icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
15. okt 2010

@wera ano kocur je manzelov. Ale casto sa mu onho starali svokrovci a teraz moji rodicia 😀 a ti si ho tak zamilovali, ze ho uz nedaju spat do BB k svokrovcom 😀

@yeliel jej ty si taka cersva tehulka. Mi uslo, kedy ste mali vklad 🙂 Tak uz len par dni a budes testikovat a drzim moc palce aby bolo // kolajnicky 🙂

@evasbk moja moc na teba myslim 🙂

monicka7299
15. okt 2010

@evasbk KOľKO MáTE MRAZáčIKOV?

noe
15. okt 2010

@yeliel ja viem som nedockavec, lenze tym, ze tu manzelika nemam a pravdepodobne pride az tesne na OPU, takze ani pohovor s embriologickou nestihne a samozrejme ani na vklad nebude, tak musim mat jasno. A on ma obcas take sialene napady, ze som rada, ze tento je celkom aj zrealizovatelny 😀

yeliel
15. okt 2010

@evasbk zlatko to asi sa rozhodnes podla toho ako sa budes citi teda ak to teraz nahodou nevide ☹
ale urcite treba ist aj do KET oddychnuta a v pohode..netreba nic uponahlat ..
v nasom Car sa dava utros 3x2 tablety a v pripade krvacania sa ma papat..

evasbk
15. okt 2010

@monicka7299 máme ešte 4 mrazáčikov. Len sa bojím toho. Pri prvom ET to dopadlo presne takto isto, že sa ani neuchytilo a prave Ketká som mala uspešné, ale potratila som to a to je omnoho horšie ako toto. Tak mám strach aby sa to tiež nezopakovalo.

monicka7299
15. okt 2010

@yeliel Žiadosť sme vpisovali 28.9.2010 takže ešte je skoro.... čakám... jedujem sa v práci takže ma to niekedy aj celý deň nenapadne (hádam aj 3 dni 😀

yeliel
15. okt 2010

@noe no mali sme vklad v pondelok ...ale teta embryologicka nam moc velke sance nedava..povedal mi to priamo,ze embryjka su malo kvalitne ☹

no s embryologickou tak ci tak budete este rozpravat po zakroku,lebo dopredu sa nevie kolko bude vajicko a aky bude spg..ale tak informovat sa mozte.. 😉

yeliel
15. okt 2010

@evasbk mojik a ty myslis..ze to bol dovod potratu ze boli embryjka mrazene? 😕

yeliel
15. okt 2010

@monicka7299 ozaj a aku mas poistovnu..ja vseobecnu 😠

evasbk
15. okt 2010

@yeliel Vidíš ty budeš moj opak 🙂 Mne zas hovorili, že su kvalitné a prt z toho a tebe povedali opak, tak isto zabojujú 😉

yeliel
15. okt 2010

@evasbk ja som mala po IVF 2 kvalitne blastocysty a nic a teraz len 3 a 4 bunkaciky a este maju aj po sebe neake ciarocky ☹

evasbk
15. okt 2010

@yeliel to nie, to mi nikto nepovedal kde bola príčina, roste prestalo sa to vyvíjať. Podla mna naše spg. maju zlu DNA. Rozmýšlali sme aj na darcom, že si dame oplodnit polovicu snašími a polovicu s darcom, ale odhovorili nás od toho 😒 Tak sme išli do toho len s našími aj ked sme vedeli že spg bolo horšie ako pri prvom

yeliel
15. okt 2010

@evasbk mojik ale mas genetiku keby tam nieco take bolo tak sa to odhali ci nie?

evasbk
15. okt 2010

@yeliel genetiku mame v poriadku, ale bolo nám povedané, že či su aj spg v poriadku, tak to ona nevidí na tej spermií. Ja naozaj neviem kde može byt príčina, po psychike som bola uplne v pohode až doteraz 😒 Vaše spg je v poriadku??? Aku mate vlastne príčinu?? Už neviem

noe
15. okt 2010

@evasbk tak to mate este krasnu zbierku eskimacikov 🙂 Urcite zabojuju a dockate sa vytuzeneho babatka 🙂 A mozno tiez by som sa rozhodovala ako yeliel 🙂 Odpocinut si, chod nachvilu za manzelikom, zmenis krajinu, urcite aspom trosku myslienky. A potom zase sup dotoho. Ale ja stale verim, ze plan A sa naplni aj napriek tomu ako sa teraz citis a nejake zalozne plany nebudu potrebne 😉

