2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte dievcata 🙂 dakujem za rady... uz som po 😅 nakoniec som si kupila ihly oranzove, zvladla som to celkom fajn...akurat tie ampulky som nevedela odtrhnut...no viac som maturovala s ampulkami..... 😅
@yeliel aj ja potvrdzujem účasť na párty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@wera ešte by mali vymyslieť nealko varené vínko 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 môžeme ho uvariť z detského šampanského 😀 😀 😀
@annamary27 jasne ty nam tam nesmies chybat 😉 😀
@balinka balinka zas neprhanaj ze 4v 1 😀 😀
@wera to bude dobra party..cajicky..cokoladka... 😉 🙂
babuľky idem do hajan a prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂
dobré ránko babuľky 🙂 🙂 🙂
@evasbk skvely budicek 😉 suseda vie kedy treba vstavat 😀 😀 😀
@wera
@evasbk babulky v papieroch mam napisanu podmineku, ze pri ICSI berieme na vedomie geneticku indikaciu na prenatalnu geneticku diagnostiku a odber plodovej vody v 17 - 18 tt. Tiez sa mi to nepaci pretoze pravdepodobne pojdeme do ICSI ale na amniocentezu urcite nie 😒
@monicka7299 tvoje prispevky su skvele 😉 Ze pozdravujem synatora a nech poslucha maminu 😉 To uz bude asi puberta 😀 😀 😀
@wera
@balinka
@yeliel
@annamary27 aj ja sa pridavam babulky na party 😉
Ahojte babulky 😉
@noe Ja som to mala napísané tiež v papieroch, ale tak isto aj moja kamoška, ktorá otehotnela cez icsi, má krasnu zdravu dcerku a nikdy ju nikam nikto neposielal, podla mna je to tam napísané praventívne, keby znáhodou nejaká babenka mala nejaké problémy , tak aby nehovorila, že ju neposielali. Ale to je len moj názor. Ak sa nám to podarí, tak sa budem pýtať dr na to, pre istotu ked máme zlé spg

Ahojte babulky 🙂 Tak zajtra rano volam do centra, uz bude 5 den, tak dufam ze uz zajtra budem s drobcom v brusku 😀 😀
Uz sa neviem dockat, dufam ze sa mi dnes bojovnickovia pekne delili, dnes mali kriticky den.... 😒 ... tak drzte palce