2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@dejka12 ale ved blastocysty to je spuper.. 😉 a kolko mas dokpy bojovnickov?
a to do kedy ich mozu nechat bojovat? teda kedy najnskor musis do bruska? ktore Car to navstevujes? som ja ale zvedavec cooo 😀 😀 😀
@smejko dakujem tehulka 😉 uz teraz stresujem ci to zvladnu..a to este oni ani netusia co ich zajtra caka 😲
@yeliel
najidealnejsi den je 5-6. Tak je to najprirodzenejsie pretoze prave na 5 az 6 den vajicko prirodzene doputuje z vajickovodu do maternice a zacina nidovat. Takze zajtra uz musia byt v brusku.
Mala som 10 folikov, z toho 7 vajicok na 3. den boli osembunkove vsetky a dnes nam ostali 2 neuplne blastocysty a 3 v nizsom stadiu delenia.
Chodim do MT.
A ty?
brééé rááánko 😀
ahojte , @ yeliel držím pästičky,tfuj-tfuj myslím na teba 😉 😉 😉
Kočky ,kukávate Československo má talent?
ahoj babule 🙂
@balinka
@sunday1
@wera
@annamary27 zmrzlinky Vam dakuju ,ze na nich myslite 😅 Tak pekne pokracujte nech sa do zajtra pekne delia a potom nech sa delia v brusku 😉
Takze pred chvilou mi volali z GF...rozmrazili sa vsetky 3 zmrzlinky...1je 2bunkove a 2 su torjbunkove alebo naopak 😀 lebo ja vzdy vsetko pletiem..ale teta embryologicka povedala,ze zatial sa vsetky delia..
Tak ak bude zajtra vsetko ok tak 9.30budu bublinky v brusku..ja ich chcem vsetky 3 😅
@balinka tak ak budu zajtra vsetky Ok tak ja ich uprosim na vsetky 3 😉 🙂
jedna babenka co jej to robili v tom kumbalku caka 2 😀 😀 ale prv jej spravili na operacke ultrazvuk a zakrok potom v kumbalku ..ale ja by som predsa radsej pekne na operacke..lebo potom mozu bublinky skontrolovat ultrazvukom.. 🙂
@yeliel ufff,tak to je super správa,dalej posielam pozitívnu energiu embryjkám,nech si od zajtra tehu 😀 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
Hlasim sa vam s bublinkami v brusku. Dakujem vsetkym co ste tym mojim lenivcekom drzali palceky.
A PROSIM vsetky tehulky - poslite mi cerstve T virusiky, aby mi bublinky neusli 😉
Chcem vas este poprosit, viete mi niektora poradit kde robia kvalitnu geneticku a imunologicku diagnostiku neplodnych parov ? Myslim ze tu niekto pisal ze je nieco dobre v Prahe ale neviem sa k tomu v archive dopatrat 😒
Vopred dakujeeeem.

@yeliel drzim prsty na pondelok, bublinky to urcite zvladnu 🙂