2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Expandovana blastocysta je uz pripravena na uhniezdenie v maternici. Jej bunky sa daju do dvoch polov - jeden je embryoblast - z neho bude babatko a druhy je trofoblast - z neho sa vytvori placenta. Uz len praskne obal a bublinka je zahryznuta 😀 😀
@yeliel No ved ked mi robil transfer, tak som to pekne videla na ultrazvuku ako tam ide a aj ako to tam ostalo. Doktor sa podla ultrazv. riadil. sestrička mi s tím behala po bruchu a dr zavadzal. tebe to potom ako robili ten transfer?? Asi v každom car to robia inak, nevadí tak fotečku dostaneš neskôr 😉
@zlatanka30 havkiho mám maltezáka, taký posteľový macko 🙂
@evasbk
Mne sa ho rozhodol dat doktor len tak spontanne hned po transfere, cisto preventivne, vysledky mam ok.
Fraxiparine je nizkomolekulovy heparin a dava sa ako prevencia alebo liecba krvnych zrazenin.
Zvykne sa davat aj preventivne ak je problem s otehotnenim respektive s udrzanim tehotenstva a prepoklada sa ze pricina skorych potratov moze byt v tvorbe mikrotrombov - mikrozrazenin.
@dejka12 aha, no mne dr len povedal, že potom ked budem tehu, tak ma ešte nadopuje liekmi, ked som mala už tie 2 potraty. vyšetrenie na zrážanlivost krvy mám ok, myslíš že aj tak by to mohla byť príčiny mojich neuspechov?? Ale ved to by dr asi vedel a dal by to aj mne preventívne, či??
@kefalinek ahoj,my ideme zajtra na konzultáciu ohladom 2.ivf,tak ti dám vedieť či sme odišli rovno s protokolom a receptíkmi alebo či ešte potrebujeme nejaké vyšetrenia 😎
@annamary27 držím palčeky na zajtra 🙂 som zvedavá aké včeličky dostaneš 🙂

@dejka12 mne v nasom Car v GF neukazali bublinky ani po zakroku ☹ vobec mi potom nespravili ultrazvuk ☹