2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ale mam pocit,ze nas vodia za nos.ja neznasam takychto ludi.je mi z toho zle.a moj mm je uplne pokojny ☹
@wera konecne ustupuje aj ked obcas ma este natahuje,ale nie je to uz to co to byvalo.Ved sa hovori,ze druhy trimester je pohodovy.A co ty uz mas nejake priznaky 😉
@zlatanka30 pri PK je normalne ze sa robi ET na 6 den.Je to 50/50 ci 5 alebo 6 den.Nenahanaj embrijka 😉
to je jedno.kaslem uz na to.nejako bude.musim si inac zariadit zivot. 🙂
@zlatanka30 preco mas pocit..ze ta vodia za nos zlatko?..hmm? oni tiez musia cakat na to ako sa to vyvinie..ja som napriklad ani netusila ako su na tom embryjka na 2den po OPU som si tam len zavolala a povedali mi datum ET a az v den ET mi povedali v akom stadiu su embryjka..Takze zajtra Ti urcite vlozia bublinku do bruska lebo to uz bude 6den..PK sa dava na 5dni..mozno ta stresovalo to..ze ste tam volali kazdy den..
Musis sa ukludni a trosku im verit..mozno ta neistota v tebe je preto lebo mas neuplne informacie..nechavaj to na muzicka ale zavolaj si tam sama a povypytuj sa na to co ta zaujima 😉
Ahojte kočky ma niektorá s vas skusenosť s prednisonom 5?
@janemari jej tak to je super, to som rada že už nevoľnosti ustupujú 🙂 teraz si plne môžeš vychutnávať tehuľkovanie 🙂 🙂 🙂 a bruško už rastie?
mne bolo pár krát zle od žalúdka, ale našťastie som ešte ani raz neutekala na záchod 🙂 jediné čo ma trápi častejšie je malátnosť, niekedy mi je až na odpadnutie ale dá sa to v pohodičke zvládnuť 🙂 v stredu idem na utz tak som zvedavá či už bude vidno bublinku, už sa neviem dočkať 🙂
@zlatanka30 aj mne vkaldali blastocysty na 6.ti den
ok, kočky idem buvat 😔 😔 😔 pa pa

@zlatanka30 moje tak sa teda hlavne ukludni...mne tiez robili ET na 6den..