2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@yeliel AHOJ 😉
@kiara15 To nie, len pri prvom mal štastnejšiu ruku Krajko. ET mi robila Gatová a emb. sa ani neuchytilo a potom som mala 2 krat KET a to robil vždy on a uchytilo sa. Ja viem že na tom to nezáleží, ale pre moju psychiku .......... Inač Gatová je zlatá, teraz po transfere bola pozriet a spravla tfuj tfuj na bruško 🙂
dnes šéf prepustil 4. ľudí - zostalo nás 10 a asi to bude pokračovať. . . 😒
...ja v pláne nie som, ale prepustil zrovna tých normálnych ..... aj som mu povedala, že má strašne zlý odhad na ľudí... aj si to priznal a nič to nepomohlo ☹
Dievčatá...... je toho akosi na mňa v poslednej dobe veľa.... ale nie zbytočne sa hovorí:
" Na malú kopu sa pes nevysere"
@monicka7299 Zlatinko hlavu hore! Možno je to signál, že tú prácu treba fakt zmeniť 😉 Depky prejdú, však si ešte nedávno brala kopec hormónov, je to úplne normálne. Vypadnite s drahým niekam aspoň na víkend, hoci kam, len nech je to mimo BA.
@monicka7299 somnou sa to vlieklo skoro dva roky nedarilo sa otehotniet,ked som konecne zacala riesit zdravie-operacia,som sa vratila z pn a hned som dostala vypoved,potom mi ju stiahli a tak sa to opakovalo cca 3 krat.Teraz ked som bola na ivf a sa nepodarilo bolo mi naznacene ze pri najblizsom prepustani letim.No ale teraz som tehu ,ale kedze idu matesku znizit na 190€ ratam s tym ze po porode pojdem cca po 3 mesiacoch do prace kedze z toho nevyzijem.
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂 som si klasika trošičku schrupla... tak aspoň mi rychlejšie ubehne čas 🙂
ahojte, ms dorazila jak švajčiarske hodinky,takže ,ked budem mať rovnaký protokol ako minule začneme pichať diphereline už 29.10.jupijéééé,uvidíme o týžden na konzultácii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 super, sa to konečne rozbieha 😉 😉 😉
annamary 27 super drzim palceky prijemnu pichacku 😀 😀 😀 .my budeme mat asi v piatok vklad,tri sa pekne oplodnili a to jedno nie.ak sa budu vyvijat tak ako maju tak pojdu dve babulky do bruska.nechceme pk tak som sa rozhodla.alebo ano.poradte babulky moje.som v koncoch
@zlatanka30 ťažko sa radí,lebo kolko ludí tolko chutí,ja som mala velký počet vajíčok tak som sa pre PK rozhodla bez váhania,chcela som najlepších bojovníkov,ale iným kočkám to vyšlo aj bez PK aj s PK a sú tehulky .Aj tak je to všetko na prírode,že ako to vyjde.Držím palce aj ja tvojim embryjkám. 😎 😎 😎 😎
@wera už mám pocit,že som naskočila na vlak menom 2.ivf,pomaly aj nastane čas odchodu-smer a cieľ mimi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
annamary ja viem,ale asi ich dam vlozit v piatok.nemam uz vela casu som uz stara. 😀 😀 😀 😀 😀 a nakoniec som aj rad,ze nejake vajka boli.uz to je pre mna vyhra
@annamary27 jednoznačne, inam táto druhá koľaj ani nevedie 😀 😀 😀
caute baby tak dnes som volala s babenkou co mala ET rovnako ako ja ale im to nevyslo a hadajte co sa stalo na dalsi mesiac otehotnela spontanne skoro som odpadla od tej radostnej noviny a to mali uplne na prt spermiogram vraj prirodzene nemozne NIC NIEJE NEMOZNE strasne sa z toho tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@annamary27 cavelo...ty mas ale poslusnu mrchu 😉 😀 tak sa ti to krati a ides na to..super pocit.ze? 😉 🙂
@zlatanka30 a co ti radia v Car? v GF navrhuju Pk od vecsieho poctu embryjok nad 5..ked mas 3 tak mozno je lepsie dat tie 2 cim najskor do bruska tam im bude teplejsie 😉 🙂 Ono je to asi aj tak vsetko len vo hviezdach 😵 .aj to tvoje rozhodnutie 😉 🙂
yeliel ved to .oni navrhuju pk.som z toho uz na nervy.je mi do placu ☹ ☹
@martinaaaaa ahojky tehuľka 🙂 jeeeej to sú krásne správy 🙂 🙂 🙂 to je ako u našej janemari, tej sa tiež tak po neúspešnom zadarilo... 😉
@annamary27 tak už sa začína niečo diať, my sme dnes boli na konzultácii, u mňa zasa krátky protokol takže budem čakať mrchu októbrovú a od druhého dňa začnem pichať, dnes bol dlhý rozhovor s dokim, tak držím palčeky
ahojte babuľky, posielam poslednú aktuálnu verziu tabulečky:
Čakateľky na stimulku / KET:
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, stimulka október 2010, dlhý protokol-
decapeptyl, gonal, čaká na krámošky, predpoklad OPU - polovica novembra 2010
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.
