2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte 😉
@monicka7299 ahojcek...tak co muzi posluchaju? 😉 😅
mňa picne... dnes mi o 10.00 volala susedka, že videla Tomáša so psami vonku - či náhodou nemal byť v škole 😲
..nešiel mi smrad do školy a keď som mu volala tak už nebral tel. asi mu to docvaklo a potom mi zdvihol a už bol v škole akoby sa nechumeli a tvrdil, že je stále v škole .... prídem domov a prerazím ho. Má 13 rokov ( no už teraz bude mať za mesiac 14) a má 18 r. kamoša , ktorý bol s ním u nás . A ten 18. ročný kamarát má všetkých kamarátov 13r. 😠
Tak dostane zaracha - nejak to musím vymyslieť len keď som v práci a on o 13.30 konči v škole má kopec času. Ale ja na niečo prídem !!! 😎 ... a už dostal aj prvú 5 z dejepisu - dnes mali mať test takže je mi to úplne jasné...
@monicka7299 ahojky 🙂 a jeeeeje potvorka ten Tvoj syn 🙂 hmmm taký starý kamoš pre neho asi nie je nič moc... a inak máš super susedku, aspoň dá pozor keby niečo 🙂 🙂 🙂 ta tak treba mu asi vysvetliť že poza školu sa nechodí... ja keď som chodila do školy tak by som si to nikdy nedovolila mala som taký rešpekt pred maminou že by som jej to nespravila... no som zvedavá ako Ti to zdôvodní.... drž sa 🙂
inak k tomu môjmu včerajšiemu príspevku: ...celý deň som rozmýšľala a bola som rozhodnutá, že budem jak medík a poviem, že som to až tak nechcela a kopec nátlaku a emócii-skrátka, že som to mohla aj jemnejšie......... ale keď môj došiel domov, tak prišiel , objal ma a povedal: "Včera si mala pravdu - prepáč" ..... takže som už bola ticho a vychutnala som si to 😀
...a potom mal aj debatu výchovnú do duše s Tominom aj keď on to teda nemusí (nie je jeho otec,, tak si myslí, že by nemal) ..... lebo sme došli na to , že sa prestal učiť..... aby som sa ja nemusela vytočiť 😵
...ale asi podľa dnešného jeho výletu to moc nezabralo - budem to musieť ja vyriešiť........
Čo s načatým piatkom??? .......existuje pyžamová párty, penová párty a dnes poriadam remeňovú párty 😅
@monicka7299 Fakt sa to na Teba valí. 😒 Len to s tým Tvojim puberťákom neprežeň, aby to nebolo kontraproduktívne. Však podľa toho, čo si o ňom doteraz písala to vyzerá, že je to fajn chalan, len mu treba trošku pristrihnúť krídelká 🙂
Ahojte, ja by som sa chcela opytat na IVF...sestre teraz schvalili spoluucast na uhrade IVF v poistovni, takze ju teraz caka cely ten maraton. Co to vlastne znamena? Ake su postupne kroky a kolko to cca vychadza? Ona je konkretne registrovana v Gynfive v BA...Dakujem Vam!!!
babule tak vlasky uz nafarbene 😉 aby sa detuskam u mna pacilo 😀 😀 😀 len nech sa pekne romrazia..
neviem ako to moj ten drahy robi ale dokazal mi hned zariadit kadernicku a to bez objednania 😀 mne sa to este nikdy nepodarilo 😅
Pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtt 🙂
Pre vas vzdy 🙂

@sunday1
@yeliel chi že škôlka, to by bola sranda 🙂 ale naraz asi nie, tak babulky radšej na to pôjdeme postupne 😀 😀 😀