icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janemari
11. okt 2010

Ahojte @janicca gratulujem ku kolajniciam // 🙂 A pre nadejne tehulky posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

wera
11. okt 2010

dobrú noc babuľky 🙂 🙂 🙂

annamary27
12. okt 2010

dobré ránko z roboty,pekný den prajem tehulkám aj čakatelkám 😀 😀 😀

noe
12. okt 2010

Ahojte babulky.... par dni sme nemali net a tu je tehulkovsky boom 😀
BLAHOZELAM vsetkym, nech babatka krasne rastun aj bublinky nech maju coskoro srdiecka 😉

janicca
12. okt 2010

ahojte dobré ránko prajem 😉
@shandy citlivost testu 10 😉
@janemari ďakujem za gratuláciu 😉

kefalinek
12. okt 2010

@janicca gratulujem
prosím vas chceme to este skusit tak davame znova ziadost na IVF, nasu druhu, prorim napiste mi ake vysetrenie ste podstupovali v centre???? dakujem moccccccccccccccccc 😀

evasbk
12. okt 2010

@kefalinek ahojky, nás pred 2 IVF poslali ešte na genetiku a manžel išiel na infekčné testy a mne po potratoch brali ešte krv na dajaké vyšetrenia, ako zražanlivoat krvi a niečo zo zvieratami to malo spoločné, neviem ako sa to volá

wera
12. okt 2010

@evasbk
@kefalinek evi asi si myslela toxoplazmózu, však?

inak dobré ránko prajem 🙂

kefalinek
12. okt 2010

@wera to mi robil testy moj gynekolog, na toxoplamózu, este po potrate, len ja teraz nemam nic len sa to emryjko neujalo, ale my sme sa aj o malu snazili cosi vyse roka, az potom som otehotnela

evasbk
12. okt 2010

@wera 🙂 ahojky aj to a ešte čo začínalo na zoozom.
@kefalinek ked pojdete podavat 2 žiadost, tak sa opýtaj dr aké vyšetrenia by boli ešte vhodné,

evasbk
12. okt 2010

@wera ja mám odvčera pocit ako PMS 😒 Začínam panikariť, pomoooooooc

wera
12. okt 2010

@evasbk neboooooooooj 🙂 🙂 🙂 aj ja som mala také pocity ako pred mrškou ale vidíš nepotvrdili sa 😉 😉 😉

evasbk
12. okt 2010

@wera Dnes ma už prestali boliet aj prsia a som akási čudná 😒 No neviem, tieto 2 týždne su fakt nahoršie z celého IVF 😅

wera
12. okt 2010

@evasbk to verím zlatinko ale snaž sa na to nemyslieť...pusti si nejaký dobrý filmík 🙂 🙂 🙂 a neboj tých najhorších mesiacov bude deväť... teda vlastne už celý život 🙂 🙂 🙂

evasbk
12. okt 2010

@wera dík, tak idem sa zamestnat niečím ...... zatím pa

kefalinek
12. okt 2010

@wera ale v tomto pravdu nemas 9 mesiacov sa bojis,ale ani nevies kolko radosti mas potom

wera
12. okt 2010

@kefalinek ja viem že radosti, celých 9 mesiacov a aj celý život potom je obrovská radosť, ale aj starosť aby bolo všetko v poriadku 🙂

noe
12. okt 2010

@evasbk ako pise wera..... drobcekovia su v brusku a ani nepomysli, ze by sa nieco zmenilo.
Ked @janicca je dalsia tehulka z Heliosu, tak ty preberas stafetu a potom poprosim ja aj s Mirkou 😀 😉

@wera ty uz ides teraz niekedy na srdiecko, nie? Nech bija ako zvon a hned aj dve 🙂

Ja mam prvu modrinu po vcielke a to mi vcera pichala kamoska 😀 Som bola na navsteve v Poprade a tak som je dala, ved ako zdravotak, nech oprasi vedomosti 😀 A tak sme sa pritom smiali, ze az modrina 😀 Ale inak fajn za tyzden uz pichame Menour a potom to uz rychlo ubehne 🙂

dejka12
12. okt 2010

@evasbk
Ahoj Evi, ako sa mas? Musis mat len same pozitivne pocity, ved som Ti pred OPU povedala, ze Ta idem mat za vzor. tak cakam na Tvoje kolajnicky 😀 😀 😀
Drzim silno palce.

yeliel
12. okt 2010

ahoj babule 🙂

wera
12. okt 2010

@noe ahojky 🙂 tak modrinka to nič nie je, aspoň vieš že stimulkuješ 🙂 hlavne aby ich nepribúdalo 😉
na kontrolu idem zajtra ale neviem či bude už srdiečko, myslím že ešte nie, hlavne aby som videla bublinku a budem kľudnejšia keď budem vedieť že je tam kde má byť 😀

@yeliel ahojky 🙂 ako sa darí 4v1? 😉

mirka321
12. okt 2010

@noe ááááno aj ja prosím o štafetu ...... díky noe 🙂
inak ja čakám na mrchu, už by mohla konečne doraziť , nech môžeme začať s gonalom....
inak všetkým krááásny deň....

wera
12. okt 2010

@mirka321 budem držať palčeky aby rýcho mrška dorazila 🙂 🙂 🙂 koľko jednotiek gonalu budeš pichať?

evasbk
12. okt 2010

@dejka12 ok, tak nejdem panikariť 🙂 A dufam že budem dobrým príkladom. Mojím príkladom je zas janicca a zatial som s nou spokojná 😉 Ak budeme všetko v poriadku, tak velmi rada Vám tu štafetu dám, ale ešte je u Janicci 🙂 Už aby bolo 20tého

dejka12
12. okt 2010

@evasbk
no jasne, ziadna panika.
A nebudes vobec testovat? Ja uz teraz neviem vydrzat... 😒
Ty si uz dnes 6. den vsak? To je neskutocne, ako sa tieto dni vlecu, uz aby sme boli tehulky 🙂 🙂

evasbk
12. okt 2010

@dejka12 ano 6 den, ako rýchlo mi ušla stimulka , tak tieto týždne sa neskutočne vleču 😠 Ja asi nebudem testovat, a aj keby som išla tak asi až po 10 dni a to by som asi už tie 4 vydržala, neviem ešte sama.

zlatanka30
12. okt 2010

ahojte prajem vam krasny dnik.ozaj na ktory den cyklu vam vkladali bobacika.

wera
12. okt 2010

@zlatanka30 mne na 19 DC

zlatanka30
12. okt 2010

a mne az na 21 je to neskoro?dnes ma akosi boleli krize aj podbrusko tak sa bojim ☹

evasbk
12. okt 2010

@zlatanka30 mne vkladali na 19 deň 😉