› gabinkaa - 40r. - GYNFIV BA - 1x IVF 05/2010 neúspešné, 2x IVF- konzultácia 2.10. , drahý málo spermijok+pomalé, krátky protokol - začiatok október
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník, neúspešné, 28.9. návšteva centra - spísanie žiadosti na 3.tie IVF 🙂
›lisula - 29r. - ....... - 1x IVF dlhý protokol- úspešné-2.r.dieťatko, mužík teratozoospermia + oligoastehospermia, 2x IVF na jeseň
Stimulky / KETky:
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU 14.9.-10 vajok (9 oplodnených ICSI), vklad 17.9. bez PK-dve 8-bunkové embryjká, ostalo 7 eskymáčikov, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík
teratozoospermia, 1.10. krvička - HCG 332,2 🙂 UTZ 6.10. zatiaľ bez bublinky, kontrolný UTZ 13.10. 🙂
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol, 23.9. OPU-9 vajok, 29.9.2010 bez PK-dve 8-bunkové embryjká, 13.10. krvička
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený, 1.10.2010 OPU - 16 vajkulok, 6.10.2010 ET - 2 blastocysty
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET 27.9.2010
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO,genetika OK, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligoastenoteratozoospermia, príprava na KETko od 25.9. (estrofem)
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia, stimulka zahájená
Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad - 2 dňové, teraz 15 tt - 1 babulko (vyzerá že to bude Davidko )
› shandy - 33r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika,
OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010 - 1. HCG 1293, 2. HCG
3270, čaká dvojičky 🙂 8.10. UTZ
@wera no zmena diferline a teraz fostimon, predtým som mala decapepty, gonal a menopur a 8. DC kontrola, teraz iba čakať na mrchu, mala by prísť okolo 20., vravel že vždy je to 50 - 50, zohráva veľa vek, ale ma potešil že akceptácia stimulky z mojej strany bola dobrá, vraj v mojom veku 1 z 10, potom psychika a možno to z hľadiska genetiky nezvládli

Vcera som prisla dost neskoro, tak az teraz citam. Navsteva svorky dopadla fajn. Dostala krasnu kity zo slnecnic, tak sa pacila. 🙂
@yeliel skvele to ma tvoj manzelik premyslene 🙂 Aj ja poviem tomu mojmu ako na mna, ked mam 'svoje dni' 😀 😀 😀 To budem mat kozmetiku a kadernika dost casto 😀
@zlatanka30 ahojky.... ako to ubehlo a uz mate 4 bojovnickov 🙂 drzim im palceky, nech krasne rastu a za par dni sup k mamicke do bruska 🙂
@evasbk ahojky Evulik.... tak nasa kraska, blahozelam k 2 bublinkam 🙂 vela odpocivaj a nech sa manzelik o teba vzorne stara 🙂 a moc moc moc drzim palce aby o par dni uz boli kolajnice 😵 😵 😵
@mirka321 sikulka, prva vcelicka je najhorsia. Za par dni uz budes profik 🙂 Mna sa vcera tatino pytal, ze kto mi to bude pichat? Mu vravim, ze on 😀 😀 😀 Sa zlakol 😀
@nechsazadari skvele spravy 😉
@monicka7299 poznam to a je mi to luto, velmi.... aj mna par krat drahy takto vytocil, ja pcham do seba pilule aby bola aspom nejaka ovulka, leziem na kozu a necham si v sebe vrtat a moj sa postavi na zadne a nic 😠 😠 😠 ako keby to bol cele moj vymysel. Ti chlapi .... nechapem to, preco sa tak spravaju a nepomahaju nam 😒
Ale zas musi mojho aj pochvalit. Vcera bol u doktora a nechal si zobrat krv, co nakazali pred IVF. Tak aspom, ze to 😀
@wera tehulka, to je mile, ze aj doktorka je zvedava. Tak uz o tyzden snad uvidis drobceka 🙂