icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
4. okt 2010

@monicka7299 nemala som pregnyl len utrogestan, akusim uvidime, lebo neviem a chcem aspon nieco vediet

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 Čas tam nedal, v podstate je to založené na tom, že Ti okrem dní, keď máš mať ovuláciu podľa menštruácie (zelené dni), udá ešte červený deň, kedy by si mala otehotnieť podľa fázy mesiaca (súvisí to s dátumom a časom narodenia). Deň pred červeným dňom by mal byť sexík, je jedno kedy a koľkokrát. Porovnávala som si tie kalendáre, ktoré sú voľne dostupné na nete s tým jonášovým a červené dni naozaj sedeli, len on k tomu ešte udáva, či by to mal byť chlapček alebo dievčatko, či má"dobrú životnosť" a tak. Moja smola je v tom, že som išla do toho hŕŕ a nepočkala som si na dobrú životnosť. Moja útecha je, že ak mi neprídu výsledky a nestihnem októbrovú stimulku, 12. novembra mám termín s dobrou životnosťou 😀

monicka7299
4. okt 2010

@sunday1 PROSíM, TY SI TAM MALA AJ HODINY kedy máte presne ......? alebo stačí iba určený deň.... normálne ma tá tabulečka povzbudila 🙂

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 stačí deň, teda podľa jonáša 😀 😀 😀

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 koľko dní tam máš určených v mesiaci?

monicka7299
4. okt 2010

@sunday1 http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
-toto mi vyšlo.... skúsiš mrknúť?

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 Tak z toho mi vychádza, že zajtra by ste mali mať perný deň 😀 😀 😀

sunday1
4. okt 2010

@yeliel Kde si s výsledkami? 🙂 Dúfam, že sú v poriadku. 😒

wera
4. okt 2010

@kefalinek ja som si robievala testíky vždy ráno z prvého ranného moču...

@noe ahojky 🙂 super, že už máš predoperačné za sebou 😉

wera
4. okt 2010

babuľky inak dnes nám volali z genetiky, takže máme všetko v poriadku 🙂
tak sa teším 🙂 🙂 🙂

monicka7299
4. okt 2010

@sunday1 5. ? - JE TAM LEN 6. OKOLO 16 HOD... takže 1 deň pred je 5.10. alebo 6.10. ráno?
...otravujem ale len asi Ty mi vieš v tom poradiť 😉 Ď A K U J E M

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 Vôbec netravuješ 🙂 Moja nemčina je mizerná, ale mne sa zdá, že 6. plodné obdobie končí, vrchol je 5. Jonáš udáva 4. dni za sebou a sex má byť na ten tretí, tak ja by som to skúšala zajtra (a hneď dvojfázovo: ráno, večer 😀 😀 😀 )

sunday1
4. okt 2010

@monicka7299 Zle som si to pozrela, 6. je aj vrchol, ale aj tak by som zapracovala zajtra večer. 😉 Poprípade to treba poistiť 6. ráno.

sunday1
4. okt 2010

@wera to sú super novinky 🙂

evasbk
4. okt 2010

@wera Super spravičky 😉 Tak už možeš kludne sa tešit na detičky 😉

wera
4. okt 2010

@sunday1
@evasbk juj som rada, hneď som kľudnejšia 🙂 🙂 🙂

evasbk
4. okt 2010

@wera ti verím, ja ked som volala na genetiku tak som mala vždy roztrasený hlas ako teraz ked volám na embryologiu 😅 A ked ti povedia dobrú spravu, tak je to neopisatelný pocit, že???

yeliel
4. okt 2010

@sunday1 ahoj aale..ani sa mi nic nechce... ☹ netusim kedy budu vysledky..pretoze este to ani nedali tomu Dr..lebo vsetko nieje hotove...lebo nemaju v tom laboratoriu na to ten potrebný material a ani netusia kedy im ho dodaju..ani neviem,ze co teda vysetrili a co nie..lebo pokial nebude vsetko tak ten Dr.sa k tmou nemoze vyjadrit...takze v Ke maju bordel a moje vysledky su vo hviezdach ☹

sunday1
4. okt 2010

@yeliel Je mi to strašne ľúto. A čo teraz? Ideš na KET alebo počkáš na výsledky?

yeliel
4. okt 2010

@sunday1 neviem..uz 10dni do seba tlacim estrofem..

sunday1
4. okt 2010

@yeliel A myslíš, že by si mohla mať imunologický problém? Potratila si už niekedy?

yeliel
4. okt 2010

@sunday1 nepotratila...mala som len po IVF biochemicke tt tak to volaju ...

wera
4. okt 2010

@evasbk volali drahému, takže ja som to mala tak reprodukovane... ale bol to super pocit 🙂

@yeliel zlatinko to mi je ľúto, že tie výsledky sa zatiaľ nepohli...

sunday1
4. okt 2010

@yeliel No neviem, poraďte sa s drahým, ako ďalej, to bude asi ťažké rozhodnutie, že?

yeliel
4. okt 2010

@sunday1 no to bude..naozaj neviem co dalej...keby som tak vedela ci tam nieco bude alebo nie ..ale asi pojdem na KET aj bez vysledkou..

@wera dik moje..to sa moze stat len mne ☹ mne este nikdy nic neslo normalne
citam,ze gentika je Ok tak to je super..

wera
4. okt 2010

@yeliel zlatinko a idete do ketka, aj keď neudete mať výsledky? budem držať palčeky 🙂 v piatok ideš tuším na kontrolu, však?

yeliel
4. okt 2010

@wera ked ja teraz vazne neviem ☹
mala som to naplanovane na piatok..ale v stredu mam hemato tak neviem ci neskocim hned aj do Car..

wera
4. okt 2010

@yeliel a do car by si sa išla poradiť?

yeliel
4. okt 2010

@wera nie nie poradit...im je to tak jedno...normalne na ultrzvuk..sa chodi pred ked na 10 az 14 Dc a ja mam v stredu 12Dc

janemari
4. okt 2010

@mirka321 ja som bola v Iscare a tam bol muz somnou od zaciatku az do konca,boli sme na izbe a cakal tam somnou na zakrok,potom cakal kym ma privezu a bol somnou aj po zakroku az kym sme nesli domov.
@evasbk drzim palce a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@monicka7299 na konovi je aj ten dr.Eugen Jonas a tam najdes infosky a je tam aj ina stranka a tam udavas este aj mesto narodenia.