2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@gabinkaa no ja som dostala silne bolesti v noci pocas stimulky..ledva som dosla do Car a myslela som ,ze to je nieco spolocne so stimulkou ale dostala som silny zapal močových ciest..prvy krat v zivote a to rovno vtedy 😝 no a kedze som uz aj stimulovla dlho s skoro vobec nereagovla ..prida sa aj ten zapal tak sa rozhodlo,ze je najlesie to ukoncit..
@yeliel zápal to veru nie je príjemné, viem čo to je, lebo som to mala veľakrát, ale nejaký bacil som mala v tele a nič nepomáhala, zjedla som veľa antibiotík a vždy sa to opakovalo, dokonca až krv v moči, ja som tú stimulku inak celkom dobre znášala, žiadne zmeny nálad alebo návaly alebo niečo podobné, niektoré baby písali , že katastrofa a mne tuším tie hormóny chýbali 😀
@yeliel zabral mi biseptol, to bolo min. rok ale tento rok sa to zopakovalo, užívala som aj cifin, ale ja mám problémy užívať lieky, lebo som prekonala ťažkú alergiu na lieky.....ale doktor urológ mi povedal, že zaberá teplý kúpeľ, sadnúť si do horúcej vody a tak sedieť, len aby nevychladla, radšej zopakovať a musím povedať, že je to fajn, aj sa mi zdalo v utorok v noci, že mám bolesti, urobila som si kúpeľ a ono to zmizlo a pijem urologický čaj
@gabinkaa ..mrkni tuto alebo si daj do google swiss brusnice 😉
http://www.docsimon.sk/tovar/swiss-brusinky-meg...
bré ránko sa praje 🙂
ahojte.... včera som taký randál narobila s tými mojimi chlapmi a viete ako mi odľahlo ? 😀 😀 😀 😀 ...bolo veselo..
a len sklopené hlavy mali a oškrabávali si kožku okolo nechtov - no, až mi to bolo smiešne .... chcela som vyvolať aj dialóg ale opäť sa mi to nepodarilo (takže som mala ccca 15 min monológ o celom systéme a živote a kto čo a ako sa snaží a že je všetko na mne a malo to aj príčinu ten včerajšok, že sa mu nechcelo robiť detičky a vlastne , že asi si ho sama teda neurobím, nikto pre mňa nič sám od seba neurobí ale tak naozaj len pre mňa-som predsa len žena - jemné stvorenie, alebo nejaký program na víkend furt len ja musím vymýšľať - inak by sme zhnili doma pri telke........a........... skrátka všetko) ..
Potom som rozmýšľala , že načo chcem ešte dieťa keď vlastne už mám 2 odrastené ? 😅
......... švacla som s dverami a išla som susedke na víno a keď som sa vrátila tak bolo oprané prádlo aj povešané aj kuchyňa uprataná, desiata hotová, hafani vyvenčený......
.... ale nakoniec som aj tak ostala spať v obyvke - musela som byť sama ....
a výsledok? ....... dnes mi je fajn a nemám na hrudi kameň......... 🙂
Keď oni to tak potrebujú raz za čas preventívne 😀 😀 😀 ...čo by som pre nich neurobila
@evasbk
jeeeeeeej tak ty uz mas drobcekov u seab. Velmi sa tesim a drzim Ti silno palceky, aby sa ta poriadne chytili a nepustili ta 9 mesiacov 🙂
Ja som zatial 3. den, mame 9 bojovnickov, tak uvidim ako to bude v sobotu.
Prosim Ta mam na teba jednu otazocku, teraz ste vkladali 2, aj pri prvom IVF ste davali 2? Ja by som velmi chcela ale u nas v centre davaju 2 neradi.... 😒
@monicka7299 super 😉 raz za cas treba, ked si to pytaju 🙂 😀 😀
@monicka7299 super, tak im treba a verím ti že sa ti ulavilo. Mna ked chytia taketo nervy, tak mi pomože aj ked hodím niečo o zem 😀
@monicka7299 Občas je to nevyhnutné 😀 😀 😀
@yeliel ahoj,ano už sa mi to kráti a idem na to, 😀 😀 dúfam,že po ms sa mi nevráti to svrbenie,lebo pred nou som to celkom fajn vyliečila 😎 😎 😎 .To mi pripomína,že si idem naordinovať moju dennú dávku liečikov na imunitu 😵 😵
@evasbk ...ja taniere nie, ale mám (resp. už nemôžem) vo zvyku trieskať dvermi aj na linke aj všade. Nakoľko sme dali robiť nové dvere a všade to drahé mliečne sklo tak sa len také lištičky uvoľnili a jedného pekného dňa som došla domov a môj čupel pri dverách a na každú kľučku naťahoval také odrážadlá zo silikónu a na linku (keďže robí s nábytkom) navŕtal také brzdiace piestiky ... no, a bolo.... veď mu to aj vyčítam, že mal mi niečo nechať 😀 😀 😀
....tanier som ešte neskúšala ... tak to by čumeli 😅 😀
@noe proste je to jeho praca a ja to už beriem normálne. Naposledy sme mali spoločne Vianoce v r. 2006. Proste fungujeme takto už pekných pár rokov, tak to neriešim. Aj ked pre druhých je to čudné. Ved ja za ním chodím a net funguje tiež. 😉 Niektoré kamošky hovoria, že mám idealneho manžela. Tiež by niekedy svojích mužov chceli vidiet na par mesiacov len cez skype
@monicka7299 teda, takto s tebou drahy vybabral 😀 ako si to mohol dovolit 😀 😀 😀 Ste podarena rodinka, normalne sa na vas dnes smejem 😉
@evasbk a co robi manzel a v akej krajine je? Takze on je celu zimu pracovne odcestovany ? Obdivujem ta, ze dokazete fungovat na dialku. Ja som to nedokazala a radsej som isla za manzelom aj ked zivot v cudzine je 3x tak tazsi ako doma. A tu sa takmer kazdy stazuje 😀
@noe No my to máme tak nadivoko. pracuje v taliansku ako šefkuchar. On tam pracuje celý rok, len teraz je doma. Je to velmi ťažké na vysvetlovanie, že ako možeme takto žiť, ale pre nás je to normálne. Boli sme tam spolu, ja som kvôli dietatu už skoro 4 roky doma . Máme tam byt, tak ked sa dá tak som tam. No a ak budem tehu a bude všetko ako má byť, tak tam pojdem nadlhšie, ale to je len hudba buducnosti. No a ked už budeme mat drobca doma, tak ostava aj manžel natrvalo tu. Inač máš pravdu že v cudzine sa tažko žije, aj ked možem povedat že Taliansku je to o niečo lepšie ako v Nemecku , aspon čo sa týka domácich . Na nemecko v dobrom nespomínam , tam sme žili 3 roky 😝

@yeliel aha a prečo si musela stimulku prerušiť?