2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera ano na genetickom sme boli ešte minule, to bolo v poriadku ale na imulógii nie, o tom ani nehovoril, neviem či to robia v centre alebo treba ísť niekam inam, inak sa priznám, že sme objednaní na konzultáciu aj do Brna, neviem či tam ísť, len je to tak nešťastne, že v termíne kedy mám dostať mrchu
@gabinkaa ahojcek ku komu v GF chodis? 😉
@wera kuk 😉 hemato dopadlo dobre...poobede som uz mala aj vysledky a vsetko je ok..tak sa mam ukazat o mesiac..teda ak budem pichat fraxik ...a ty sa mas ako? 😉 🙂
stale sa chcem opytat tehuliek .ze to prve sono po potvreni tehu to sa uz robi take to co behaju po brusku? 😀 alebo take ako ked kontroluju foliky s tou palickou 😉 😀 😀 😀 😀
@zlatanka30 moje musis sa rozhodnut sama...hlavne sa nestresuj to ti nepomoze..ja to poznam som taka ista......ako annamary pise..je vela tehuliek aj z PK a aj bez Pk ... 😉 🙂 hlavu hore..
@gabinkaa mne robil transver...vtredy bol v pohode..povedal.ze mi drzi palace ukazal bublinky na ultrazvuku..sice som nic neviela ale bolo to mile 😀 😀 😀 a potm povedal,ze teraz ma uz necha samu 😀 usmial sa a odisiel...Mne tiez pri konzultacii Drabek povedal..ze je to v podstate taka loteria presne ,ze 50na 50..lebo oni netusia ci je to embryjko co vkladaju geneticky zdrave aj ked je po Pk..teda ak som to dobre pochopila co mi hovori 😀
pri 1IVF si mala dlhy a teraz mas kratky protokol?
@wera jaj a to neposturaju do toho babatka ? 😀 😀 😀 ked tam daju tu sondu? 😅
@yeliel mne transfer robila nejaká lekárka, veru ani neviem ktorá, keď som chodila pri stimulke na krv, tiež mi ukazoval obrazovku ako sa maternica pripravuje, som hovorila že vidím, ale nič som nevidela, potešilo, nie mala som aj vtedy krátky protokol, len iné lieky ako teraz, Ty si mala aký?
@yeliel nieeee neboj, veď to sono dávajú iba do dierky, cez krčok maternice by sa to sono ani nedostalo 😉 😉 😉
hej dnes som sa dozvedela že robia imuno v iscare, mi to hovorila tá holka pre ktorú som pýtala info o imuno v Ke, bola teraz v iscare a spravili jej tam... takže je to super že to tam už robia 🙂
babuľky ja idem do hajan, prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂
@gabinkaa no asi vie preco ti dal ten fostimon..mozno je to naozaj lepsie zamenit...ja neviem ,nechcela som v tebe vyvolat pochybnosti mne trvala stimuka dlho aj pri gonale ved kukni do albumu kolko som ho vypichala..kazda z nas je ina..Ozaj ak si to platis sama,,tak si kupujes lieciky u vrchnej? 😉
@gabinkaa no ak to nemas cez poistovnu tak ano je to lacnejsie..lebo ona to predava za tu cenu akoby ti to hradila poistovna..ja som prvu stimulku musela prerusit ..tak sme sa dohodli tak..ze na dalsiu si nebudem vypisovat ziadost injekcije si kupim u nich aby mi zoastali este 2 pokusy hradene poistovnou..

@gabinkaa a na genetickom vyšetrení alebo imunológii ste boli?