icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
13. okt 2010

@annamary27 to iste sa stalo aj mne ...tiez mi museli opakovat test na chlamydie..
ale neboj urcite tie potvory nemas a aj ak boli tak ich znicil ten macmiror 😉

annamary27
13. okt 2010

@yeliel no ked mi dovtedy výsledky neprídu,tak to nebudem riešiť.

wera
13. okt 2010

babuľky tak posielam veľa TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov 😀

wera
13. okt 2010

@noe no uvidíme ako to bude s menami, je to ešte ďaleko a neviem či bude drahý súhlasiť 😉

noe
13. okt 2010

@wera polovica virusikov je moja 😀 dakujem Weri 😉
Jasne je to daleko ale aj tak krasne mena na zaciatok 🙂

wera
13. okt 2010

@noe 🙂 🙂 😉 🙂 🙂

wera
13. okt 2010

dobrú nôcku babulky 🙂 🙂 🙂

noe
13. okt 2010

@wera dobru nocku 🙂 🙂 🙂 organizovana skupinka 🙂 🙂 🙂

nechsazadari
14. okt 2010

@annamary - to s tým sterom je na porazenie, ale uvidíš, že to dobre dopadne. Len je blbé, že máš o starosť navyše. Bobus v podobe malého človíčka to vynahradí 😎 😎 😎

wera
14. okt 2010

dobré ránko sa praje 🙂

annamary27
14. okt 2010

@wera dobré,dobréééééé 😀 😀

annamary27
14. okt 2010

@nechsazadari mi hovor,uvidím,čo mi povie dnes dokina,ked tam doletím,robí o ulicu dalej od mojej roboty,tak mám len tak naklusať bez objednania. 😎

mirka321
14. okt 2010

ahojte babuľky, takže mrška dnes dorazila , zajtra ideme do Helíka na krv a ultrazvuk a môžeme začať aj s gonalom,
OPU nám bude asi vychádzať približne niekedy na koniec októbra..... už aby to bolo.....
pekný dníček všetkým..... 🙂

wera
14. okt 2010

@mirka321 super teším s Tebou 😉

dejka12
14. okt 2010

@wera
ahoj weri, ako sa maju dve babuliatka? 🙂 To musi byt radost 😀 😀
Prosim , prosim trosinku cerstvych TTT virusikov 😉
Weri, podla albumu si testovala 9. den po ET, skusala si aj skor?

mirka321
14. okt 2010

@wera že ďakovala 🙂 😉

wera
14. okt 2010

@dejka12 ahojky 🙂 zatiaľ sa majú výýýýborne 🙂 🙂 🙂 sa neviem vynadívať na sono a stále tomu neverím 😀
deji testíkovala som od 5.teho dňa len som sa bála babulkám priznať aby mi nenadávali že je skoro 😅 na piaty deň ešte nebolo nič, ale na šiesty deň som už videla ducha 😉 ale môj drahý videl ducha až na siedmy deň 🙂
ale mne pri transfere nepichli pregnyl, takže to nebolo ovplyvnené 🙂

a jasnačka babuľky pre všetky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky, určite sú nákazlivé veď aj ja som ich chytila tu od babuliek 😀 😀 😀

@mirka321 a aké včeličky budeš teraz pichať?

noe
14. okt 2010

Dobre ranko, teda uz skor krasny dniiiiiiiiik 🙂 🙂 🙂

@wera ty tajnostkaaaaar. .... hlavne, ze sa dusik zmenil na riadne kolajnicky so srdieckami 😵

@mirka321 pozdrav v heliose, ze ja tam pribehnem za tebou, nech su na mna pripraveni 😀 😀 😀

noe
14. okt 2010

@evasbk Evulik moja, kedy ides na krv? nejako nestiham sledovat, ale uz to bude za chvilu, nie? 🙂 Velmi verim, ze prinesies len tie najlepsie spravy, lebo vies, stafetu treba posunut 😀

evasbk
14. okt 2010

dobrý dník babulky, ja som stale nesvoja, svina psychika pracuje na plné obrátky 😠
@noe Na krv idem až 20-tého, to je na buducu stredu, dovtedy sa asi zbláznim. testíkovat sa bojím 😅

noe
14. okt 2010

@evasbk verim verim.... ja cakam len na cervenu a som nesvoja 😠
Ale bude to dobre a o tyzden ti uz budeme gratulovat ako stastnej tehulke a mozno aj 2 nasobnej tehulke 🙂
Inak dufam,ze sa v stredu stretneme 🙂 Ja idem v pondelok na krv, a ak by ma objednali aj na stredu, tak by sme skocili hned na kavu oslavovat tvoje bublinky v brusku 🙂

noe
14. okt 2010

@evasbk inak ako dopadla oslava bez vina ? Co si si vymyslela 😀

evasbk
14. okt 2010

@noe Bola by som najštastnejší človek na svete keby v stredu to dopadlo ok. Ja som preto teraz na nervy, lebo som mala už 3 kra transfer a vždy sa to zopakovalo , tak že v tieto dni som začala špiniť ☹ Dobre si uvedomujem že si týmto len blížim, ale čo mám robiť???
Na oslave som to zahrala na migrenu 😎 Povedala som, že som si dala tablety od bolesti a nechcem do toho miešat alko, potom ma už nikto neriešil 🙂 Akurat mi písala kamoška či nedám stretko v reštike na obedíku, tak idem, aspon vypnem 😅 Zatím pa

dejka12
14. okt 2010

@evasbk
ahoj evi, aj teraz spinis?
Ja som mala vcera taky pocit, zvysila som si utrogestan na 4 x denne a dnes mam pocit, ze je lepsie.
Inac obdivujem Ta ze netestujes, ja budem asi zajtra alebo v sobotu.

mirka321
14. okt 2010

@wera gonal

mirka321
14. okt 2010

@noe odkážem... 🙂 😉

zlatanka30
14. okt 2010

dejka12 a neni to skoro testovat??

noe
14. okt 2010

@evasbk juj o to viac drzim palcaky vsetkych 20, aby konecne babulko vydrzalo 🙂
Si to pekne vymyslela 😀 no musime klamat, ja som tiez vcera hladala vselijake vyhovorky pred svokrou, ze co zase musime do Martina 😀 😀 😀

@dejka12 tak ty si zarovno s Evkou 🙂 Nech to dopadne len a len najsamlepsie 🙂 ale si tu nebola pocas stimulky, lebo az teraz ta registrujem, ze nova nadejna tehulka 🙂
@mirka321 dakujem 😀

@zlatanka30 ahojky..... obcas nakuknem do temy Helios, pozriet nove fotocky princeznicky Silvinky a ty si sa tam nejako udomacnila 😀 Chodis zbietat TTTTTTT aj k susedom? 😀 😀 😀

zlatanka30
14. okt 2010

noe ahojky.no obcas tam chodim.babule mi poradia a aj povzbudia.myslis,ze mi pomozu tttttt aj tam no neviem.

dejka12
14. okt 2010

@noe
ahoj, pocas stimulky som sa tu objavila len par krat, respektive len par krat som prispela, ale citala som vas stale dookola 😀 😀 😀
Ked som mala po OPU tak som sa uz pridala k vam naisto 🙂 🙂 🙂 🙂
A teraz pevne verim ze moje bublinky su stale u mna 😀