit 😉
a už zavádzaš utrogestan?

evasbk
2. okt 2010

@wera no mne pri prvom tiež nič nebolo 😒 A tiež mi dr daval pred OPU nejaku ružovu tabletu, ešte ked som bola na sone, ale neviem na čo bola 😒 Ja si myslím že to bol oblbovak. Utrogestanom som začala dnes 2 rano 2 večer

wera
2. okt 2010

@evasbk hmm mne to pichali rovno do žily... a nemáš problém s vkladaním teraz po OPU? ja som teda mala riadne problémy, ani na potvoru som sa dovnútra nevedela dostať 😎
berieš iba 4 tabletky utrošu denne? mne doki dala 3x denne po dve...

evasbk
2. okt 2010

@wera myslím že nemám problém, problém je len v tom že sa ma zavadzat hlboko a ja mám kratky prsty 😲 Viem že v iných car davaju 3 po 2. V heliose davaju len 2 krat po 2. Ale ked sa má malé udržat, tak sa udrží aj bez neho, no nie??? Ved nie každa tehu ho berie

janicca
2. okt 2010

@evasbk áno aj my sme mali PK ,moj drahý ma na figu spmg.oligoasthenotheratozoospermia dufam že som to dobre napísala a ja si vytváram protilátky proti spermiám tak asi tolko o ďalších možních nežiaducich učinkoch nevieme a už radšej ani nechceme vediet 😀 😉 a tu tabletočku tu som dostala aj ja bol to taký oblbovák .... 😉

evasbk
2. okt 2010

@janicca aj moj mm má tuto dg, pri prvom mal len teratozoospermiu a teraz má to čo aj tvoj, och. No mne na štastie nič nenašli, len mám len jeden vajcovod. Preto mám tie obavy, ked bol spg lepší tak aj tak sme boli neuspešný a teraz je to horšie a mám čakat na zázrak 😕 Ale inu šancu nemáme, len skušat a verit že sa zázraky deju 😉

janicca
2. okt 2010

ja som tiež toho názoru ked sa to má udržat tak sa udrží či budeme vkladat dve alebo tri utroše určite tam niečo z toho utroša zostane aj ked nie je dostatočne hlboko vkladaný .....

zlatanka30
2. okt 2010

ahojte ja vas zdravim.aj my mame zly spg .a ja radsej ani nenapisem

janicca
2. okt 2010

@evasbk a prečo že máš čakať na zázrak šak vajkulá sa vyvíjaju !a či ? my máme stále spmg rovnaký a do konca teraz ked sme boli v Helíku tak druhá teta embriologička sa vyjdrali že so spermiami sa dá pracovat ....tak ja niekedy tomu všetkemu už vobec nerozumiem....už všetko nechávame na mudr alebo na prírodu ... 🙂 🙂 )))

wera
2. okt 2010

@evasbk neboj ten utroš sa dostane určite docela hlboko 😉 😉 😉 jasnačka že určite stačia aj 4 utroše, veď aj to je docela dosť 🙂 bežne babulky pri tehu neberú nič, takže každá pomoc hormónikov je dobrá 😉

evasbk
2. okt 2010

@janicca Dnes mi bolo povedané že 9 sa oplodnilo, ale viec neviem, v pondelok budem mudrejšia. Presne toto o spermiach hovorila aj mne. Pri prvom som mala taku mladu emb., také mile dievčatko a teraz som mala staršiu, pripadala mi že hovorí na rovinu, lubila sa mi

janicca
2. okt 2010

@evasbk mi sme pri prvom mali tiež taku staršiu pani a terau to bola tiež taka postaršia špinavá blondýna a ta nám povedala že sa s nimi dá pracovat a tesne pred ET sme mali do konca dve jedna mladá a druhá postaršia tá mlada sa asi zaučala 😉

janicca
2. okt 2010

@evasbk tak to si mala krásne aj my sme mali 9 ....tak držím palce nech zostanu čo najkvalitnejšie 😉

evasbk
2. okt 2010

@janicca Inač za ten rok čo som tam nebola sa dost pomenil personal, viem že Janka Valachová je na MD a aj tá z recepcie, a dost je tam nových sestričiek a eše aj nový dr.
Zo 16 vajok máme 9 tak hadam budu bojovat

janicca
2. okt 2010

áno tak to som si aj ja všimla že sa tam dost pomenil personál..... 😉 aj Janku som tam ešte stretla pobehovať s bruškom 😉

janicca
2. okt 2010

@evasbk musia bojovat nie že budu 😵 😵 😵 no mala by som ist kostru vystret trochen nech ich tam zbytočne nemačkám tým vysedávaním pri PC 😀 🙂