icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
6. okt 2010

@gabinkaa a na genetickom vyšetrení alebo imunológii ste boli?

gabinkaa
6. okt 2010

@wera ano na genetickom sme boli ešte minule, to bolo v poriadku ale na imulógii nie, o tom ani nehovoril, neviem či to robia v centre alebo treba ísť niekam inam, inak sa priznám, že sme objednaní na konzultáciu aj do Brna, neviem či tam ísť, len je to tak nešťastne, že v termíne kedy mám dostať mrchu

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa ahojcek ku komu v GF chodis? 😉

@wera kuk 😉 hemato dopadlo dobre...poobede som uz mala aj vysledky a vsetko je ok..tak sa mam ukazat o mesiac..teda ak budem pichat fraxik ...a ty sa mas ako? 😉 🙂
stale sa chcem opytat tehuliek .ze to prve sono po potvreni tehu to sa uz robi take to co behaju po brusku? 😀 alebo take ako ked kontroluju foliky s tou palickou 😉 😀 😀 😀 😀

wera
6. okt 2010

@gabinkaa hmmm tak na tú konzultáciu by som asi išla, veď za to nič nedáte 😉 dnes som sa dozvedela že imunológiu robia aj v iscare v ba... inak ju robia v Košiciach alebo v Prahe, ale to by Ti poradili asi babuľky ktoré to absolvovali...

wera
6. okt 2010

@yeliel tak super to som rada že hemato máš okey 🙂 🙂 🙂 a v centre si bola moja?
ja sa mám dobre 🙂 len som taký nedočkavec 😅
sono sa robí také to klasické vnútorné 😉 také to cez bruško sa robí až neskôr keď je už drobček v brušku väčší 😉

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel chodím k dr. Harbulákovi, sa mi zdá dobrý, dnes sme dosť pokecali

gabinkaa
6. okt 2010

@wera ja uvažujem tiež, len nešťastný termín, ale skúsim zavolať či by sa nedalo skorej, skúsim sa nejako vyhovoriť

yeliel
6. okt 2010

@zlatanka30 moje musis sa rozhodnut sama...hlavne sa nestresuj to ti nepomoze..ja to poznam som taka ista......ako annamary pise..je vela tehuliek aj z PK a aj bez Pk ... 😉 🙂 hlavu hore..

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa mne robil transver...vtredy bol v pohode..povedal.ze mi drzi palace ukazal bublinky na ultrazvuku..sice som nic neviela ale bolo to mile 😀 😀 😀 a potm povedal,ze teraz ma uz necha samu 😀 usmial sa a odisiel...Mne tiez pri konzultacii Drabek povedal..ze je to v podstate taka loteria presne ,ze 50na 50..lebo oni netusia ci je to embryjko co vkladaju geneticky zdrave aj ked je po Pk..teda ak som to dobre pochopila co mi hovori 😀
pri 1IVF si mala dlhy a teraz mas kratky protokol?

@wera jaj a to neposturaju do toho babatka ? 😀 😀 😀 ked tam daju tu sondu? 😅

yeliel
6. okt 2010

@wera to fakt robia imuno v iscare?
ja osobne po terajsich skusenostiach imuno v Ke neodporucam.. 😉

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel mne transfer robila nejaká lekárka, veru ani neviem ktorá, keď som chodila pri stimulke na krv, tiež mi ukazoval obrazovku ako sa maternica pripravuje, som hovorila že vidím, ale nič som nevidela, potešilo, nie mala som aj vtedy krátky protokol, len iné lieky ako teraz, Ty si mala aký?

wera
6. okt 2010

@yeliel nieeee neboj, veď to sono dávajú iba do dierky, cez krčok maternice by sa to sono ani nedostalo 😉 😉 😉
hej dnes som sa dozvedela že robia imuno v iscare, mi to hovorila tá holka pre ktorú som pýtala info o imuno v Ke, bola teraz v iscare a spravili jej tam... takže je to super že to tam už robia 🙂

yeliel
6. okt 2010

@wera som truhliiik 😀 😀 😀
a nevies co vsetko vedia vysetrit na to imuno v iscare?

wera
6. okt 2010

@yeliel fiiiha tak to vôbec netuším, ja sa v tom vôbec nevyznám...

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa ja som mala 2krat dlhy a pri prvom som mala diphereline a fostimon ale reagovala som velmi salbo a pri druhom diphereline,gonal,pergoveris a to som uz mala 13vajok a z toho 10bolo Ok 🙂

yeliel
6. okt 2010

@wera ked bude cas tak sa povypytuj kamosky ci nevie... 😅 😉

wera
6. okt 2010

@yeliel jasnačka opýtam sa jej 😉 😉 😉 a ako sa cítiš? kedy to vyzerá na ketko?

yeliel
6. okt 2010

@wera nepovieeeeeem...nepovieeeeeeeeeeeem...a nepovieeemmmmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel no ja mám krátky a diferlin a fostimon, predtým som mala decapeptyl, gonal a menopur a mala som 9 vajok, tak teraz neviem

wera
6. okt 2010

@yeliel no veď vidím že mlčíš aj keď som sa už toľko pýtala 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa oni to asi stale obmienaju alebo neveim preco ti to meni ked si reagovala dobre..ale je vela bab co reaguje dobre na fostimon 🙂

yeliel
6. okt 2010

@wera si zvedavcek cooooo 😀 😉 🙂
ci mi chces drzat paceky a posielat tehu vyrusiky? 😉 😅

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel ja neviem ako budem reagovať, to bolo moje prvé IVF, len nechcem byť pokusný králik poviem pravdu, lebo si všetko platím sama a nemám príliš veľa času na čakanie z hľadiska veku

wera
6. okt 2010

@yeliel veď ako inak? som zvedavá ako sa Ti darí... držím palčeky 🙂 a vírusíky budem jasnačka posielať hneď po srdiečku všetkýýýýým bambuľkám 🙂 🙂 🙂

wera
6. okt 2010

babuľky ja idem do hajan, prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa no asi vie preco ti dal ten fostimon..mozno je to naozaj lepsie zamenit...ja neviem ,nechcela som v tebe vyvolat pochybnosti mne trvala stimuka dlho aj pri gonale ved kukni do albumu kolko som ho vypichala..kazda z nas je ina..Ozaj ak si to platis sama,,tak si kupujes lieciky u vrchnej? 😉

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel ano kupujem ich u vrchnej, ešte ich nemám mi ich nachystá a musím zaplatiť aj za zákrok

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa tak to je fajn aj ja som si kupovala na druhu stimulku u nej..ono to usetri dost peniazky... 😉

gabinkaa
6. okt 2010

@yeliel myslíš, že u nej je to lacnejšie ako v lekárni? Tebe to nepreplácala zdravotná poisťovňa?

yeliel
6. okt 2010

@gabinkaa no ak to nemas cez poistovnu tak ano je to lacnejsie..lebo ona to predava za tu cenu akoby ti to hradila poistovna..ja som prvu stimulku musela prerusit ..tak sme sa dohodli tak..ze na dalsiu si nebudem vypisovat ziadost injekcije si kupim u nich aby mi zoastali este 2 pokusy hradene poistovnou..