icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

kefalinek
13. okt 2010

@wera gratulujem my sme dnes poslali ziadost na 2.ivf do centra takdufam,ze touz tentokrat vyjde

wera
13. okt 2010

@kefalinek ďakujem 🙂 🙂 🙂
verím že druhé IVFko Vám určite výjde 😉 kedy ste sa rozhodli že sa pustíte do ďalšieho boja?
aj annamary išla dnes do centra, dnes bude určite šťastný dátum 🙂

kefalinek
13. okt 2010

@wera prehovoril ma manzelik, ja uz musim v januari nastupit do prace,lebo mi konci materska, tak sme si povedali , ze to este skusime 😅

wera
13. okt 2010

@kefalinek jasné super, určite to treba skúsiť 🙂 🙂 🙂

janicca
13. okt 2010

ahojte dievčence tak ideme podať infošky aby nás zase niekto nesfúkol 😵 😵 😵 tak dnešná kontrola dopadla na jednotku aspoň ja si myslím podla komentárov mudr.sliznica krásna zväčšená tak uvidíme či budú dve alebo jedno to je ešte asi skoro o tom hovoriť 😵 o 15:00 voláme výsledky HCG tak som zvedavá 😵 🙂 ináč prajem pekný deň 🙂

nechsazadari
13. okt 2010

@wera - normálne mi slzičky vyhŕkli. Fantázia!!! Aj status konečne zmenený 🙂 Veľmi sa s Tebou teším. Tak teraz hlavne veľa zdravíčka a pohody. Mrkla som na deťušky na sono. 100 % sa obidve usmievali. Celá mamina 😀 😀 😀

nechsazadari
13. okt 2010

@janicca -po 15: 00 som naklusaná na koníkovi a pripravená dojímať sa nad ďalšou úžasnou správou. Už teraz sa teším! @wera - mala tuším s tým dnešným šťastným dátumom pravdu 🙂

mirka321
13. okt 2010

@wera super správička , veľmi sa s Vami tešíííím 🙂
gratulujem

janicca
13. okt 2010

@nechsazadari jasné ak budem domka tak určite podám čerstve infošky že čo a ako aby nás mohli nasledovať aj dalšie babenky ...... 🙂 držím ti palce a na konci // kolajnice ako svet 😵 😵 😵 😵

wera
13. okt 2010

@janicca juppppííííík 🙂 teškám na hodnotu hcg, určite bude krásne vysoká 🙂 🙂 🙂
kedy budeš mať najbližšie sono? opatruj sa 😀

wera
13. okt 2010

@nechsazadari
@mirka321 ďakujem 🙂 🙂 🙂

mirka321
13. okt 2010

@janicca držkám palčeky , ten dnešný dátum prináša samé skvelé správičky...
my ideme v piatok do helíka a začíname s gonalom....
drž sa.... 🙂

mirka321
13. okt 2010

@wera nemáč začo.... 🙂 🙂 🙂

evasbk
13. okt 2010

@dejka12 dejjka, tak sme dve 😒 Ja mám v sebe tiež takú predtuchu, dokonca mi je stalu do plaču 😢 Chcem proti tomu bojovat, ale nejde to 😠
@wera gratulujem, super 🙂

evasbk
13. okt 2010

@janicca Dnes som na teba myslela okolo pol 9, že utz máš za sebou a isto si vyšla z ambulancie vysmiatá ako lečo 😀 gratulujem. O 15.00 som tu ako na koni 😉

janicca
13. okt 2010

@evasbk no boli sme vysmiaty aj s drahým ale pravdu poviem akosi nám to stále nedochádza 🙂 🙂 a ty moja len pekne pozitívne myslenie ja som mala tiež také všelijaké depko nálady a vidíš zatial je to na dobrej ceste 🙂 tak sa len pekne držkaj a bobáčikom pripravuj pekné prostredie lebo oni su tam !!!! 🙂

evasbk
13. okt 2010

@janicca ja viem , len keby to bolo také lahké 😉 Mne po Ket ked mi robil utz a bolo vidno bobulku a potom mi aj volali že mám krasne HCG, ja som sa z toho nedokazala tešit. Ale to bolo asi preto že som už vtedy špinila a vedela som že to nie je dobré znamenie ☹ Ale ak do buducej stredy nebudem ani špinit, tak potom si začnem viac veriť. To asi po tých skusenostiach som tak negatívne naladená, hádam ma to prejde 😒
Piješ ešte stale vela vody??? Myslíš si že ešte teraz by som mohla dostat OHS??

janicca
13. okt 2010

@evasbk ja viem moja o čom píšeš každá jedna si tu tím prešla alebo prejde....ale toto IVf je iné tak to neporovnavaj prosím 😉 uvidíš moja bude dobre ....ja pijem tak normálne tak cca 2 litre tekutín...a prečo myslíš že by si mala dostat OHS ?čo sa nejak ináč cítiš ?s tým nemám skusenosti

makovicka53
13. okt 2010

Ahojte neviete ci je aj nejaka podmienka kedy neschvalia ziadost o umele oplodnenie?

evasbk
13. okt 2010

@janicca Nie len viem že som mala piť vela tekutím koli tomu, no a mne ta voda už tečie asi aj ušami. Moje telo nie je zvyknuté na cca 3 litre denne 😅

evasbk
13. okt 2010

@makovicka53 Ak si poctivo platíš do zdravotky, tak by problém nemal byť. iba keby si tam mala nejaké dlžoby.

yeliel
13. okt 2010

@wera tak to je nadherna sprava...blahozelam mojko..musis sa citit nadherne 🙂

wera
13. okt 2010

@yeliel chi no nejako mi to nedochádza..... 🙂 🙂 🙂 ale teškám teškám 🙂 🙂 🙂

monicka7299
13. okt 2010

to čo ste tu popísali??? šak to nedočítam 😲

monicka7299
13. okt 2010

@wera .... inak tie dvojky - úúúžasné 😵
@kefalinek -super.... 😉 ... držím palce do ďalšieho boja

monicka7299
13. okt 2010

@evasbk Ty si už testla?

evasbk
13. okt 2010

@monicka7299 nie, ešte som len 7 den po Et, to je skoro. A ani neviem či budem. nechcem sa dostat do pomykova . Už ten týžden si počkám na krvičku

dejka12
13. okt 2010

@evasbk
ahoj evi musime ten pocit nejako prekonat, ja som si dnes dala preventivne utrogestan 4x denne a kludovy rezim, ale aj tak to vsetko zavisi od drobcov...

dejka12
13. okt 2010

@wera
weri gratulujem Ti. Strasne si ma potesila, dve babuliatka, to je parada 😀 😀 😀 😀
Rychlo nam uz posli tehu virusiky, sme tu minimalne 3 co trpneme a cakame, ako sa tie nase bublinky rozhodnu...

monicka7299
13. okt 2010

@evasbk jasnačka- 7 je fakt málo dní 😉