icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
8. okt 2010

@noe gratulujem k prvej včeličke 🙂 🙂 🙂 už ju máš úspešne v sebe? 😉

evasbk
8. okt 2010

bre ránko, babenky 🙂 Ja by som si ešte aj pobuvala, ale zobudila ma suseda, že chce kavu, tak aby som vypadla už z tej postele, lebo tam zhnijem 😀 😀 že už mi nič neni 🙂 Ja totiž pred nou hrám formu, že som chorá, ked nechodím do roboty 😅 Ale dnes už fakt nebudem ležat, idem normálne do civilizácie 🙂
@wera a bolo ti vysvetlené prečo musíš ist potom na to amio??? Ja mám kamošku čo má malinku po icsi a nebola na tom a ani ju tam nikto neposielal

wera
8. okt 2010

@evasbk ahojky 🙂 jasnačka treba sa pomalinky začať hýbať, ale žiadna ťažká fyzická záťaž... iba tak sa niekde pekne poprechádzať 😉
doki na genetike povedala že tú amnio preventívne... ale ak budem mať všetko okey tak určite nepôjdem... fuuuu nejakou ihlou si nechať pichať do bruška brrrrrrrrrrrrrrrrr

evasbk
8. okt 2010

@wera tam nejde ani o tu ihlu, ale počula som že je to nebezpečné, ale to isto vieš. Si mladá, tak jasné že bude všetko v poriadku. 🙂

wera
8. okt 2010

@evasbk a Ty sa ako cítiš? 😉

evasbk
8. okt 2010

@wera V pohode,male ešte nekope 😀 Ale je pravda, že ma začínaju napadat blbé myšlienky 😅 Mám strach že sa to všetko zopakuje ☹ Nepomožem si. Inač dnes som mala pekný sen, že som bola u veštkyni a pýtala som sa jej či budem mat deti, ona mi chodila po tele s niečim a začala sa mi smiat do ksichtu, že ved už som tehotná 🙂 Taka som bola štastná v tom sne 🙂

wera
8. okt 2010

@evasbk jeeeej to je super sen 🙂 určite je to predtucha 😉 😉 😉
viem, že strach je na mieste, ale snaž sa rozptýliť nejakým pekným filmom alebo knižkou keď na Teba prídu takéto myšlienky, pomôže to 🙂

evasbk
8. okt 2010

@wera ok, budem sa snažit 😉 Idem sa skulturnit a idem k svojmu dr aby mi zas potvrdil pn-ku a potom musím ist kupit niečo pre také male babanko. Manželov bratanec má syna a v sobotu maju krst a sme pozvaní, juj to zas budu otazky v rodine, no a vy kedy??? načo čakate??? Táto jeho rodina nevie totiž o našom probléme, len svokra. Ale to že čakame na vysledok tak to teraz nevie ani ona 😉 Tak našou vyyhovorkou je manželova praca v zahraničí. 😅

mirka321
8. okt 2010

pre WERU :ja som od 6,30h. v práci a sem tam sem mrknem , čo máte nové...
ale za chvíľočku pôjdem aj ja na PN , nestojí mi to zato , takto sa naháňať a sem tam aj nerv.
a ten utroš si dávaš od vloženia embryjok? ja som si ho dávala po IUI , jóóój , hrôza ..... aLE MUSíME VYDRžAť...
po OPU , do vloženia embryjok sa tiež niečo užíva?
TAK TOTO MALO BYŤ PRE WERU, neviem ako sa to stalo...

mirka321
8. okt 2010

@noe aj Tebe... 🙂

mirka321
8. okt 2010

@evasbk tak takéto blbé otázky veeeľmi dobre poznáme aj my... 😠

wera
8. okt 2010

@evasbk dr Ťa vypisoval Tvoj gyn alebo obvodný? juj kupovať vecičky pre také bábatko je úžasné, ja mám doma už zbierku vecí pre bábatká a vždy keď sa v okolí nejaké narodí tak načriem do zásob 😀

@mirka321 ahojky 🙂 ak chcem odpisovať niekomu presne na meno tak pod jeho posledným príspevkom je takým modrým "odpovedz" keď to stlačíš tak to pôjde priamo na neho 😉 😉 😉 to iba taká pomôcka 🙂
kedy vlastne budeš mať OPU? ktorý deň cyklu si dnes? my si tu robíme takú tabuľku aby sme mali prehľad tak keď chceš tak mi pošle údaje do IP a zaradíme Ťa 😉 utrogestan som vkladala odo dňa OPU, ja od vkladu embryjok beriem ešte prednison na zníženie imunity tela aby sa nebránili embryjkám a ešte aj anopyrin na riedenie krvy aby sa mi netvorili krvné zrazeniny... papáš aj nejaké vitamíniky?

