2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera
no ved v to verim aj ja , aj ked si myslim, ze tiez by mi stacil anopyrin je to menej drasticky zasah do koagulacie ako fraxiparine.
Presne tak ako pises, taky je postup ak je neuspesne IVF dava sa nieco na zabranenie vzniku zrazenin - anopyrin alebo fraxiparine alebo prednison na mierne potlacenie imunity.
@wera ďakujem, ešte teraz neviem , pretože to máme tak ,že keď mrška dorazí , tak hneď na druhý deň ideme do helíku ráno na krv a ultrazv. , no a poobede okolo 15h. máme volať o výsledky a až potom nám presne povedia koľko jednotiek treba pichať...inak decapeptyl pichám stále , sú aj nejaké modrinky , ale to je v pohode, je na dobré účely...
pekný večer.... 🙂
@dejka12 moje ja picham fraxik od kedy papam estrofem..teda pred pripravou na KET lebo aj tie hormoniky zvysuju sance na trombozu ..
ten fraxik ti chcu v Car nasadit na cele tehu? v mojom Car po nesupechu neriesili nic...ja som sa poslala sama na vsetky vysetrenia a dobre som spravila 😀
Babulky mam otazku..
priserne ma boli hlava..este nikdy v zivote ma tak nebolela ☹ myslite,ze si mozem dat panadol? 😕
m jl
@yeliel zlatinko tuším že sa môže paralen, skús si mrknúť túto diskusiu:
http://www.nanicmama.sk/pre-tehotne-a-cerstve-m...
@wera dakujem 😀 😀 😀 aj ja som zvedavá 😎 😎 😎
@annamary27 zajtra je krásny dátumík a ešte ideš aj o takom krásnom čase že všetko dopadne na jednotku 🙂
@kefalinek ja tiež rátam s tým,že vdaka minulej podarenej stimulke budem mať tie isté injekcie aj protokol,takže by som už mohla 29.10.začať pichať diphereline 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
babuľky prajem krásnu dobrú nôcku 🙂 🙂 🙂
@annamary27 - jééj, ako to máš pekne vyrátané 🙂 Lieky asi naozaj budeš mať tie isté. Aj mne Behúňová povedala, že keďže som minule dobre reagovala, dajú mi teraz repete. Už sa teším, ako budem vyzerať mrchu, aby konečne prišla. Aj mi to je smiešne, veď normálne to ukecávam, aby preboha len nechodila 😀 😀 😀
@yeliel - čau pipinka, tak kuriatka už sú v hniezdočku? Juj, ale im je teraz dobre. Už len aby maminka vyložila nožičky a lebedila si spolu s nimi. Už aby si nás tu tehu vírusíkmi opľúvala! 😉
dobré ráno sa praje...
ešte hajkáte?
pekný deň všetkým 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂
ahojte dievcence 🙂
dnes ma wera ten uzv? som nedockavaaaaaaaaaa....uz nech pride 😅 😅 😅 😅 😅
ahoj babule...tak mna to moja hlava nepresla..stale boli dalej a k tomu vsetkemu som celu noc grckala ☹ neviem co to je.. ☹ dufam,ze to nestresuje moje bublinky ☹
@nechsazadari jo jo poslusne sa povalujem... 😉
Ahojte babulky dodajte mi dnes silu, od rana som nejaka minusova, mam pocit ze dnes dostanem ms. Je mi do palcu ☹
dejka preco moja??
@zlatanka30
neviem, prestala som citit prsia, bolia ma krize ako den pred ms, bojim sa ze to moje bublinky vzdali....
neboj sa nepride 😉 😉 😉
ahojte babuľkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀
tak ja som už tuuuuuuu 🙂 🙂 🙂
taaaak čakáme dvojičky 🙂 🙂 🙂
videla som na utz krásne fazuľky, len tá druhá je schovaná za tou prvou takže ju nebolo až tak dobre vidno... a pri prvom máme aj potvrdené srdiečko, len to druhé sa schovávalo takže nebolo vidieť... 😉 potvorka jedna malička 🙂
ale bolo vidieť že v obale babulko je 🙂 takže budúci týždeň v piatok idem na poslednú kontrolu do centra a potom ma už doki pošle k môjmu dokimu 🙂
juj ja sa tešííííím 🙂 🙂 🙂
keď som to volala drahému tak skoro odpadol 😅 s dvomi nepočítal 😅 😅 😝
som hodila do albumu aj fotku fazuliek 😀 😀 😀

@annamary27 bola tu kamoska ti tiez idu n a druhe ivf a od nich nevyzadovali nic, vypisali ziadost dostala recepty a ked zacala uzivat proveru tak sa zahlasila do centra a dohodli kontrolu