icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
9. okt 2010

@noe decadeptyl aj mna štípal, ale len niekedy, podla toho ako som si to pichla. Ak si to picháš sama, tak si to reguluj, ak ta to moc štípe, tak prestan na chvilu tlačit a potom si do tlač 😉

yeliel
9. okt 2010

ahoj babule 🙂

noe
9. okt 2010

@evasbk dakujem dnes picham pomaly 😀 Vcera sme prisli dost neskoro a tak som len rychlo pichla 😉

yeliel
9. okt 2010

@noe
@evasbk ako sa citis? kedy to ides na krvicku? 😉
K tomu odberu plodovej vody v nasom Car nikto nic take nespominal ..teda aspon nie mne..a tiez sme mali ICSI..mozno to bude tak ako pise evka ...a mozno to nieje ani na skodu je to potom asi tazke rozhodnutie.

noe
9. okt 2010

@yeliel ahojky, ani mne to nik nespomynal, to som citala v papieroch, ktore mi dali na podpis. Ale neviem si predstavit, ze by som s tym suhlasila 😒

evasbk
9. okt 2010

@yeliel zatial nemám tehu príznaky, ešte je zavčasu 🙂 Ale inač som v pohode, to sa ani nedá porovnat s prvým ivf. Vtedy som sa pomaly bála chodit, stale som sa kontrolovala, no a teraz sú aj chvile ked si na to ani nespomeniem 😉 Ja som ždy začala špinit ten druhý týž. po transfere, tak asi potom budem viac pozorovat seba. tak som si povedala, že ak bola kvalitná spermia a kvalitné vajko tak sa to podarí no a ak nie, tak nie, ja to už nezmením, nechám to na prírodu a na Boha
A na krv idem 20. 10.

evasbk
9. okt 2010

@noe nikto ta nebude do ničoho nutit, možu ti to len odporúčiť

noe
9. okt 2010

@evasbk doktori urcite nie, ale manzel ano 😀 on sa velmi boji, ze bude babatko postihnute, takze ma bude presviedcat na vsetky vysetrenia, ktore by to mohli potvrdit alebo vyvratit. Takze s nim bude tazke dohadovanie 😀
Len sa budem modlit, aby bolo zdrave, inak manzel bude trvat na interupcii a to by som sa ja zblaznila 😒

yeliel
9. okt 2010

@noe tak v nasom Car take nedavaju podpisovat...mozo sa len tak chrania ako pisala evka..zatial sa nestresuj potom uvidis..mozno ta ani nikam neposlu ked budes tehu 😉

noe
9. okt 2010

@yeliel 😀 jasne, najskor tehu a potom sa vsetko uvidi 😉

yeliel
9. okt 2010

@evasbk to je fajn,,ze sa dokazes udrzat v pohdicke 😉 ...

noe
9. okt 2010

@yeliel ty mas zajtra velky den, ze ? 🙂 😉

yeliel
9. okt 2010

@noe 😀 tak ja tiez stale myslim velmi do predu ..ale naco sa zatazovat uz teraz budes to riesit ak to bude aktualne 😉

yeliel
9. okt 2010

@noe no zajtra vleky a dufam,,ze v pondelok este vacsi...zjatra uvidime..ci sa rozmrazili zmrzlinky a v pondelok ci su Ok a ak budu tak ich supnu uz ku mne 😉 🙂

evasbk
9. okt 2010

Tak už som napapaná ,manžel ma ide vyvenčiť 🙂 Mám sa skulturnit a ideme preč, ale ešte neviem kam 😕 Nemám byť zvedavá. 😨 A večer ideme k segre na oslavu, no som zvedava ako vysvetlím že nemožem piť 😉 Myslíte že 2 dc vína možem??? Alebo budem hrat rolu ženy, ktorá má migrenu hlavy??? Alebo niečo zlé zjedla???

