2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera No ak budú, tak chceme si vložit tie dve najkvalitnejšie, ale nechcem sa ešte moc tešit. pri prvom mi tiež vkladali jedno najkvalitnejšie, ešte ma odhovarali od dvoch, lebo že je tam velka šanca na uspech a nakoniec sa ani neuchytilo 😖 Tak už som opatrná, aj keby som sa chceli velmi tešit, dajak to moc nejde.
ok kočky, bežím k tej kaderníčke, neskor sa ozvem, pa pa
@evasbk 😀 😀 😀 ta kadernicka aj ja ju mam na plane pred KET presne prato ako aj ty..aby som bola pekna pre deticky 😀 😀 vcera som bola taka neako velmi rozladena a darhy ma hned posielala ku kadernicke..na masaz ku kozmeticke a taak 😀 😀 😀 😀 to vzdy robi ked vidi,,ze som na nervy 😀 objednava mi rozne procedury 😉 🙂
silno drzim palecky na stvrtok.. 😉 🙂
ahojte, ja este stale cakam na kramosky, aby som mohla zacat stimulku a po nich ani chyru ani slychu 😠 😠 😠 podbrusko ma pobolieva uz vyse tyzdna, ale im sa este neuracilo prist, ma porazi asi... 🙄
chicca neboj pridu.mne pred stimulkou prisli zasa skor.wera ajoj zlatko. 🙂
@zlatanka30 ahojky 🙂
ako sa mas??dufam,ze dobre
@zlatanka30 ja sa mám výborne 🙂 🙂 🙂 zajtra idem k doki pre lieky tak v kútiku duše dúfam, že ma pozrie aj na sone 🙂
ja uz mam po opu. 😉
@zlatanka30 jeeeeej to fakt? a ako si dopadla?
mame 4 kvalitne vajka. 🙂
@zlatanka30 gratulujem ...to si mala dnes?
🙂
ano dnes. 🙂
@zlatanka30 no vidíš to, supeeeeeer 🙂 a ako ich budú oplodnovať? asi nebudete mať predĺženú kultiváciu, či?
budu sa oplodnovat cez ICSI.uvidime .ci bude aj predlzena.nech mi neumru moje zlaticka sa strasne bojim. 😒 😒

@noe vlastne teoreticky už som tehu, no nie 🙂 len ich nemám v brušku 😉