wera
8. okt 2010

@evasbk joj zlatinko a čo sa týka tých otázok tak si ich nevšímajte... alebo im povedzte že deti ešte jednoducho nechcete a potom uvidíš že dajú pokoj 😉 😉 😉 aj mňa sa to stále vypytujú ale ja im vždy poviem, veď sme ešte mladí 😀 😝

sunday1
8. okt 2010

Ahojte 🙂
Dva týždne preč, ešte minimálne jeden 😒

annamary27
8. okt 2010

@noe ahoj,aj ja som zdravotník-farmaceutický laborant a robím už 13rokov vo výdajni zdravotníckych potrieb ,ked som išla zo základnej na strednú,chcela som isť tam kde neboli prijímačky zo slovenčiny a matematiky,tak som šla sem kde bola chémia a biológia😀 😀 😀 😀

kefalinek
8. okt 2010

ahojte babenky ja mam uz taku prisernu 4 dnovu bolest hlavy pomoooooooooooooooccccccccc

mirka321
8. okt 2010

@wera ja viem , že to je pod odpovedz , len mi to nejako zblblo... díky
a píšem do IP 😉

yeliel
8. okt 2010

ahoj babulky 🙂

yeliel
8. okt 2010

@wera tak som si pre istotu zavolala embryologicke a povedala,ze chcem rozmrazit vsetky 3...ze ked budeme mat take stastia a rozmrazia sa vsetky pekne,tak ich chcem vsetky vlozit..tak sa normalne usmiala a povedala,ze to aj tak Dr.musi posudit ci mozu vlozit 3 😀 😀 😀

sunday1
8. okt 2010

@kefalinek skúšala si si dať Magnesium?

yeliel
8. okt 2010

@sunday1 cavelo 😉

wera
8. okt 2010

@yeliel tak budem držať palčeky 🙂 veď uvidíte ako sa embryjkám bude dariť, verím že tri je lákavé číslo len aby si potom nemala trojičky 😀

wera
8. okt 2010

@kefalinek a dnes si neskúšala testnúť? hlavička môže bolieť aj z tehu... skús piť veľa vody, snáď to trošičku pomôže 😉

yeliel
8. okt 2010

@wera no to ja len tak snivam ...budem vdacna aka sa rozmrazi aspon 1 ale dufat chcem aby bola vacsia sanca 🙂

wera
8. okt 2010

@yeliel to je jasné, verím ja by som tiež dala aj 4 keby sa dalo 🙂 ale uvidíš že to budú bojovníčkovia a pekne sa zobudia 😉

sunday1
8. okt 2010

@yeliel
@wera tie embryjká sa ešte môžu podeliť, to by ste si mohli aj škôlku otvoriť 😀 😀 😀

yeliel
8. okt 2010

@sunday1 😀 😀 😀 myslis,ze by sme mali az tolko stastia? 😉

evasbk
8. okt 2010

čafte baby, som u kamošky, tak píšem len tak narýchlo. Vobec sa mi nechce ist domov, ked je tak krasne 🙂 🙂
@wera p n-ku mám u svojho obv. gyndoša. Dnes mal dobrú naladu, ani mi nepísal vychadzky, že aby som si behala ako to mne vyhovuje . 20.10 idem do car na krv, tak ma napísal na dalšiu kontrolu na 22.10. a že dovtedy ma tam nechce vidiet, až toho 22heho a vysmiatu a s dobrými spravami, tak som mu subila že ho nesklamem 😉 Ok , idem pa pa

wera
8. okt 2010

ahojte babuľky, takže páči sa upravená tabulečka aj s novou stimulkou mirkou:

