2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Ahojte 🙂
@wera Dvojičky sú úžasná správa. Takže organizovaná skupina? 😀 😀 😀
@janicca Gratulujem! 😉
@yeliel Ja som mala tiež príšernú migrénu a pýtala som sa dokiho, či to mimi nevzdali kvôli tomu a on povedal, že je to vylúčené, to by sme už dávno vymreli 😀
@evasbk neboj, bude to OK. 😉
@kefalinek Tak šup do ďalšieho kola, držím palce 🙂
@wera ježišku skákavá,aká parádna správa,juchuchúúúúúú,veľká gratulácia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@annamary27 ďakujeeeeeem 🙂 🙂 🙂
a Ty si ako dopadla dnes v centre?
Ahojtéééé,tak protokol aj injekcie sú doma,mám to isté ako pri 1.ivf. začíname pichať 29.10. a OPU bude nejak v strede novembra.Puregon budem mať v menších dávkach,aby mi dozrelo viac vajíčok,lebo minule z počtu 19 bolo 8nezrelých,tak pani doktorka chce zvýšiť ich zrelosť.Niektoré krvné testy nemusím absolvovať a manžel nemusí žiadne robiť,lebo nám to platí pol roka,takže akurát to stíhame s odratými ušami. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby trošku neskor dávam infošky HCG je 1005 😉 😉 test pozitívny 😉
@janicca jéééééé aké krásne číslisko,to by mohli byť aj dvojičky?? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 gratulujem 😵
@yeliel kočka,ty si už v novembri? 😀 😀 😀 😀
@annamary27 😀 😀 😀 to ta migrena...esteze ta mam 😀 😀 😀
citam,ze v Car bola pohodicka 😉
@yeliel bola-bola,dokina ako vždy milá,sestrička Szakálová tiež,uhrali tie krvné výsledky,že to budú akceptovať nech to nemusíme znova absolvovať. 😉 hlavička ešte furt bolí?nie je na to nejaké homeopatikum?
@annamary27 no boli ale uz je to lepsie ako vcera..ta sestricka Szakalova je tam najmilsia 😉 🙂 To mate fajn,ze sa zase nemusite nahanat za vysledkalmi a ozaj nasadila ti ten prednison?
dnes uz tretia co to vyzera na dvojky 🙂 ta trinastka priniesla stastie 😉 😉 😉
@janicca - úúúú, aké čísielko! Nádhera! 😵 😀 😵
@annamary27 - 29.10 budeš 23 DC? Ja už som všetko od minula pozabúdala, tak si si dnes mrkla starý protokol a ak všetko pôjde ako má, tak nám by štart vychádzal od 23.10. Čakám, že sa mi to ponaťahuje, ako pri 1.IVF, tak sa nám hádam podarí prežívať to cca spoločne 😀
@yeliel nie,ten mi nenasadila .
@nechsazadari ja začínam 24DC a možno budem stimulovať trošku dlhšie ako minule,aby dozreli všetky vajká poriadne 😀 😀
@annamary27 od coho zalezi na ktory DC zacinas stimulkovat?
@balinka od hormonálneho profilu a toho aký máš dlhý cyklus ms.
jáááááj,teraz som volala svojej gyn ,lebo ešte výsledky chlamýdií nemala hotové,ked som volala kvoli cytológii a vraj jej laboratórium napísalo,že, ,nevyhodnotitelné,,tak musím zajra naklusať na další ster ,dúfam,že ma to nestopne v stimulke,a bude to negatívne.vlastne možno ani nestihnú dovtedy poslať výsledky,lebo to trvá aj 3týždne. 😠 😠
@janicca
@wera tak tehulky normalne ste ma dostali...... slzy mi teci ako hrachy.... mam strasnu radost z vasich pokladikov 😵 😵 😵 a prosim vela vela TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT nech sa aj my, takto o mesiac radujeme 🙂
@annamary27 super, dalsia stimulka zachvilku. My budeme mat OPU asi vtedy, ked ty zacinas so vcelickami 😉

@dejka12 kolký den si po?? Kedy máš ist na krv??