2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@monicka7299 Čas tam nedal, v podstate je to založené na tom, že Ti okrem dní, keď máš mať ovuláciu podľa menštruácie (zelené dni), udá ešte červený deň, kedy by si mala otehotnieť podľa fázy mesiaca (súvisí to s dátumom a časom narodenia). Deň pred červeným dňom by mal byť sexík, je jedno kedy a koľkokrát. Porovnávala som si tie kalendáre, ktoré sú voľne dostupné na nete s tým jonášovým a červené dni naozaj sedeli, len on k tomu ešte udáva, či by to mal byť chlapček alebo dievčatko, či má"dobrú životnosť" a tak. Moja smola je v tom, že som išla do toho hŕŕ a nepočkala som si na dobrú životnosť. Moja útecha je, že ak mi neprídu výsledky a nestihnem októbrovú stimulku, 12. novembra mám termín s dobrou životnosťou 😀
@sunday1 PROSíM, TY SI TAM MALA AJ HODINY kedy máte presne ......? alebo stačí iba určený deň.... normálne ma tá tabulečka povzbudila 🙂
@monicka7299 stačí deň, teda podľa jonáša 😀 😀 😀
@monicka7299 koľko dní tam máš určených v mesiaci?
@sunday1 http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
-toto mi vyšlo.... skúsiš mrknúť?
@monicka7299 Tak z toho mi vychádza, že zajtra by ste mali mať perný deň 😀 😀 😀
babuľky inak dnes nám volali z genetiky, takže máme všetko v poriadku 🙂
tak sa teším 🙂 🙂 🙂
@sunday1 5. ? - JE TAM LEN 6. OKOLO 16 HOD... takže 1 deň pred je 5.10. alebo 6.10. ráno?
...otravujem ale len asi Ty mi vieš v tom poradiť 😉 Ď A K U J E M
@monicka7299 Vôbec netravuješ 🙂 Moja nemčina je mizerná, ale mne sa zdá, že 6. plodné obdobie končí, vrchol je 5. Jonáš udáva 4. dni za sebou a sex má byť na ten tretí, tak ja by som to skúšala zajtra (a hneď dvojfázovo: ráno, večer 😀 😀 😀 )
@monicka7299 Zle som si to pozrela, 6. je aj vrchol, ale aj tak by som zapracovala zajtra večer. 😉 Poprípade to treba poistiť 6. ráno.
@sunday1 ahoj aale..ani sa mi nic nechce... ☹ netusim kedy budu vysledky..pretoze este to ani nedali tomu Dr..lebo vsetko nieje hotove...lebo nemaju v tom laboratoriu na to ten potrebný material a ani netusia kedy im ho dodaju..ani neviem,ze co teda vysetrili a co nie..lebo pokial nebude vsetko tak ten Dr.sa k tmou nemoze vyjadrit...takze v Ke maju bordel a moje vysledky su vo hviezdach ☹
@mirka321 ja som bola v Iscare a tam bol muz somnou od zaciatku az do konca,boli sme na izbe a cakal tam somnou na zakrok,potom cakal kym ma privezu a bol somnou aj po zakroku az kym sme nesli domov.
@evasbk drzim palce a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
@monicka7299 na konovi je aj ten dr.Eugen Jonas a tam najdes infosky a je tam aj ina stranka a tam udavas este aj mesto narodenia.

@monicka7299 nemala som pregnyl len utrogestan, akusim uvidime, lebo neviem a chcem aspon nieco vediet