icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

nechsazadari
15. okt 2010

@janemari - ďakujeme za dávku!! 😵 🙂

noe
15. okt 2010

@gabinkaa veru boli by to tie najkrajsie Vianoce 🙂 aj maslu cez brucho by som si kludne uviazala 😀 ked darcek, tak zo vsetkym 😀 😀 😀

tinna13
15. okt 2010

@zlatanka30 aj ja dost casto cikam ale aj vela pijem, lebo mam nabeh na hyper..... neviem co. ktory den si od vkladu?

zlatanka30
15. okt 2010

@nechsazadari ano dnes je to hrozne a ani tak vela nepijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@noe ja vzdy pri nejakej vrazde zaspim a potom neviem ako to skoncili.no my sme boli v kine minuly tyzden v nedelu na filme Salt 😉 😉

gabinkaa
15. okt 2010

@nechsazadari ja som dala údaje o mojom, ešte mi povedala aj aký čaj si mám kúpiť, tak som ho v lekárni objednala, musím ho ísť vyzdvihnúť, teda dúfam, že prišiel a že mi ho nepredali, bola som tam v pondelok, všetro treba brať s rezervou, ale ak si niečo prajeme poteší nás aj takáto správička

zlatanka30
15. okt 2010

@tinna13 som stvrty den od vkladu u mna hyper.nehrozii ani vo sne 😉

noe
15. okt 2010

@nechsazadari nie nie.... tradicia uspechu spociva v navsteve kadernika ( ziadne podfuky) a po ET vela spinkat 😉
A ak nejake uspesna tehulka pride s dalsim receptom, tak doplnime 🙂 😉

gabinkaa
15. okt 2010

@noe no jasnéééééééééé a veľkú červenú 😀 tak ako si to takýto vzácny darček zasluhuje

janemari
15. okt 2010

@noe tak zachod sa mi uz nastastie odkamaratil, ale este obcas mi byva zle a le sa da sa vydrzat.Juuj len nech si to neporieknem 😀

tinna13
15. okt 2010

@noe co je to s tym kadernikom?

noe
15. okt 2010

@janemari super, tak 1/3 mas za sebou a aj nevolnosti odisli. Teraz si uz budes len uzivat rastuce brusko 😉

noe
15. okt 2010

@tinna13 neviem kto s tym zacal. Ale pred ET / KET treba ist ku kadernicke, aby sme sa bambuliatkam pacili a nikam sa im nechcelo, min 9 mesiacov 🙂

janemari
15. okt 2010

@noe veru 1/3 a to ani neviem ako a vobec si neviem ani predstavit,ze sa mi narodi dieta a ako budem s nim zachadzat.Vsetko je to take zvlastne 😅

noe
15. okt 2010

@janemari budes ta najlepsia mamina. Staci sa spolahnut na svoje strdce a ono ti povie co kedy bude tvoje babatko potrebovat a ako to spravit 🙂
Po prvom tyzdni nam budes vsetkym radit, ako prebalovat, krmit, kupat, obliekat, cesat vlasky, strihat pazuriky, chodit na prechadzky.... atd.... atd.... 😀 😀 😀

tinna13
15. okt 2010

@noe aho, no ved ma to logiku , vsetko treba skusit 😉 pozrela so sa do diara a bola som u kadernika ,2 tyzdne pred vkladom, tak uvidime či to zafunguje aj u mna 😅

wera
15. okt 2010

@janemari ďakujeeeeem 🙂 🙂 🙂 vírusíky na mňa určite zabrali 🙂 🙂 🙂

janemari
15. okt 2010

@noe uvidim co ma caka,budem sa snazit.Ale asi je najlepsie brat zivot ako ide a netrapit sa sa uz teraz co bude potom.To potom budem riesit vtedy ked to nastane.Zatial len verit ze babo bude ok a cakat na porod. 😉

janemari
15. okt 2010

@wera a ako vidim tak s dvojnasobnym ucinkom 😀

wera
15. okt 2010

@janemari no jedna dávka bola od Teba a druhá od Maťky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

noe
15. okt 2010

@janemari samozrejme ale mozes mu do porodu aspom malu vybavicku nachystat nech neostane s holym zadockom 😉 😀
Ked si zvladla vsetko do teraz, tak babatko bude uz len velka odmena 🙂

@tinna13 tak aj 2 tyzdne pred sa rataju 🙂 urcite zafungiruje 🙂

janemari
15. okt 2010

@wera ved jasne 😉 este ze nas tu nieje viac tehuliek lebo to by boli a trojicky 😀 @noe uz pomalicky nieco kupujem a hlavne pozeram co kde maju,kolko to stoji a tak lebo vobec nemam prehlad 😔

nechsazadari
15. okt 2010

@janemari - a doma s mm žiadne zmeny?

janemari
15. okt 2010

@nechsazadari nie ziadne zmeny a najradsej by som uz byvala sama,lebo byvat s rodicmi je 😖 Je otras ked si niekto nevie uvedomit ze uz nie som len dcera,ale uz zena a buduca matka.A ked ta niekto sikanuje ako 5 rocne dieta tak to na psychike nepridava 😒

tinna13
15. okt 2010

baby mam otazku, v pondelok idem k zubarovi, lieci mi taky bolavy zub, myslite, ze si mozem dat pichnut injekciu proti bolesti. budem 6 den po vklade

wera
15. okt 2010

@janemari chi trojičky by manželík asi nepredýchal 🙂 🙂 🙂 a to by som sa už bála, to by bolo moc rizikové... teškám že budeme mať dva pokladíky jedným šupom 😀
verím že domka je to také o ničom, ja by som s mojimi rodičmi teraz už asi tiež ťažko vydržala, ale treba si s nimi možno sadnúť a porozprávať sa s nimi.... 🙂 držkaj sa tehuľka 🙂 🙂 🙂 a ako nevoľnosti? dúfam že sa už máš lepšie 🙂

wera
15. okt 2010

@tinna13 injekcijku radšej nie... prípadne sa najskôr poraď s lekárkou čo Ti odporučí 🙂

janemari
15. okt 2010

@wera s nimi sa nedohnes.Uz len dufat ze to vydrzim kym sa osamostatnim.

tinna13
15. okt 2010

@wera dakujem poradim sa s lekarom

wera
15. okt 2010

@janemari určite to zvládneš, si predsa silná žienka 🙂 🙂 🙂

wera
15. okt 2010

babuľky prajem dobrú nôcku 🙂