2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂 ja som sa práve zobudila z poobedného spánku a som ako mechom praštená, sa nedokážem ani postaviť z gauča a taká som hladná že až.... musím asi počkať kým príde mužík aby si ma prišiel nakŕmiť 🙂
@evasbk zlatinko nevešaj hlavu, skús ten testík a ako Ti poradili žienky tuto aj ten ascorutin 😉 duphaston Ti nepomôže, je to to isté ako utrogestan
@yeliel plačko náš 🙂 to mám aj ja 🙂 🙂 🙂 ja dokážem uroniť slzičku aj nad úplnou banalitou 😅
@lume vitaj u nás 😉
@sunday1 ahojky 🙂
@smejka13 ahoj,vitaj medzi nami. 😀 😀 😀 ja idem už na druhé umelé ,keby si sa chcela niečo opýtať neváhaj,rada poradím ak budem vedieť. 😉
ahojte čo to vlastne znamena to IVF??
@evasbk Neblázni, je normálne, že Ťa chytá panika, ale ešte to nevzdávaj. Treba sa pripraviť aj na tie najhoršie správy, ale treba veriť v tie dobré. Ja som tá posledná, kto by Ti mohol kázať, ja si tiež sama vopred stanovím diagnózu, ale ak sa to len trošku dá, tak sa nenič. Skôr či neskôr predsa musíme porodiť všetky a ty si ešte mladunká. 😉
@wera teraz som sa dostala na forum a citam, ze dvojicky ved som ti to hovorila 🙂 strasne gratulujeeeeeeeeeem tehulka 🙂 🙂 🙂 🙂
vsetkym ostatnym drzim palce a posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTvirusiky 🙂 🙂 papa
@zlatanka30 urdice cim viac TTTTT tym lepsie. Neuskodia a verim, ze pomozu 🙂
@martinaaaaa ďakujem 🙂 🙂 🙂 strašne sa tešíme 🙂 🙂 🙂 tehuľka už sa Ti to kráti... za chvíľku si v polovici, to je úžasné 😀 ako sa Ti darí?
@evasbk moja nevzdavaj to..... urcite to tento krat bambuliatka zvladnu 🙂 Ja im velmi verim. Ako ti radi dejka12, radsej zbehni zajtra za Krajkom, alebo mu aspom zavolaj. Manzelika mas este pri sebe, ci uz odisiel spat do Talianska?
@yeliel hlavu hore, ja uz vas s Evkou beriem ako hotove tehulky a moc moc moc vam to prajem 🙂 to su len hormoniky..... a babulinko bude za par mesiacov uz riadne kopat, ani spat ta nenecha 😵
Predsa smoly uz bolo dost a je nacase aby konecne svietilo uz len slniecko a z neba stastie padalo 😵 😵 😵
@lume ahojky 🙂 v tejto teme sa ''rodia babatka'', takze si tu spravne. Su tu krasne cerstve tehulky hned s dvoma pokladikmi a dalsie budu za par dni a dalsie za par tyzdnov.....atd.... atd.... 😀
@martinaaaaa ahojky, to je krasne tu vidiet uz taku starsiu tehulku 😀 20tt 😀 ako sa ma Davidko? Poslucha mamicku?
@noe ahojky 🙂 chi organizovaná skupinka 🙂 máme sa výborne až na to že som dnes ako mechom praštená... som sa poobede ako som sa zobudila nevedela postaviť z gauča...som ešte hodinu pozerala do blba... vstala som až keď som fakt musela utekať na wecko... ale tak môže to byť aj počasím... a doobeda som trochu behala... som si povedala že už musím zvolniť a už len a len oddychovať 🙂 🙂 🙂
a Ty ako zlatko? ako včeličkovanie? zvládaš to? modrinky nemáš?
@wera samozrejme ked su 2 tak treba volit len take volne tempo 😉 nic neprehanat 🙂
Vcelickovanie zvladam lavou zadnou, uz mam system, tak aby som ich ani necitila, modrinka je len jedna. Kocur, ked vtedy sedi pri mne, tak ma vacsi strach v ociach ako ja 😀 😀 😀
No a cez vikend dufam, ze pride cervena, v pondelok potom na krv a snad mi povedia kedy zaciname s Menopurom 🙂
A citim sa velmi dobre. Aj nalada je prekvapivo az velmi optimisticka, tak nech mi to len vydrzi az do konca, to nadsenie 😀 😀 😀
@noe je super že si takto pozitívne naladená 🙂 🙂 🙂 to je veľmi dôležité 🙂 🙂 🙂 ja som mala tiež dobrú náladičku keď som včeličkovala a vždy som sa tešila na kontrolu 🙂 🙂 🙂
šikulka si keď takto super včeličkuješ 😉 mne vždy asistoval havko 🙂
hej hej zvolním tempo, musím si teraz dávať pozor 🙂 🙂 🙂 juj strašne sa teším na ďalšie sono budúci piatok 😎
@yeliel No nastimulovali mi 13 vajicok, z toho myslim 8 bolo zrelych. Z tych 8 sa podarilo oplodnit 5, som rada, ze jedno sa podarilo oplodnit tak "normalne" teda inkubaciou so spermiami a zvysok bol oplodneny tym injikovanim spermie do vajicka. No a z tych piatich sa pekne delili len dve a tie mi vlozili. Tie zvysne tri nemalo zmysel ani mrazit. Tak sme opat na nule. Ziadost do pistovne na hradenie dalsieho cyklu je uz podana a tak verime, ze v januari opat nieco skusime.
@wera maltezacik je krasny.... prehovaram manzelika, ze raz do domu ale on ani pocut, ze by sa s tym hanbil, ze to je ako prachovka 😀
No na manzelika treba opatrne 🙂 musis mu predlozit vsetky pozitiva dvojiciek a zachvilu bude v siedmom nebi 🙂 Asi chlapom to celkovo dlhsie trva, kym spracuju to ze budu otcom 😉
@lume ak som sprave pochopila da sa cast vajicok nechat oplodnovat prirodzene a cast metodou ICSI?
dobré ránko sa praje 🙂 🙂 🙂
@noe ja som mala havkiho ešte skôr ako sme spolu začali s drahým chodiť, takže keď prišiel drahý psík už bol 😉 ale môj drahý tiež hovoril že pes je iba záťaž, že to nič nerobí a že do bytu sa to nehodí... že by si to do postele nikdy nepustil... a to by si mala vidieť ako sa drahý zmenil, psík je jeho najväčší pokladík, stále jej kupuje nejaké dobrotky a hračky 😀 spávajú spolu v postely pod jeho perinou 😀 niekedy mám pocit že psíka si mojká viac ako mňa 😝
veď uvidíš možno keď spravíš na drahého prekvapko a prinesieš raz psíka tak sa bude z neho tešiť 😀

@yeliel diky