noe
9. okt 2010

@yeliel tak v pondelok bude dalsia neoficialna tehulka 😉 budem moc drzat palce, aby eskimackovia pekne posluchali 😉
@evasbk prvy trimester, ked sa delia bunky a vsetko sa vyvija je kriticky. Ja by som si nedala ani kvapku. urcite si najdes nejaku vyhovorku 😉 Nech ta pekne manzelik vyvenci, ale len tak mierne 🙂

noe
9. okt 2010

Mali sme v ambulancii pripad, ze mamicka si prave zaciatkom tehotenstva len lizla vina. Ani si to nepamatala, a narodilo sa jej dievcatko s fetalnym alkoholovym syndromom. Je to vynimka, ale velmi smutna. Ciganky piju cele tehotenstvo a maju zdrave deti a niekto si len raz lizne a skonci to smutne 😒
Odvtedy takmer vobec nepijem, jedine ked pride cervena a mam 100% istotu, ze tehu sa zas nepodarilo 😀 😠

annamary27
9. okt 2010

@noe ahoj,mna štípal diphereline a tiež mi to mama dávala s pauzami,ked videla,že ma to štípe,tak chvílu počkala s dávkovaním 😉

annamary27
9. okt 2010

@noe ja mám tiež na konci papierov z genetiky napísané odporúčané prenatálne vyšetrenie a to mi dokina povedala,že to tam píšu preto,aby som to mala zadara,keby som sa rozhodla také podstúpiť.

noe
9. okt 2010

@annamary27 dakujem, som to chcela mat vcera rychlo za sebou 🙂 dnes si dam viac casu 😉 I ked ja mam hodne nizky prah bolesti a aj obyc. ustipnutie vnimam 3 x intenzivnejsie, takze asi len vydrzat 🙂
Este tieto nase problemy budu mat aj nejake vyhody, aspom na nieco mame narok zadarmo 😀 😀 😀

wera
9. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂 my sme boli s mužíkom nakupovať a potom u našich na obede.... 🙂 tak a ja už ležkám doma a mužík ešte išiel obehať nejaké obchody 🙂 🙂 🙂

kefalinek
9. okt 2010

@noe mne doki pri prvom tehu odporucal deci cerveneho lebo som mala strasne nizky tlak

evasbk
9. okt 2010

ahojte, teraz sme dorazili z venčenia 🙂 Ja herečka som sa vyfešakovala a samozrejme dala topanočky na opätkoch 😝
Manželík ma zobral do nabytkarstva, chcela som do chodby nový vešiak, ale to som mu spomínala asi pred týž., tak som na to aj zabudla. Potom sme behali po obchodoch , na kavičke, proste mestská turistika. Nohy ma bolia ako kona 😅 O pár eur lahšia, ale spokojná. A teraz ideme k segre do Pu a budeme tam aj buvať, 😔

@noe Hovorila som manželovi čo si mi napísala a vieš čo povedal??? Evka moja ale tvoje telo je zvyknuté na davku červeného a ked si nedaš tak telo dostane šok, že to je ako s fajčiarkami ktoré ostanu tehu a dr im povie aby prestali fajčit ale postupne. Takže moj drahý spravil so mna alkáčku. Ale to všetko zo srandy 😀 😀 😀
PO ceste niečo vymyslím na čo sa vyhovorím, migrena bude asi lepšie, lebo keby som to zvalila na žaludok a papala chlebíčky a také iné dobrotky, tak by mi asi neuverili. Poviem že som si zobrala tabletu od bolesti 😅 No mám to ja problémy, že 😀 😀 😀

evasbk
9. okt 2010

@kefalinek Inač to je pravda, aj mojej segre to odporúčil ked bola tehu

wera
9. okt 2010

@evasbk príjemnú zábavu večer 😉 😉 😉

evasbk
9. okt 2010

@wera diky, ale už ideme, lebo do PU to je nejaký ten km 😉 pa pa

balinka
9. okt 2010

moj muzik ma dnes chcel presvedcit,ze KETko uz nieje potrebne,lebo bublinka je uz v brusku 😲 taky bol zlaty a tak presvedcivo to hovoril,ze tak velmi by som tomu chcela verit 😉 😉 😉 😉 😉

dejka12
9. okt 2010

Ahojte babulky, tak dnes sa transfer nekonal. Som smutna ☹
Jedno nase embrijko to vzdalo, ostatne nam rastu pomaly, dva su nadejne. Ach jaj mam to ja ale lenivcekov...... urcite su vsetci po manzelikovi..... 🙂 🙂
Drzte palce zajtra, aby mi dorastli a mohla som si aspon jedneho bojovnicka zobrat domov.

mirka321
9. okt 2010

@dejka12 ahoj,
držíme všetky palčeky čo máme... tfuj, tfuj... , aby to aspoň jeden bojovníček zvládol...
neboj sa , zvládne.... 😉

yeliel
9. okt 2010

@dejka12 ahoj a dnes mas kolko dni od OPU?