icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
27. júl 2010

@janemari kolko mate mrazacikov, prosim ta kam to chodis do centra??

annamary27
27. júl 2010

@monicka7299 včera som bola presne 14ti den ,dúfam,že sa zadarilo,pre istotu sa poistím aj dnes,hi hi 😀 😀

shandy
27. júl 2010

@wera no mna to praveze vobec nebavi. mna by doma asi mrle zozrali. som bola jeden den doma, co som mala zvysenu teplotu a este cez vikend som trochu lezala a dalsi den uz som sa hnala do roboty ako som sa nudila...
ale ako pises, ty sa mozes okolo bytika motat a dozariadovat si ho 🙂

annamary27
27. júl 2010

@wera aj ja si rada oddýchnem doma na Pnke už počas stimulky,hlavne,ked bude pekná teplá jesen,usoplených ludí bude všade kam len pozrieš a nechcem dosťať nejakého bacila a v mojej robote je viac než isté,že ho tam chytím a potom by som ohrozila celé IVF.S peniažkami sa uskromním,hlavne,aby nám to vyšlo a bolo nám dobre. 😉 😉

yeliel
27. júl 2010

🙂 ahojte babulky...pekny den sa praje 🙂 😉

yeliel
27. júl 2010

@annamary27 🙂 tebe sa to neako zapacilo 😀 😀 😀

mimimikk
27. júl 2010

ahojte dievčatá, dnes som mala mať krásny a šťastný deň ale nie je tak, nepodarilo sa prvé IVF ☹ , môžete mi niektorá napísať ako to bude ďalej ak sa rozhodnem pre druhé, máme 3 mraziačikov, ďakujem

yeliel
27. júl 2010

@mimimikk ahoj...to je mi velmi luto ☹ ,,,prv skusis KET ked mas mrazacikov 🙂 chces vediet kedy mozes zacat Ketkovat? 🙂

shandy
27. júl 2010

🙂 @mimimikk je ☹ ☹ , je mi rovnako luto, ale treba sa pozviechat a bojovat dalej. je super, ze mate mrazacikov, tak nemusis absolvovat zatial celu stimulku ale len KET-ik. Drzim palce

wera
27. júl 2010

@shandy tak ja si myslím že ma doma tiež budú žrať mrle...ale je to lepšie ako by ma v robote žral niekto iný 😀

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk ahoj,je mi to ľúto,ale nevešaj hlavičku aspon máte mrazáčikov a nemusíte do toho kolotoču vhupsnúť od začiatku.Nemaj boja,určite to na druhý pokus vyjde,treba veriť a aj štatistika vraví v náš prospech 😉

annamary27
27. júl 2010

@yeliel hej,hej 😀 😀 😀 😀 zapáčilo 😵 😵 😵 😵 ked musím,tak musím,hi hi 😵 😵 😵 😵

yeliel
27. júl 2010

@annamary27 cavelo..ze musiiim 😀 😀 😀 aka vyhovorka 😀 😀 😀

wera
27. júl 2010

@annamary27 tak tak pravdu máš 🙂 musíme sa chrániť počas stimulky aby sme neochoreli...to by asi moc neprospelo...

annamary27
27. júl 2010

@wera už počas prvej stimulky ma chytil zápal dutín,tak som ešte pred ET vybrala Zinnat500 a to bolo už skoro leto,tak teraz tomu chcem predísť. 🙂

yeliel
27. júl 2010

@wera
@annamary27 veru veru baby ...ja som koli zapalu musela dokonca stimulku tesne pred koncom ukoncit...

mimimikk
27. júl 2010

@yeliel ... ahojky, ďakujem za odpoveď, ano chcela by som vedieť kedy budem môcť začať nasjkôr ketkovať (smiešny názov), dr. mi hovorila, že mám vysadiť lieky co mi dala, mala by som dostat menzes, potom moj a potom mám prísť, nevies za aku dobu mi príde prvý menzes? citala som, ze niekomu to trva aj mesiac 😒

mimimikk
27. júl 2010

@annamary27 ... ďakujem za povzbudzujúce slová, zacínam sa bat viac ako predtým, poctivo som ležala tri dni ☹

yeliel
27. júl 2010

@mimimikk ahoj,,,viem..ze si teraz smutko kazda z nas si tym presla a je pochopitelne,ze mam strach...neboj dalsi pokus uz budes tehu 🙂 ..no ja som Ms od vysadenia liekov dostala tusim na 4den...mne v Car povedali..ze do tyzdna zacnem krvacat..a tak to aj bolo 🙂 Ak je po Ms vsetko OK tak sa moze zacat s pripravou na KET..tam sa uz uzivaju len lieciky a ked je maternica pripravena tak sa ide na transver 🙂 pred transverom je len jedna kontrola medzi 10a 14DC..do kotreho CAR chodievas?

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk aj ja som si odležala svoje a oddychovala som a nerobila ťažké roboty a nedvíhala som ťažké veci a tiež to nevyšlo.Znášala som všetko dobre stimulku,OPU aj ET,tak ja strach nemám pustiť sa dalej.Ja som po vysadení liekov dostala lahké krvácanie o 2 dni a potom mi prišla normálna ms o 19dní ,ale to sme boli aj v turecku,tak možno aj preto prišla skor.

mimimikk
27. júl 2010

@yeliel ... ja som z Košíc a chodim na Rastislavovu ku p. dr. Toporcerovej, ked som sa dozvedela výsledok, s cim som nerátala, tak som sa zabudla vela vecí pýtať a ked som tam volala, tak mi nikto nedvihal, to nemusím žiadať opäť poisťovnu o preplácanie?

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk nemusíš žiadať,KET sa berie,že si ešte v tom prvom IVF cykle.Až ked nemáš mrazáčikov sa žiada o dalšie preplácanie. 😉

mimimikk
27. júl 2010

@annamary27 ... ja som tež všetko dobre znášala, moj mužíček mi povedal, že som nebola ani nervozna, poculi sme ze po hormonálnych injekciách a liekoch vela dievcat pribralo a aj boli strasne nervozne

mimimikk
27. júl 2010

@annamary27 ... dúfam, že ich mám, dr. mi iba spomínala, že sú pekné ďalšie 3, tak snáď automaticky ich mrazia 😒

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk aj ja som mala obavy,ale tiež som bola v poho a ani som nepribrala a chvalabohu sa mi aj ten hyperstimulačný/OHSS/ syndrom vyhol.

yeliel
27. júl 2010

@mimimikk no neviem ako to chodi v tvojom Car...ale ziadost urcite netreba v GF v Ba sa plati za KET cca 150Euro ale to nema nic spolocne s poistovnou 🙂

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk no my sme mali na transfer len 2vhodné a na druhý den mi volali,že tých 5čo som ešte mala sa už dalej nevyvýjalo,tak aby boli vhodné na zmrazenie.

yeliel
27. júl 2010

@annamary27
@mimimikk 🙂 tak ja som bola aj nerovzna a aj som to zle znasala..aj trosku pribrala take 2kg..plakala aj pri vecernicku..kadceo sa mi skomplikovalo... 🙂 ale nevadiiii...to vsetko preto aby mi raz bolo kraasne 😉 🙂

annamary27
27. júl 2010

@mimimikk u nás v centre sa platí za zmrazenie 150eur na rok,určite aj niečo u Vás,tak to by si mala byť informovaná,či boli vhodné aj na zmrazenie.

yeliel
27. júl 2010

@mimimikk ani som nevedela..ze na Rastislavke je CAR...tak nam davali hned po OPU podpisovat paiere ci chceme mrazit a potom nas informovali ci bolo co mrazit 🙂