icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

smejko
9. okt 2010

@yeliel drzim prsty na pondelok, bublinky to urcite zvladnu 🙂

dejka12
9. okt 2010

@yeliel
ahoj dnes je 5. den, zatial mame 2 blastocysty ale zatial take mensie a ostatni lenivcekovia sa nam do stadia blastocysty zatial nedostali.... zajtra rano mam volat, tak uvidime, verim ze ma ti huncuti milo prekvapia 🙂 🙂

dejka12
9. okt 2010

@mirka321
dakujem 😉

yeliel
9. okt 2010

@dejka12 ale ved blastocysty to je spuper.. 😉 a kolko mas dokpy bojovnickov?
a to do kedy ich mozu nechat bojovat? teda kedy najnskor musis do bruska? ktore Car to navstevujes? som ja ale zvedavec cooo 😀 😀 😀

@smejko dakujem tehulka 😉 uz teraz stresujem ci to zvladnu..a to este oni ani netusia co ich zajtra caka 😲

dejka12
9. okt 2010

@yeliel
najidealnejsi den je 5-6. Tak je to najprirodzenejsie pretoze prave na 5 az 6 den vajicko prirodzene doputuje z vajickovodu do maternice a zacina nidovat. Takze zajtra uz musia byt v brusku.
Mala som 10 folikov, z toho 7 vajicok na 3. den boli osembunkove vsetky a dnes nam ostali 2 neuplne blastocysty a 3 v nizsom stadiu delenia.
Chodim do MT.
A ty?

yeliel
9. okt 2010

@dejka12 takze zajtra uz poputuju pekne k tebe 😉 drzim palceky
ja chodim do GF a zajtra sa budu rozmrazovat moje 3 zmrzlinky mrazene hned po OPU.. 🙂

dejka12
9. okt 2010

@yeliel
tak budem zajtra drzat palce aby sa zmrzlinky pekne rozmrazili a mala si ich coskoro doma
🙂
Ty si stimulovala Gonalom? Aj ja.

dejka12
9. okt 2010

@yeliel
tak budem zajtra drzat palce aby sa zmrzlinky pekne rozmrazili a mala si ich coskoro doma
🙂
Ty si stimulovala Gonalom? Aj ja.

wera
9. okt 2010

babulky prajem dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂

@yeliel zajtra na eskymáčikov straaaaašne moc budem myslieť 🙂 🙂 🙂

yeliel
9. okt 2010

@dejka12
@wera dakujem babule..
ano mala som diphereline,gonal ,pergoveris

wera
10. okt 2010

brééé rááánko 😀

balinka
10. okt 2010

dobre ranko 🙂 prajem krasnu slnecnu nedelu 😉 😉 😉
@yeliel myslim veeeeeeeeeeeelmi na tvoje zmrzlinky 😉 urcite zabojuju 😉

sunday1
10. okt 2010

Dobré ráno 😀
@yeliel Hneď daj vedieť, prosííííííííííííííííííííííííím 😉 Strašne držím palce, veď si sa načakala 🙂

wera
10. okt 2010

@yeliel aj ja intenzívne myslím a posielam pozitívnu energiu pre zmrzlinky 🙂 🙂 🙂

annamary27
10. okt 2010

ahojte , @ yeliel držím pästičky,tfuj-tfuj myslím na teba 😉 😉 😉

annamary27
10. okt 2010

Kočky ,kukávate Československo má talent?

yeliel
10. okt 2010

ahoj babule 🙂

yeliel
10. okt 2010

@balinka
@sunday1
@wera
@annamary27 zmrzlinky Vam dakuju ,ze na nich myslite 😅 Tak pekne pokracujte nech sa do zajtra pekne delia a potom nech sa delia v brusku 😉
Takze pred chvilou mi volali z GF...rozmrazili sa vsetky 3 zmrzlinky...1je 2bunkove a 2 su torjbunkove alebo naopak 😀 lebo ja vzdy vsetko pletiem..ale teta embryologicka povedala,ze zatial sa vsetky delia..
Tak ak bude zajtra vsetko ok tak 9.30budu bublinky v brusku..ja ich chcem vsetky 3 😅

balinka
10. okt 2010

@yeliel supeeeeeeeeeeeer 🙂 tesim sa s tebou 😉 tak to ma byt,vsetky tri sup k maminke do bruska 😉

sunday1
10. okt 2010

@yeliel Super správy 😉 Držím palce, nech sa všetky delia 😉

sunday1
10. okt 2010

@yeliel Máte dosť veľké fáro na trojičky? 😀 😀 😀

balinka
10. okt 2010

@yeliel presne tak ako som povedala 4v1 😉 😉 😉

yeliel
10. okt 2010

@balinka
@sunday1 dakujem babulky..
myslite,ze mi dovolia vlozit vsetky 3 ? 😕 😀 alebo si Vas zoberiem na pomoc? 😀 😀 😀

balinka
10. okt 2010

@yeliel mne povedal Drabecek,ze sa da aj tri 😉 ale vies ako on,ale tak snad ano 😉 ja som zvedava kto ti to bude robit a hlavne kde 😲

yeliel
10. okt 2010

@balinka tak ak budu zajtra vsetky Ok tak ja ich uprosim na vsetky 3 😉 🙂
jedna babenka co jej to robili v tom kumbalku caka 2 😀 😀 ale prv jej spravili na operacke ultrazvuk a zakrok potom v kumbalku ..ale ja by som predsa radsej pekne na operacke..lebo potom mozu bublinky skontrolovat ultrazvukom.. 🙂

balinka
10. okt 2010

@yeliel tak musis im to pekne vsetko vysvetlit 😲 drzim ti palce,nech si na vianocnu tehu party uz tehu 😉 😉 😉

yeliel
10. okt 2010

@balinka to by boli najkrajsie vianoce 😉 🙂

annamary27
10. okt 2010

@yeliel ufff,tak to je super správa,dalej posielam pozitívnu energiu embryjkám,nech si od zajtra tehu 😀 😀 😀 😀

dejka12
10. okt 2010

Ahojte 🙂
Hlasim sa vam s bublinkami v brusku. Dakujem vsetkym co ste tym mojim lenivcekom drzali palceky.
A PROSIM vsetky tehulky - poslite mi cerstve T virusiky, aby mi bublinky neusli 😉

dejka12
10. okt 2010

Chcem vas este poprosit, viete mi niektora poradit kde robia kvalitnu geneticku a imunologicku diagnostiku neplodnych parov ? Myslim ze tu niekto pisal ze je nieco dobre v Prahe ale neviem sa k tomu v archive dopatrat 😒
Vopred dakujeeeem.