icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
7. okt 2010

@yeliel juuuuuuuuuuuj zlatinko jasnačkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 budem im moooooooooooc držať palčeky a posielať im na diaľku tehu vírusíky 🙂 🙂 🙂 jupííík teškám s Tebou 🙂 🙂 🙂
a sliznica je teda asi dobrá, však? 😉

zlatanka30
7. okt 2010

yeliel presne tak aj mne bolo povedane v centre. 😉

yeliel
7. okt 2010

@sunday1 potrebujem potrebujem.... 😀 ale ked wera bola vcera taka zlata a len vyzvedala a vyzvedala 😀 😀 😀

@wera no pozerala ma diplomovana sestra tak snad videla dobre 😉 ale ked som sa pytala doki aku mam sliznicu a dobre som ju rozumela tak povedala 12 mm..

wera
7. okt 2010

@yeliel 12? to je krása 🙂 🙂 🙂 a ako dlho budú vlastne embryjká kultivovať po prebudení?

yeliel
7. okt 2010

@wera tak dufam,ze 12 😀 a nepocula som co som chcela 😀 😀 😀 ...v nedelu mi maju volat ako su na tom..tak potom budem mudrejsia...tak asi ich zacnu v nedleu rozmrazovat 😕

sunday1
7. okt 2010

@yeliel No dobre, odpúšťam 😉 😀 😀 😀 Koľko ich budú rozmrazovať?

wera
7. okt 2010

@yeliel tak budem v nedeľu držať palčeky a určite budú volať s dobrou správičkou, verím tomu 😀

yeliel
7. okt 2010

@sunday1 fuu to mi odlahlo 😀 😀 😀 ...budu rozmrazovat 3 teda myslim...lebo mame len 3 ma to ani nenapadlo sa opytat..ale asi ich davaju do kopy urcite by jedno nedavali mrazit zvlast... 😕

yeliel
7. okt 2010

@wera no spolieham sa na teba zlatko 🙂 😉 😅

wera
7. okt 2010

@yeliel neboooooj 😉 od nás z domu mám gynfiv čoby kameňom dohodiť takže budem na ne veeeeľmi intenzívne myslieť a posielať im pozitívnu energiu 🙂

sunday1
7. okt 2010

@yeliel pridávam sa k were

yeliel
7. okt 2010

@wera
@sunday1 🙂 dakujem babulky..budeme to potrebovat 🙂

dejka12
7. okt 2010

@evasbk
Vdaka, ja stale nie som rozhodnuta. Ak sa ale dobre pamatam, tak ET nebolo pozitivne ale KETka si mala. Na KET si vkladala tiez jedno?
A ako sa citis prvy tehulkovsky den? Drzim Ti silno palce aby to uz tentokrat vyslo 🙂

evasbk
7. okt 2010

@dejka12 ahoj, presne ako píšeš. Pri prvom Ket mi vkladali 2 a pri 2Ket posledné jedno. ako sa cítim??? Dobre, ale tehulkovsky ešte nie. Dnes som vyštartovala po mužovi kvôli takej kravine a normalne my ostalo do plaču. Takže viem, že hormony pracujú 😉 Dnes som ešte doma, len tak polihujem, ale zajtra sa už zaradím do normálu 😎
@yeliel držm palčeky 😉

yeliel
7. okt 2010

@evasbk dakujjem...moja a pri KETkach ti kolko embryjok naraz rozmrazovali?

evasbk
7. okt 2010

@yeliel po jednom, v heliose mrazia každe zvlašt a rozmrazovali ich v den transferu

martinaaaaa
7. okt 2010

@wera ale im sa prirodzene 🙂 nie je ketom

yeliel
7. okt 2010

@evasbk ja som taka truuba..som sa zabudla opytat kolko rozmrazia mne..ani ma to nenapadlo 😝 lebo ja chcem vlozit co najviac 😀

wera
7. okt 2010

@yeliel zlatinko a koľko máte eskymáčikov spolu?

yeliel
7. okt 2010

@wera 3 😉

evasbk
7. okt 2010

@wera na markíze hovoria o nás

wera
7. okt 2010

@evasbk a čo hovorili? sme mali pustený iný program... 😅

wera
7. okt 2010

@yeliel asi budú rozmrazovať dve a ak by sa niektorému z nich nedarilo tak skúsia rozmraziť aj to tretie, ale asi to záleží aj od toho ako ich zamrazili či nejako spolu alebo samostatne... v tomto sa tak nevyznám...

wera
7. okt 2010

@evasbk jaaaaaaaaaaaaj to o tých bylinkách? 🙂 🙂 🙂 až teraz mi to mužík pripomenul 😀

yeliel
7. okt 2010

@wera ked ja neviem ako ich dali zamrazit a zabudla som sa na to opytat ☹

franina
7. okt 2010

ahojte dievcata...ja zajtra si zacinam pichat prvykrat meno.... 😕 mam si pichnut tri ampulky som z toho troska mimo... 😕

annamary27
7. okt 2010

@franina ahoj,a budeš si to pichať sama?držím palce,aby si to zvládla na jedničku 😉

franina
7. okt 2010

@annamary27 juuuuuuuj ano sama si to budem pichat a dost sa toho desim.... neviem ako to zvladnem ☹

wera
7. okt 2010

@franina zvládneš to úplne v pohodičke, uvidíš 😉 a čo budeš pichať?

wera
7. okt 2010

@yeliel nebojkaj veď uvidíš... ja tiež netuším ako mne mrazili drobčekov... 😅