2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte dievčence tak ideme podať infošky aby nás zase niekto nesfúkol 😵 😵 😵 tak dnešná kontrola dopadla na jednotku aspoň ja si myslím podla komentárov mudr.sliznica krásna zväčšená tak uvidíme či budú dve alebo jedno to je ešte asi skoro o tom hovoriť 😵 o 15:00 voláme výsledky HCG tak som zvedavá 😵 🙂 ináč prajem pekný deň 🙂
@wera - normálne mi slzičky vyhŕkli. Fantázia!!! Aj status konečne zmenený 🙂 Veľmi sa s Tebou teším. Tak teraz hlavne veľa zdravíčka a pohody. Mrkla som na deťušky na sono. 100 % sa obidve usmievali. Celá mamina 😀 😀 😀
@nechsazadari jasné ak budem domka tak určite podám čerstve infošky že čo a ako aby nás mohli nasledovať aj dalšie babenky ...... 🙂 držím ti palce a na konci // kolajnice ako svet 😵 😵 😵 😵
@nechsazadari
@mirka321 ďakujem 🙂 🙂 🙂
@evasbk no boli sme vysmiaty aj s drahým ale pravdu poviem akosi nám to stále nedochádza 🙂 🙂 a ty moja len pekne pozitívne myslenie ja som mala tiež také všelijaké depko nálady a vidíš zatial je to na dobrej ceste 🙂 tak sa len pekne držkaj a bobáčikom pripravuj pekné prostredie lebo oni su tam !!!! 🙂
@janicca ja viem , len keby to bolo také lahké 😉 Mne po Ket ked mi robil utz a bolo vidno bobulku a potom mi aj volali že mám krasne HCG, ja som sa z toho nedokazala tešit. Ale to bolo asi preto že som už vtedy špinila a vedela som že to nie je dobré znamenie ☹ Ale ak do buducej stredy nebudem ani špinit, tak potom si začnem viac veriť. To asi po tých skusenostiach som tak negatívne naladená, hádam ma to prejde 😒
Piješ ešte stale vela vody??? Myslíš si že ešte teraz by som mohla dostat OHS??
@evasbk ja viem moja o čom píšeš každá jedna si tu tím prešla alebo prejde....ale toto IVf je iné tak to neporovnavaj prosím 😉 uvidíš moja bude dobre ....ja pijem tak normálne tak cca 2 litre tekutín...a prečo myslíš že by si mala dostat OHS ?čo sa nejak ináč cítiš ?s tým nemám skusenosti
Ahojte neviete ci je aj nejaka podmienka kedy neschvalia ziadost o umele oplodnenie?
@makovicka53 Ak si poctivo platíš do zdravotky, tak by problém nemal byť. iba keby si tam mala nejaké dlžoby.
to čo ste tu popísali??? šak to nedočítam 😲
@evasbk Ty si už testla?
@monicka7299 nie, ešte som len 7 den po Et, to je skoro. A ani neviem či budem. nechcem sa dostat do pomykova . Už ten týžden si počkám na krvičku
@evasbk jasnačka- 7 je fakt málo dní 😉

@wera gratulujem my sme dnes poslali ziadost na 2.ivf do centra takdufam,ze touz tentokrat vyjde