icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

evasbk
13. okt 2010

@dejka12 kolký den si po?? Kedy máš ist na krv??

sunday1
13. okt 2010

Ahojte 🙂
@wera Dvojičky sú úžasná správa. Takže organizovaná skupina? 😀 😀 😀
@janicca Gratulujem! 😉
@yeliel Ja som mala tiež príšernú migrénu a pýtala som sa dokiho, či to mimi nevzdali kvôli tomu a on povedal, že je to vylúčené, to by sme už dávno vymreli 😀
@evasbk neboj, bude to OK. 😉
@kefalinek Tak šup do ďalšieho kola, držím palce 🙂

dejka12
13. okt 2010

@evasbk
som 3 den po ET a 9. den po OPU, to je este malo.... Podla toho ako som citala tak aj shandy aj wera testovali 1ľ. den po OPU ale obe maju dvojciatka. Ja mam ist na krv az buduci tyzden v piatok pripadne ten dalsi pondelok, najprv si mam urobit test sama.

celiakia
13. okt 2010

@wera Gratulujem j dvojickam. 🙂 🙂 Ja som mala vklad rovnaky den ako ty 17. 9. , ale ja idem na utz az v utorok, a uz sa neviem dockat.
Je ti uz zle? Mne zatial nie.

wera
13. okt 2010

@celiakia budem držať palčeky na sono 🙂 a na krvičke si bola? aké hcgčko bolo?
občas mi je zle, ale zatiaľ som na wecko utekať nemusela... 🙂

celiakia
13. okt 2010

@wera Bola som po 12 dnoch od vkladu mala som hodnotu 247 ale ja som si dala vkladat len jedno babo. 🙂 Na dalsiu krvicku ma dr. neposielal. My by sme mali mat rovnaky termin porodu. 😀

wera
13. okt 2010

@celiakia to je pekné čísielko na jedno babulko 🙂 a koľko dňov embryjko ste vkladali?

annamary27
13. okt 2010

@wera ježišku skákavá,aká parádna správa,juchuchúúúúúú,veľká gratulácia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

wera
13. okt 2010

@annamary27 ďakujeeeeeem 🙂 🙂 🙂
a Ty si ako dopadla dnes v centre?

smejko
13. okt 2010

@wera gratulujem k dvojickam 🙂 tesim sa 🙂

annamary27
13. okt 2010

Ahojtéééé,tak protokol aj injekcie sú doma,mám to isté ako pri 1.ivf. začíname pichať 29.10. a OPU bude nejak v strede novembra.Puregon budem mať v menších dávkach,aby mi dozrelo viac vajíčok,lebo minule z počtu 19 bolo 8nezrelých,tak pani doktorka chce zvýšiť ich zrelosť.Niektoré krvné testy nemusím absolvovať a manžel nemusí žiadne robiť,lebo nám to platí pol roka,takže akurát to stíhame s odratými ušami. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janicca
13. okt 2010

baby trošku neskor dávam infošky HCG je 1005 😉 😉 test pozitívny 😉

annamary27
13. okt 2010

@janicca jéééééé aké krásne číslisko,to by mohli byť aj dvojičky?? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 gratulujem 😵

yeliel
13. okt 2010

@dejka12 ty si mala ET tiez v pondelok?11.10? 😀

annamary27
13. okt 2010

@yeliel kočka,ty si už v novembri? 😀 😀 😀 😀

yeliel
13. okt 2010

@annamary27 😀 😀 😀 to ta migrena...esteze ta mam 😀 😀 😀
citam,ze v Car bola pohodicka 😉

yeliel
13. okt 2010

@sunday1 moj drahy vravel..ze ako som grckala tak som im robila zemetrasenie 😝

annamary27
13. okt 2010

@yeliel bola-bola,dokina ako vždy milá,sestrička Szakálová tiež,uhrali tie krvné výsledky,že to budú akceptovať nech to nemusíme znova absolvovať. 😉 hlavička ešte furt bolí?nie je na to nejaké homeopatikum?

wera
13. okt 2010

@janicca čooooo 🙂 🙂 🙂 to je úžasné hcgčko 🙂 vyzerá to na ďalšiu mamulku dvojičiek, gratulujeeeeeeem 😀 😀 😀

yeliel
13. okt 2010

@annamary27 no boli ale uz je to lepsie ako vcera..ta sestricka Szakalova je tam najmilsia 😉 🙂 To mate fajn,ze sa zase nemusite nahanat za vysledkalmi a ozaj nasadila ti ten prednison?

balinka
13. okt 2010

dnes uz tretia co to vyzera na dvojky 🙂 ta trinastka priniesla stastie 😉 😉 😉

celiakia
13. okt 2010

@wera V utorok mi robili vyber a v piatok som uz mala vklad. Tak ak dobre pocitam 3 dnove embryjko 🙂

nechsazadari
13. okt 2010

@janicca - úúúú, aké čísielko! Nádhera! 😵 😀 😵
@annamary27 - 29.10 budeš 23 DC? Ja už som všetko od minula pozabúdala, tak si si dnes mrkla starý protokol a ak všetko pôjde ako má, tak nám by štart vychádzal od 23.10. Čakám, že sa mi to ponaťahuje, ako pri 1.IVF, tak sa nám hádam podarí prežívať to cca spoločne 😀

annamary27
13. okt 2010

@yeliel nie,ten mi nenasadila .

annamary27
13. okt 2010

@nechsazadari ja začínam 24DC a možno budem stimulovať trošku dlhšie ako minule,aby dozreli všetky vajká poriadne 😀 😀

balinka
13. okt 2010

@annamary27 od coho zalezi na ktory DC zacinas stimulkovat?

annamary27
13. okt 2010

@balinka od hormonálneho profilu a toho aký máš dlhý cyklus ms.

annamary27
13. okt 2010

jáááááj,teraz som volala svojej gyn ,lebo ešte výsledky chlamýdií nemala hotové,ked som volala kvoli cytológii a vraj jej laboratórium napísalo,že, ,nevyhodnotitelné,,tak musím zajra naklusať na další ster ,dúfam,že ma to nestopne v stimulke,a bude to negatívne.vlastne možno ani nestihnú dovtedy poslať výsledky,lebo to trvá aj 3týždne. 😠 😠

noe
13. okt 2010

@janicca
@wera tak tehulky normalne ste ma dostali...... slzy mi teci ako hrachy.... mam strasnu radost z vasich pokladikov 😵 😵 😵 a prosim vela vela TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT nech sa aj my, takto o mesiac radujeme 🙂

@annamary27 super, dalsia stimulka zachvilku. My budeme mat OPU asi vtedy, ked ty zacinas so vcelickami 😉

noe
13. okt 2010

@wera a naaaadherene mena si vybrala drobcekom 😉 Emily a Filip su moje top a mozno tiez budu 😀