icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

franina
7. okt 2010

@wera ale mne tie ihly pripadaju otrasne hrube a dlhe 😨 pichat si budem menopur

annamary27
7. okt 2010

@franina juj,nezávidím ti 😒 ,mne všetko pichá chvalabohu moja mama,zdravotná sestra a keby ona nemohla,tak mám v rodine ešte lekára tata,sesternicu sestričku,krstnú mamu sestričku,takže mám na to lidi 😀

wera
7. okt 2010

@franina a aké ihly si si kupovala? jednými (hrubšími) sa mieša roztok s práškami a na pichanie sú tie najmenšie ihly a kam si ich budeš pichať? do bruška alebo do zadku?

wera
7. okt 2010

@annamary27 počuj vy ste nejaká celá zdravotnícka rodinka 🙂 🙂 🙂

annamary27
7. okt 2010

@wera ano,ano ešte seba som vynechala a našlo by sa ešte pár príbuzných,len tých nemám po ruke. 😀 😀 😀 😀 😀

franina
7. okt 2010

@annamary27 fiha tak ty mas vazne na to lidi 😀 zavidiiiiiiiiiiim 😅

@wera vsak to ze som si kupila ihly ale rovnake ... cierne ihly.... ale som videla ze su aj zlte...skusim este zajtra do lekarne skocit .... lebo tie zlte na internete vyzerali krajsie a sympatickejsie 😅

wera
7. okt 2010

@franina určite si treba kúpiť tie najmenšie ihly inak budeš mať riadne podliatiny z hrubej ihly...

franina
7. okt 2010

@wera tak ona povedala ze to su najmensie.... 😒 ale nezda sa mi ... 😠 na internete som videla aj ovela mensie... 😅

wera
7. okt 2010

@franina tak skús druhú lekáreň 😉

franina
7. okt 2010

@wera urcite skusim inu lekaren 😅
inak ti gratulujem k tehu 🙂

wera
7. okt 2010

@franina ďakujem 🙂

annamary27
7. okt 2010

@franina mna pichala a bude pichať mama oranžovými ihlami. 🙂

franina
7. okt 2010

@annamary27 dakujeeeeeeeeeeem ti, zajtra si ich idem kupit tiez 😉

wera
7. okt 2010

babulky dobrú nôcku prajem 🙂

mirka321
7. okt 2010

@yeliel ďakujem

yeliel
7. okt 2010

@mirka321 ahoj...no ako si to dnes zvladla? 😉

yeliel
7. okt 2010

@franina moja cierne niesu na pichanie pod kozu ale do svalu..kup si oranzove alebo modre taka svetla modra 😀

dejka12
7. okt 2010

@franina
Ahoj to zalezi ako budes pichat. Menopur sa moze pichat dvomi sposobmi, bud do svalu - muskularne alebo podkozne - do bruska - subkutanne.
Ak budes pichat do svalu do zadku, tak ihly muskularky su dlhsie a hrubsie a su cierne. Ak budes pichat podkozne do bruska, ihly subkutanky su kratke a tenke, aby si sa s nimi dostala len do podkozia a nie do svalu a su ako pise annamary oranzove. Podla toho ako ti kazali v centre pichat si pytaj v lekarni - ak povies v lekarni ze chces ihly muskularne alebo subkutanne budu vediet presne ake ti maju dat.

yeliel
7. okt 2010

@dejka12 no niesom si ista..ze ci v kazdej lekarni vedia 😀 😀 😀

mirka321
7. okt 2010

@yeliel supiš, dalo sa... dnes bola 3 , ale ešte ma ich dosť čaká... 😉

yeliel
7. okt 2010

@mirka321 to uz bude uplna pohodicka 😉

noe
7. okt 2010

Ahojte babulky, pekny vecer 😉
@yeliel aj ja budem drzat palceky, aby sa mrazacikovia pekne rozmrazili a sup k mamicke 🙂 A nezabudni pred tym kadernika ako Evka, aby si sa malickym pacila 😀

@franina zavolaj si do CAR, ale pravdepodobne to budes pichat do bruska subkutanne a urcite najmensie oranzove ihly. A aj tie nebudes vpichovat cele, ale len tak do 2/3. 😉

@wera dobru noc tehulka 🙂

@annamary27 aj ty si zdravotnik? Ci len cela rodina a ty si svetla vynimka? 🙂

noe
7. okt 2010

@mirka321 ja sa tesim na zajtra na prvu 😵 a uz to pojde rychlo. Neboj ubehne to ako voda, ani sa nenazdame a budeme ako wera a shandy hladkat pokladiky v brusku 😵 😵 😵

yeliel
7. okt 2010

@noe ahoj...dakujem...esteze si pripomenula kadernika..no dufam,ze to zajtra stihnem a zoberu ma 😉 😅 😀

noe
7. okt 2010

@yeliel No ak to pomoze, tak treba vyskusat vsetko 😉 😀 ved co by sme nespravili pre nase babiky 😀

yeliel
7. okt 2010

@noe 😀 😀 😀 😉

wera
8. okt 2010

dobréééé ránko sa praje 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka321
8. okt 2010

@wera dobré ránko Tebe aj ostatným .... 🙂

noe
8. okt 2010

@wera
@mirka321 dobre rano, vy ste ine ranne vtacatka 😉

wera
8. okt 2010

@noe no ja mám ráno budík na šiestu aby som si dala utroš 🙂 a bola som si dnes ešte aj pre výsledky na genetike 🙂 všetko máme okey, iba je tam napísané že ak budú vajíčka oplodnené icsi a budem tehu tak že pre istotu na amniocentézu....brrrrrrrrrr to sa mi nepáči...