Čakateľky na stimulku / KET:
› chicca555 - 27r. - HELIOS MT - 1x IVF 06/10 GynFiv BA neúspešné, stimulka október 2010, dlhý protokol-decapeptyl, gonal, čaká na krámošky, predpoklad OPU - polovica novembra 2010
› annamary27 - 31r. - 1xIVF neúspešné, 2x IVF- 20.8.2010 podaná žiadosť
› sunday1 - 32r. - ISCARE BA - 2x SP, 1x MA, 1x IVF neúspešné, 2x IVF - žiadosť schválená, stimulka cca od 26.10.
› nechsazadari- 32 r., GYNFIV BA, 1.IVF neúspešné, manžel má pomalé spermijky a pohyb do strán, v utorok 14.9. snáď podáme žiadosť na poisťovňu a jeseň/ zima- stimulka.
› gabinkaa - 40r. - GYNFIV BA - 1x IVF 05/2010 neúspešné, 2x IVF- konzultácia 2.10. , drahý málo spermijok+pomalé, krátky protokol - začiatok október
› monicka7299 - 33r. - ISCARE BA - 1x IVF neúspešné, 2x IVF 3.9.OPU - 1 vajko, ET 6.9. vložený 8-bunkový bojovník, neúspešné, 28.9. návšteva centra - spísanie žiadosti na 3.tie IVF 🙂
›lisula - 29r. - ....... - 1x IVF dlhý protokol- úspešné-2.r.dieťatko, mužík teratozoospermia + oligoastehospermia, 2x IVF na jeseň

Stimulky / KETky:
› wera - 27r. - ISCARE BA - 1x prirodzene tt SP, 1xIUI stop.stimulka OHSS, 1x IVF 05/2010 žiadne folíky, 2x IVF krátky protokol Gonal/Menopur/Cetrotide, OPU 14.9.-10 vajok (9 oplodnených ICSI), vklad 17.9. bez PK-dve 8-bunkové embryjká, ostalo 7 eskymáčikov, diagnóza PCO, genetika čakáme výsledky, endkrinológia ok, manželík teratozoospermia, 1.10. krvička - HCG 332,2 🙂 kontrolný UTZ 15.10. 🙂
› janicca - 34r. - HELIOS MT - 1x IVF 4/2008 neúspešné, 2x IVF v stimulke - dlhý protokol, 23.9. OPU-9 vajok, 29.9.2010 ET bez PK-dve 8-bunkové embryjká, 13.10. krvička
› evasbk - 29r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 2 krát KET - 2x SP v 5 tt., 2x IVF dlhý protokol, 3.9. zahájená stimulka, mužík teratozoospermia, genetika/imuno ok, laparka- 1 vajcovod odstránený, 1.10.2010 OPU - 16 vajkulok, 6.10.2010 ET - 2 blastocysty, 20.10. krvička, 22.10. kontrola u Dr.
› kefalinek - 28r. - HELIOS MT - 1x IVF neúspešné, 1x KET úspešné- 6tt potrat, 2x KET 27.9.2010
› yeliel - 32r. - GYNFIV BA - 1x IUI žiadne folíky, 1x IVF zápal-prerušená stimulka, 2x IVF(ICSI) biochem.tt, čaká na KET (3 eskymáčikovia), diagnóza- PCO,genetika OK, hemato V.Leiden heterozygot (čaká pichanie fraxiparínu), mužík oligoastenoteratozoospermia, príprava na KETko od 25.9. (estrofem)
› noe - 28r. - HELIOS MT - 2x plánovaný pohl.styk po stimulke, 2x IUI neúspešné, diagnóza PCO, 1 IVF v októbri 2010, manželík oligotherazoospermia, stimulka zahájená
› mirka321 - 35r. - HELIOS MT - 1x IUI 07/2010 neúspešné, 1x IVF dlhý protokol provera-decapeptyl-gonal, slabá PCO, endokrino.vyšetrenie, zlé spermijky (málo, zlý tvar, slabá pohyblivosť)

Tehuľky/pre povzbudenie
› christie - 34r. - FERTICENT BA - 1x IUI neúspešné, 1x IVF OPU 1.4.2010-7 vajok, 5 oplodnených, ET s PK
6.4.2010 2 bojovníčkovia, teraz 25 tt dievčatko a chlapček, TP 23.12.2010 (najkrajší vianočný darček)
› martinaaaaa - 28r. - GYNFIV BA - 1x IVF dlhý protokol dipherline/menopur/gonal, OPU 12 vajok, 8
oplodnených ICSI, 5 sa vyvíjalo, zostali 2 bojovníčkovia na vklad - 2 dňové, teraz 15 tt - 1 babulko
(vyzerá že to bude Davidko )
› shandy - 33r. - REPROFIT BRNO - 1x soft IVF RF (O oocytov), 2. soft IVF RF negat., 3. soft IVF+genetika, OPU 27.8.2010 - 4 vajkulká, ET 30.8.2010 - 2 embryjká + 1 eskymáčik, TT 13.9.2010 - 1. HCG 1293, 2. HCG 3270, čaká dvojičky 🙂 8.10. UTZ

wera
8. okt 2010

@evasbk verím že sa Ti nechce domkov 🙂 aspoň Ti u kamošky rýchlo ubehne čas a prídeš na iné myšlienky 😉