2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@zlatanka30 aj ja dost casto cikam ale aj vela pijem, lebo mam nabeh na hyper..... neviem co. ktory den si od vkladu?
@nechsazadari ano dnes je to hrozne a ani tak vela nepijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@noe ja vzdy pri nejakej vrazde zaspim a potom neviem ako to skoncili.no my sme boli v kine minuly tyzden v nedelu na filme Salt 😉 😉
@nechsazadari ja som dala údaje o mojom, ešte mi povedala aj aký čaj si mám kúpiť, tak som ho v lekárni objednala, musím ho ísť vyzdvihnúť, teda dúfam, že prišiel a že mi ho nepredali, bola som tam v pondelok, všetro treba brať s rezervou, ale ak si niečo prajeme poteší nás aj takáto správička
@tinna13 som stvrty den od vkladu u mna hyper.nehrozii ani vo sne 😉
@nechsazadari nie nie.... tradicia uspechu spociva v navsteve kadernika ( ziadne podfuky) a po ET vela spinkat 😉
A ak nejake uspesna tehulka pride s dalsim receptom, tak doplnime 🙂 😉
@janemari budes ta najlepsia mamina. Staci sa spolahnut na svoje strdce a ono ti povie co kedy bude tvoje babatko potrebovat a ako to spravit 🙂
Po prvom tyzdni nam budes vsetkym radit, ako prebalovat, krmit, kupat, obliekat, cesat vlasky, strihat pazuriky, chodit na prechadzky.... atd.... atd.... 😀 😀 😀
@janemari - a doma s mm žiadne zmeny?
@nechsazadari nie ziadne zmeny a najradsej by som uz byvala sama,lebo byvat s rodicmi je 😖 Je otras ked si niekto nevie uvedomit ze uz nie som len dcera,ale uz zena a buduca matka.A ked ta niekto sikanuje ako 5 rocne dieta tak to na psychike nepridava 😒
baby mam otazku, v pondelok idem k zubarovi, lieci mi taky bolavy zub, myslite, ze si mozem dat pichnut injekciu proti bolesti. budem 6 den po vklade
@janemari chi trojičky by manželík asi nepredýchal 🙂 🙂 🙂 a to by som sa už bála, to by bolo moc rizikové... teškám že budeme mať dva pokladíky jedným šupom 😀
verím že domka je to také o ničom, ja by som s mojimi rodičmi teraz už asi tiež ťažko vydržala, ale treba si s nimi možno sadnúť a porozprávať sa s nimi.... 🙂 držkaj sa tehuľka 🙂 🙂 🙂 a ako nevoľnosti? dúfam že sa už máš lepšie 🙂
babuľky prajem dobrú nôcku 🙂

@janemari - ďakujeme za dávku!! 😵 🙂