icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
10. okt 2010

@zlatanka30 moje tak sa teda hlavne ukludni...mne tiez robili ET na 6den..

zlatanka30
10. okt 2010

ale mam pocit,ze nas vodia za nos.ja neznasam takychto ludi.je mi z toho zle.a moj mm je uplne pokojny ☹

janemari
10. okt 2010

@wera konecne ustupuje aj ked obcas ma este natahuje,ale nie je to uz to co to byvalo.Ved sa hovori,ze druhy trimester je pohodovy.A co ty uz mas nejake priznaky 😉
@zlatanka30 pri PK je normalne ze sa robi ET na 6 den.Je to 50/50 ci 5 alebo 6 den.Nenahanaj embrijka 😉

zlatanka30
10. okt 2010

to je jedno.kaslem uz na to.nejako bude.musim si inac zariadit zivot. 🙂

yeliel
10. okt 2010

@zlatanka30 preco mas pocit..ze ta vodia za nos zlatko?..hmm? oni tiez musia cakat na to ako sa to vyvinie..ja som napriklad ani netusila ako su na tom embryjka na 2den po OPU som si tam len zavolala a povedali mi datum ET a az v den ET mi povedali v akom stadiu su embryjka..Takze zajtra Ti urcite vlozia bublinku do bruska lebo to uz bude 6den..PK sa dava na 5dni..mozno ta stresovalo to..ze ste tam volali kazdy den..
Musis sa ukludni a trosku im verit..mozno ta neistota v tebe je preto lebo mas neuplne informacie..nechavaj to na muzicka ale zavolaj si tam sama a povypytuj sa na to co ta zaujima 😉

kukucka78
10. okt 2010

Ahojte kočky ma niektorá s vas skusenosť s prednisonom 5?

wera
10. okt 2010

@janemari jej tak to je super, to som rada že už nevoľnosti ustupujú 🙂 teraz si plne môžeš vychutnávať tehuľkovanie 🙂 🙂 🙂 a bruško už rastie?
mne bolo pár krát zle od žalúdka, ale našťastie som ešte ani raz neutekala na záchod 🙂 jediné čo ma trápi častejšie je malátnosť, niekedy mi je až na odpadnutie ale dá sa to v pohodičke zvládnuť 🙂 v stredu idem na utz tak som zvedavá či už bude vidno bublinku, už sa neviem dočkať 🙂

wera
10. okt 2010

@kukucka78 ahoj, ja beriem prednison od transferu 🙂

janemari
10. okt 2010

@wera pravda brusko uz trci,ale zakryvam ho volnymi vecami
😉

kukucka78
10. okt 2010

@wera ja ho beriem od včera a včera sa mi hrozne točila hlava a dnes ma strašne bolí ladvina a ide mi to až do vaječníka môže to mať nejakú suvislosť?

yeliel
10. okt 2010

@kukucka78 mala si uz transver?

kukucka78
10. okt 2010

@yeliel nie nemala

yeliel
10. okt 2010

@kukucka78 tak ja sice prednison neberiem ale nezda sa mi ..ze by to malo byt od toho...skor to bude nieco ine..
alebo stimulujes ci nieco take? pri stimulke pobolievaju vajecniky .

wera
10. okt 2010

@kukucka78 hmmm neviem či to môže mať súvis, ja nemám žiadne negatívne účinky pri braní prednisonu... a nemohla si prechladnúť a z toho by Ťa bolela ľadvina? kedy budeš mať transfer?

wera
10. okt 2010

@janemari a prečo ho schovávaš? treba ho ukázať svetu 😉

kukucka78
10. okt 2010

@yeliel no neviem lebo doteraz mi nič nebolo

yeliel
10. okt 2010

@wera moja ty myslis na moje bublinky? 😉 😅

kukucka78
10. okt 2010

@wera ja idem v piatok na zákrok do centra na vybratie nejakého polypu

annamary27
10. okt 2010

@zlatanka30 aj mne vkaldali blastocysty na 6.ti den

wera
10. okt 2010

@yeliel jednoznačne, ako inak 😀 😀 😀

wera
10. okt 2010

@yeliel môžeš povedať aj mužíkovi že na nich v noci dohliadnem, mám to tu kúsoček 😝

evasbk
10. okt 2010

@yeliel 😀 😀 ved som len 4 den po ET a ani sa nechystám testovat 🙂

wera
10. okt 2010

@kukucka78 ak by si aj zajtra mala bolesti tak radšej skoč do centra nech sa na Teba pozrú 😉

wera
10. okt 2010

@evasbk počkáš si až na krvičku?

kukucka78
10. okt 2010

@wera jasnačka dakujem

evasbk
10. okt 2010

@wera asi, neviem. Ja som vždy po transfere na 8-10 den začala špinit a tak to bolo pre mna myslím zbytočne testovat, aj ked na prekvapenie 2 krat z toho mi bolo potvrdene tehu 😅 Tak teraz uvidím ako to bude prebiehat 😉

yeliel
10. okt 2010

@evasbk som asi nedockavejsia ako ty 😀 😀 😀
@wera spoliehame sa na teba 😉 😀

evasbk
10. okt 2010

ok, kočky idem buvat 😔 😔 😔 pa pa

evasbk
10. okt 2010

@yeliel ja sa velmi bojím výsledku, mám pred ním velký rešpekt

wera
10. okt 2010