2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte 😉 ja dnes taky tak ništ nerobím 😀 😀 😀 akurát obed čo sme si ukuchtili taký jednoduchý 😉
@evasbk ty budeš mať aj PK ? a či ?nám prvý krát nevyšlo ani na mrazenie ledva sme mali na vklad teta embryologička spomínala že su omnohho kvalitnejšie ako sme mali pred tým tak uvidíme ako sa to všetko vyvinie.....
@balinka ahoj tak sen o testíku som mala tento týžden aj ja ,ale myslela som,že čiarky sú na nom kvoli pregnylu a potom som prišla na to,že ja som vlastne ešte neni po ivf,takže som tehotná ozaj,no proste chaos sen,ale bola som v nom happy. 😎 😎 😎
@evasbk ahoj,9 je pekné číslo,nám sa pri prvom pokuse z 9tich zrelých oplodnilo 7 statočných.
@annamary27 aj ja som bola stastna,az do chvile kym som sa nezobudila 😲 ale verim,ze buduci mesiac sa to stane realitou 😉
@balinka ja mám doma teraz 1test,keby mi ms nedorazila,aby som vedela či sa pustiť alebo nepustiť do toho schváleného ivfka. 😀 😀 😀
@annamary27 takze skusas to aj prirodzenou cestickou?ja mam od 5 plodne dni,tak ideme nato 😉 😉 😉
@evasbk mne pred infúzkou s anestetikom dali niečo proti bolesti, tuším sa to volalo novalgin... ani som netušila že sa také niečo dáva, lebo po prvom odbere som nič takého nemala, ani doki mi to nepovedal, iba som počula ako sa anesteziológ baví so sestričkou že môžete jej tam dať novalgin, že aj tak začne zaberať až na izbe... som si večer pozrela na nete čo to bolo a že proti bolesti... a je pravda že keď som sa zobudila tak ma bruško vôbec nebolelo, dokonca ani doma som si už potom nemusela dať žiadnu tabletku od bolesti, tak som bola rada 🙂 ale tak ešte dva dni po OPU mi nebolo nič moc, mala som strašne spuchnuté bruško, už som si myslela že to bude hyperstimulačný... mala som to brucho fakt vypučené, ale celé od dola až po prsia... ale našťastie to prešlo 🙂 a ešte mi bývalo aj zle, tak na odpadnutie... hmm ale netuším z čoho, lebo pri prvom mi také nič nebolo, ale do transferu som už bola našťastie úplne fit 😉
a už zavádzaš utrogestan?
@evasbk áno aj my sme mali PK ,moj drahý ma na figu spmg.oligoasthenotheratozoospermia dufam že som to dobre napísala a ja si vytváram protilátky proti spermiám tak asi tolko o ďalších možních nežiaducich učinkoch nevieme a už radšej ani nechceme vediet 😀 😉 a tu tabletočku tu som dostala aj ja bol to taký oblbovák .... 😉
@janicca aj moj mm má tuto dg, pri prvom mal len teratozoospermiu a teraz má to čo aj tvoj, och. No mne na štastie nič nenašli, len mám len jeden vajcovod. Preto mám tie obavy, ked bol spg lepší tak aj tak sme boli neuspešný a teraz je to horšie a mám čakat na zázrak 😕 Ale inu šancu nemáme, len skušat a verit že sa zázraky deju 😉
ja som tiež toho názoru ked sa to má udržat tak sa udrží či budeme vkladat dve alebo tri utroše určite tam niečo z toho utroša zostane aj ked nie je dostatočne hlboko vkladaný .....
ahojte ja vas zdravim.aj my mame zly spg .a ja radsej ani nenapisem
@evasbk a prečo že máš čakať na zázrak šak vajkulá sa vyvíjaju !a či ? my máme stále spmg rovnaký a do konca teraz ked sme boli v Helíku tak druhá teta embriologička sa vyjdrali že so spermiami sa dá pracovat ....tak ja niekedy tomu všetkemu už vobec nerozumiem....už všetko nechávame na mudr alebo na prírodu ... 🙂 🙂 )))
áno tak to som si aj ja všimla že sa tam dost pomenil personál..... 😉 aj Janku som tam ešte stretla pobehovať s bruškom 😉

@sunday1 a co hovorili..ze ako dlho budete cakat? snad to stihnete 😉