2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@franina juj,nezávidím ti 😒 ,mne všetko pichá chvalabohu moja mama,zdravotná sestra a keby ona nemohla,tak mám v rodine ešte lekára tata,sesternicu sestričku,krstnú mamu sestričku,takže mám na to lidi 😀
@annamary27 počuj vy ste nejaká celá zdravotnícka rodinka 🙂 🙂 🙂
@wera ano,ano ešte seba som vynechala a našlo by sa ešte pár príbuzných,len tých nemám po ruke. 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 fiha tak ty mas vazne na to lidi 😀 zavidiiiiiiiiiiim 😅
@wera vsak to ze som si kupila ihly ale rovnake ... cierne ihly.... ale som videla ze su aj zlte...skusim este zajtra do lekarne skocit .... lebo tie zlte na internete vyzerali krajsie a sympatickejsie 😅
@franina mna pichala a bude pichať mama oranžovými ihlami. 🙂
@annamary27 dakujeeeeeeeeeeem ti, zajtra si ich idem kupit tiez 😉
babulky dobrú nôcku prajem 🙂
@franina
Ahoj to zalezi ako budes pichat. Menopur sa moze pichat dvomi sposobmi, bud do svalu - muskularne alebo podkozne - do bruska - subkutanne.
Ak budes pichat do svalu do zadku, tak ihly muskularky su dlhsie a hrubsie a su cierne. Ak budes pichat podkozne do bruska, ihly subkutanky su kratke a tenke, aby si sa s nimi dostala len do podkozia a nie do svalu a su ako pise annamary oranzove. Podla toho ako ti kazali v centre pichat si pytaj v lekarni - ak povies v lekarni ze chces ihly muskularne alebo subkutanne budu vediet presne ake ti maju dat.
Ahojte babulky, pekny vecer 😉
@yeliel aj ja budem drzat palceky, aby sa mrazacikovia pekne rozmrazili a sup k mamicke 🙂 A nezabudni pred tym kadernika ako Evka, aby si sa malickym pacila 😀
@franina zavolaj si do CAR, ale pravdepodobne to budes pichat do bruska subkutanne a urcite najmensie oranzove ihly. A aj tie nebudes vpichovat cele, ale len tak do 2/3. 😉
@wera dobru noc tehulka 🙂
@annamary27 aj ty si zdravotnik? Ci len cela rodina a ty si svetla vynimka? 🙂
dobréééé ránko sa praje 🙂 🙂 🙂 🙂

@wera ale mne tie ihly pripadaju otrasne hrube a dlhe 😨 pichat si budem menopur