icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
5. okt 2010

@noe vlastne teoreticky už som tehu, no nie 🙂 len ich nemám v brušku 😉

wera
5. okt 2010

@evasbk juj dobre robíš, budeš sa bambuľkám určite páčiť 🙂 🙂 🙂 a budete vkladať dve zlatíčka, však?

@noe no ja to mám niekedy so svokrou tiež ťažké, ale inak je zlatá 😅

evasbk
5. okt 2010

@wera No ak budú, tak chceme si vložit tie dve najkvalitnejšie, ale nechcem sa ešte moc tešit. pri prvom mi tiež vkladali jedno najkvalitnejšie, ešte ma odhovarali od dvoch, lebo že je tam velka šanca na uspech a nakoniec sa ani neuchytilo 😖 Tak už som opatrná, aj keby som sa chceli velmi tešit, dajak to moc nejde.
ok kočky, bežím k tej kaderníčke, neskor sa ozvem, pa pa

yeliel
5. okt 2010

@evasbk 😀 😀 😀 ta kadernicka aj ja ju mam na plane pred KET presne prato ako aj ty..aby som bola pekna pre deticky 😀 😀 vcera som bola taka neako velmi rozladena a darhy ma hned posielala ku kadernicke..na masaz ku kozmeticke a taak 😀 😀 😀 😀 to vzdy robi ked vidi,,ze som na nervy 😀 objednava mi rozne procedury 😉 🙂
silno drzim palecky na stvrtok.. 😉 🙂

yeliel
5. okt 2010

@noe
@wera baby ja mam uplne uzasnu svokru...zije mimo sk 😀 😀 😀 pride raz za cas na pol hodku ..dame kafe dostaneme nieco dobreho 🙂 vybozkavame sa a je to 😉 😀

wera
5. okt 2010

@evasbk tak príjemný zážitok a nech si poriadna fešanda pre bambuľky 😉
@yeliel juj no Tvoj mužíček musí byť zlatíčko 🙂 🙂 🙂 a tá svokra, to je sen asi každej nevesty 😀

yeliel
5. okt 2010

@wera nooo az take zlaticko zas nieje 😀 obcas ma strasne ale strasne hneva,,,a hundre mna to jeho hundrania privadza do zurivosti 😀

wera
5. okt 2010

@yeliel to asi každý chlap... ale je super že vie byť aj taký citlivý a všímavý 🙂 to toho môjho by asi nenapadlo ma niekam poslať 😅

yeliel
5. okt 2010

@wera tak ten moj ma zas vyháňa von ,,,az mi je to obcas podozrivé 😀 😀 😀

wera
5. okt 2010

@yeliel chi tak možno chce byť domka sám a mať kľud 🙂 🙂 🙂 aj ten môj sa teší keď idem von, aspoň si môže zasadnúť za comp a nebrebtám mu do toho 😀

sunday1
5. okt 2010

@wera
@yeliel tak ja som s tým mojím v kuse, ešte máme aj spoločnú kanceláriu 🙂

wera
5. okt 2010

@sunday1 to akože spolu pracujete v robotke, či domka??? 🙂 🙂 🙂

yeliel
5. okt 2010

@wera mozno mozno... 🙂 ale on mi celkovo rad roby program... 😀 😀 😀 priznam sa ,ze obcas ma to aj hneva ale co uz s nim 🙂

yeliel
5. okt 2010

@sunday1 aj ja som s mojim casto...myslim,ze obcas to je aj na skodu 🙂

sunday1
5. okt 2010

@wera aj doma aj v práci 😀
@yeliel my sme si akosi zvykli, normálne je to divné, keď nie sme spolu.

wera
5. okt 2010

@sunday1 fiiiha tak to by som asi nemohla aj v práci aj doma, by ma porazilo 😅 takto sa na seba aspoň tešíme 😉

@yeliel to ja zasa robím program mužíkovi 😉

yeliel
5. okt 2010

@wera heeej tak u vas je to naopak ako u nas 😀 😀 😀

chicca555
autor
5. okt 2010

ahojte, ja este stale cakam na kramosky, aby som mohla zacat stimulku a po nich ani chyru ani slychu 😠 😠 😠 podbrusko ma pobolieva uz vyse tyzdna, ale im sa este neuracilo prist, ma porazi asi... 🙄

wera
5. okt 2010

@chicca555 a nie je možnosť že by si bola tehu? 🙂

zlatanka30
5. okt 2010

chicca neboj pridu.mne pred stimulkou prisli zasa skor.wera ajoj zlatko. 🙂

wera
5. okt 2010

@zlatanka30 ahojky 🙂

zlatanka30
5. okt 2010

ako sa mas??dufam,ze dobre

wera
5. okt 2010

@zlatanka30 ja sa mám výborne 🙂 🙂 🙂 zajtra idem k doki pre lieky tak v kútiku duše dúfam, že ma pozrie aj na sone 🙂

zlatanka30
5. okt 2010

ja uz mam po opu. 😉

wera
5. okt 2010

@zlatanka30 jeeeeej to fakt? a ako si dopadla?

zlatanka30
5. okt 2010

mame 4 kvalitne vajka. 🙂

yeliel
5. okt 2010

@zlatanka30 gratulujem ...to si mala dnes?

🙂

zlatanka30
5. okt 2010

ano dnes. 🙂

wera
5. okt 2010

@zlatanka30 no vidíš to, supeeeeeer 🙂 a ako ich budú oplodnovať? asi nebudete mať predĺženú kultiváciu, či?

zlatanka30
5. okt 2010

budu sa oplodnovat cez ICSI.uvidime .ci bude aj predlzena.nech mi neumru moje zlaticka sa strasne bojim. 😒 😒