icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

monicka7299
11. okt 2010

@zlatanka30 no, sú dve možnosti: máš 😵 alebo nemáš ☹

zlatanka30
11. okt 2010

ja viem

monicka7299
11. okt 2010

@zlatanka30 Ty nás teda necháš dosť v očakávaní ..... šak ťukni iba na tie emotikony čo som Ti predkreslila 😉

zlatanka30
11. okt 2010

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monicka7299
11. okt 2010

@zlatanka30 jééééééééééééé ...ja som to vedela 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

zlatanka30
11. okt 2010

a ako?.embryjko bolo silnejsie ako jeho mamina.ono to nevzdalo.

balinka
11. okt 2010

@zlatanka30 supeeeeeeeeeeeer 🙂 kolko to tu bude tehuliek o chvilocku 😉 😉 😉 drzim palceky 😉

zlatanka30
11. okt 2010

dakujem balinka

wera
11. okt 2010

@zlatanka30 ahojky 🙂 úprimne gratulujem!!! vidíš to hovorili sme Ti že posledné embryjko bude silný bojovník, teraz hlavne poriadne oddychuj a dávaj si na seba pozor 🙂

zlatanka30
11. okt 2010

wera zlatinko moje dakujem.az sa mi chce plakat.davali mi expandovanu blastocystu.bojovalo viac ako ja.kolko mam lezkat??dva tyzdne?? 😀 😀 😀 😀

smejko
11. okt 2010

dievcatka, bojujte ... drzim moc moc moc palce 🙂

sunday1
11. okt 2010

@yeliel To je super, že všetky 3 vydržali 😉 A keď vydržali tú zimu, tak vydržia všetko 😀 😀 😀
@zlatanka30 Gratulujem 😀 😀 😀

sunday1
11. okt 2010

@monicka7299 A ty ako, moje, už Ti je lepšie?

janicca
11. okt 2010

ahojte dievčence 😉
dostala som z prdunk 😝 že sa ani pochváliť neprídem tak sa chválim kuk album 😉 😉 😉 hanbím sa že úplne na vás kašlem ale ja sa už ozaj polepším 😀 🙂 🙂 🙂 🙂
@zlatanka30 ja som to verila že si dnes pojdeš pre bobáčika tak zo dva dni pekne polihuj a potom šup šup prechádzky môžu byť 🙂 🙂 🙂

sunday1
11. okt 2010

@kefalinek Nezabudli sme na Teba 😉 Ako dopadla krvička, máš už výsledky?

sunday1
11. okt 2010

@janicca Tak to sú bez debaty dve jasné čiarky. Aj Tebe gratulujem 😉

evasbk
11. okt 2010

@zlatanka30 super, ja som vedela že to malé to nevzdá 😉 Ja mám tiež v brušku expandovanu blastocytu 🙂
@janicca dievča , z teba si beriem príklad 😉 Aspon podla písanie viem, že si v pohode a plná energie 😎 A dufam že aj ja budem mať také kolajnice. Gratulujem

janicca
11. okt 2010

@evasbk moja len si ber príklad za chvílu ma budeš nasledovať tomu ver myslím na teba ...presne aj ja som mala také pichanie na 6 deň ako na mrchu aj som sa bála že je to v keli ale ono to prešlo a vidíš kde sme sa zatial dostali pekne pomaly kročik po kročiku postupujeme 😵 🙂

zlatanka30
11. okt 2010

evask dakujem.musime byt v pohode to som dnes dostala prikladom. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

janicca
11. okt 2010

@evasbk zabudla som ďakujem za gratuláciu 😉

shandy
11. okt 2010

ahojte dievcence,
tak ja po dlhsej dobe vas tu zdravim 🙂
@janicca krasa, gratulujem 😵 😵 , kedy bude krvicka?
@yeliel moja, ty neplackaj. niekedy aj na pohlad menej kvalitne embrijka sa chytia skor ako tie co vyzeraju super 🙂 . ver im, ja im verim 😵 😵 😵 😵 😵
@evasbk evicka, tfuj, tfuj, tfuj, dufam, ze s drobcek tuho zahryzkava.
pozdravujem vas vsetky 🙂 🙂
neviem kto tu mal uz otazku k prednisonu, ale da sa zmaknut, ja ho akurat idem postupne vysadzat. jedine, co som si na sebe vsimla bolo pribratie, on zadrziava vodu, ale inak uplna pohoda, ani som nevedela, ze ho beriem 🙂

evasbk
11. okt 2010

@zlatanka30 ano, hlavne v pohode musíme byť 😉 Ja som ležala doma v posteli len v den transferu a na druhý den a potom som už šla normalne medzi ludí. Je to lepšie ked sa budeš stále s niečim zamestnáva´t. teda aspon ja to na sebe vidím, že som viac v pohode ako pri prvom. Aj keby obavy su stale, ale to je asi normálne 😉

janicca
11. okt 2010

@shandy krvička bude v stredu 😉 ďakujem

@zlatanka30 presne ako Evina píše treba chodit medzi ludí a von na vzduch a zbierať vytamín D a to budeš potrebovať aj ty aj bábo 🙂

shandy
11. okt 2010

@janicca super, tak zelam pekne vysoke cisielko 😵 😵 😵
@evasbk evicka ja tiez myslim, ze sa treba niecim zaujat. ja som si vychutnavala dovolenku po transfere, ale pochodila som toho tolko, ze doteraz nechapem, ako sa mohli obe chytit. inak tym ludom by som sa teraz vyhybala. mne sa tak podarilo chytit nadchu, tak som doma na PN a doki ma vypisal minimalne do stredy buduceho tyzdna a vyslovene mi poveda, ze sa mam teraz vyhybat ludom. aj u lekara bolo fakt vela ludi chorych, len co som sa triasla aby som si este neodniesla nieco navyse....

wera
11. okt 2010

@zlatanka30 dva týždne ležkať nemusíš...stačí keď budeš ležkať tak tri dni a potom len tak nejaké ľahké prechádzky, žiadne ťažké fyzické záťaže... 😉 držkaj sa a nechaj sa mužíkom hýčkať 🙂

wera
11. okt 2010

@janicca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ktorý deň po ET si vlastne dnes? testík je krásny 🙂 🙂 🙂

wera
11. okt 2010

@shandy ahojky 😀 juj krásne vyzerá to čísielko 9.tt 🙂 🙂 🙂 juj ale to letííííííííííííííí 🙂 🙂 🙂

sunday1
11. okt 2010

@wera Za chvíľku si aj Ty môžeš zmeniť status 😉

shandy
11. okt 2010

@zlatanka ako pise wera, prvych 5 dni je najdolezitejsich, potom uz mozes fungovat normalne, teda skoro normalne, ako potencialna tehula. teda nedvihat nic tazke a pod...
@wera ved neboj moja, ked si zmenis pas, aj ty zrazu skocis na take cislo ani nebudes vediet ako 😅 😅 .

zlatanka30
11. okt 2010

shandy budem sa mu prihovarat kazdy den 🙂 🙂