2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
dakujem moj asi zlata.idem si trosku pospinkat 🙂
@zlatanka30 musis im verit moje...viem,ze je to tazke nebat sa..lebo ja tiez v takýchto chvilach mam strach..ale skus byt v pohodicke ... 🙂
wera ahoj niže by som to chcela zarieknúť ale to si mala veľmi krásne spravkané prajem si aby to teraz aj mne tak vyšlo.....ja ti folikuli stále mám veľa ale nie a nie dorásť...neviem prečo.......držkajte sa
@wera zeby zazrak bozi? 😀 tomu neverim 😕
@zlatanka30 dufam, ze skoro, lebo uz sa normal tesim na vcelickovanie 😀
wera a ak sa možemešte opýtať tak čo si barala aké včeličky ?,,,,,
ahojte chcela by som sa opýtať kto má skúsenosti s Menopurom máte ho v chladničke alebo nie,,,??ďakujem
toto je blbec deň ...stráááášne ma bolí hlava 🙄
@monicka7299 No ale do večera musíš byť fit 😀 😀 😀
@monicka7299 aj mna a od pol tretej v noci,som sa na to zobudila , dnes som si robila test a neni tam nic,alebo velmi velmi slabunky duch ale to si asi nahovaram
ahojte, ja dnes začínam s prvou včeličkou, mám strach ako to pichnem....
pekný dníček
tak ahojte , už som celá krasna, zajtra sa može konat ET 🙂
@kvetinka98 menopur nemusí byť v chlade, ja som ho mala normálne na poličke 😉
baby mna stale pobolieva spodok 😒 myslite že to može byť z toho že som mala tolko vajok, alebo je to hyperstimulak???? Ked sedím, ležím tak nie, len ked chodím 😅
@monicka7299 Ak mi pošleš cez IP mailovú adresu, pošlem Ti zoscanované pokyny od Jonáša. Neviem ich sem nahodiť 🙂
@kvetinka98 ahojky, pri druhom IVFku som mala gonal, menopur, cetrotide a pregnyl
a menopur som mala v chladničke aj keď netreba...
@evasbk supeeeer krasavica 🙂 tie bolesti som mala aj ja... to prejde neboj 😉 nemáš ale dúfam spuchnuté bruško...?
@mirka321 gratulujem k začatiu stimulky 🙂 nebol včeličku zvládneš úplne v pohodičke 🙂 budeš ju pichať večer? a akými začínaš?
@monicka7299 tá hlava môže byť aj počasím... 😒 skús si dať nejakú dobrú čokoládku a spraviť si pohodičku 🙂
@evasbk ak by bol nábeh na hyperstimulačný, ale nebol by v nejakom ťažkom štádiu tak by transfer spravili.. ale záleží to od dokiho, ale naozaj pokiaľ piješ veľa tekutín a codievaš na wc normálne tak sa nemusíš báť 😉
ja som po transfere mala tiež bolesti brucha a chodila som pomalinky lebo ma to docela dosť bolelo... ale prešlo ma to 😉
@evasbk gratulujem k výročiu,k romantikuš večeru/aj my si budeme musieť nejaký taký spraviť konečne v tomto uponáhlanom svete/ a držkám palce embryjkám 😎 😎 😎
@zlatanka30 garatulujem k vajulkám a držím palce,tfuj-tfuj,nech sa vyvíjajú do krásy. 😵
@mirka321 sme s tebou,neboj dokážeš to 😎
@annamary27 dík
@kefalinek nevadí, aj ja som videla, lebo som ho chcela vidieť ale bol tam.... dúšik ale pregnylovský.. skús zajtra aj pozajtra... bude tmavnúť
@sunday1 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
aj toto je na výpočet správneho času. 😅 ..takže aj toto skúsime 😉

@zlatanka30 nebojkaj 🙂 🙂 🙂 určite sa im bude dariť 🙂