noe
15. okt 2010

@yeliel ja keby som nemala prehlad ako co bude, tak hrozne panikarim. Viem, ze sa to 100 x zmeni. Ale musim mat aspom nejaku predstavu.
A co sa tyka spg, dufam, ze bude aspom taky zly ako doteraz a nie horsi. No potom aky ma drahy teraz stres v praci a este o polnoci musi riesit problemy za inych. Takze nepredpokladam, ze by sa to zlepsilo, vyska stresu tomu nenasvedcuje 😠 😠 😠

evasbk
15. okt 2010

@noe V stredu budem mudrejšia, teraz mám hlavu plnu otázok a zmätok v nej. Včera som sa dobre vyrevala a dnes je to lepšie, hádžem to už za hlavu a naozaj začínam rozmýšlat nad ketkom. Aspon zas budem chvilu štastná a dufat že sa to podarí ..... Chapeš ma??? CHcem na toto čo najrýchlejšie zabudnut

yeliel
15. okt 2010

@evasbk nie nase spg nieje v poriadku mi sme mali ICSI..moj drahy ma tu najdlhsiu diagnozu..oligoastenoteratozoospermia ,dufam ,ze je to spravne 😝 a ja zas takmer vobec neovulujem...ms bez liekov ani nedostanem ☹
Ale to co chces odhalit ty..tak nato je dobra predimplantacna genetika...v nasom car to ponukaju ale je to dost drahe ani to vsak nezaruci uspech

evasbk
15. okt 2010

@yeliel Tak o tom viem o tej predim. genetike. aj my máme tutu dg u manžela, ja som vrajže v poradku, len mám jeden vajcovod odstránený . Teraz využijem ešte tie ketká a potom budem rozmýšlat čo s 3 IVF, čo nám odporučia. Inač to 3 IVF skusime asi v inom car, aspon mažel to tak chce

noe
15. okt 2010

@evasbk moja ja ta chapem.... az velmi. A ja mam tiez zaloznu verziu, ze v januari ideme druhy pokus/ KET ak sa nepodari teraz. Tiez sa musim na nieco tesit, inak by sa clovek z toho neuspechu zblaznil.
Naplanuj si KET ako to ty citis. Je len na tebe a manzelikovi, kedy do toho pojdete a ja vam budem drzat najviac ako sa len da vsetky palce 😉

yeliel
15. okt 2010

@noe
@evasbk aj ja mam zaloznu verziu 😀 tiez v januari dalsie IVF ..ale asi zmenim Car..

noe
15. okt 2010

@yeliel
@evasbk najblizsia tema sa bude volat '' ZALOZNA VERZIA'' a uz mame 3 clenky 😀

evasbk
15. okt 2010

@noe Uvidím do stredy mi hlavka vychladne a budem možnom inak uvažovat, ale to ketko ma momentálne začína naplnat energiou 😉 Ved ako tu teraz píšem s vami tak mi je to akosi aj jedno už že špiním, proste to už neovplyvním , možno to vyznie sprosto ale je mi to už naozaj jedno.

evasbk
15. okt 2010

@noe Tak pozor baby, zatial som tam len ja a ja vas tam nechcem vidiet, jasné???? Maslím tu novu temu.

yeliel
15. okt 2010

@evasbk uvidis v stredu 😉 a ja v pondelok koksoo ma trazfi z toho cakania
Netestikovala si? Ja nebudem som pevne rozhodnuta,,nebudem sa stresovat na 3krat pockam na krv..

evasbk
15. okt 2010

Píšem po ležiačky, tak sorry za tie preklepy 😉

evasbk
15. okt 2010

@yeliel Nie a ani nebudem v mojom prípade je to asi zbytočné. S náhodou mi ukaže pozitívne a budem mat väčšie stresy, že prečo špiním ked som tehu a tak... radšej nepokušam

noe
15. okt 2010

@evasbk 😀 😀 😀 ja sa pridam, nech teraz dopadneme akokolvek 😀 😀 😀 A este mame Monicku 😉

mam nieco pre vas babulky na rozveselnie 😀 mala je skvela 😀

https://www.youtube.com/watch?v=HQKHyR8el30
evasbk
15. okt 2010

😀 😀 tak tá bola dobrá. Baby ja vas na teraz opuštam idem von s manželíkom 😉 pa

noe
15. okt 2010

@evasbk uzite si to 🙂 nech nieco pekne pre teba vymysli 🙂