icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
16. okt 2010

@evasbk je inak drza !!! horsie ako moja svagrina 😠 😠 😠 A aj ta tvoja susedka je riadny kvietok 🤐

yeliel
16. okt 2010

@noe zatko to nepomoze ☹

evasbk
16. okt 2010

@yeliel Iscar v Martine, dr Tomaša

noe
16. okt 2010

@evasbk a lekari nevedia, ze v com moze byt problem, ked sa vam to takto opakuje? 😒

noe
16. okt 2010

@yeliel ale aspom ti nenafuka. Jasne, ze na bolest nepomoze 😒

wera
16. okt 2010

@evasbk ahoj zlatinko, to mi je strašne moc ľúto že si začala krvácať... ☹ ale som rada že to nevzdáte a pôjdete do KETka 🙂 budem Vám moc moc držať palčeky 🙂 🙂 🙂

@yeliel juj to mi je ľúto že Ťa hnevá uško... to je ako naschvál... pôjdeš s tým v pondelok k lekárovi?

@zlatanka30 a kam sa chystáte s drahým? my sme doobeda iba ponakupovať a dnes sa nám už nikam nechce 😀

@noe ahojky 🙂

noe
16. okt 2010

@evasbk Dr. Tomas je Heliosak, a mnohe baby si ho chvalia a otehotneli prave pri nom, ked sa v Heliose nedarilo 😉 A ja som tiez rozmyslala do buducna ak by sme menili CAR prave nad nim 😉

yeliel
16. okt 2010

@evasbk mozno bude dobre skusit to Imuno v Prahe..zlatko tebe po tom vsetkom nenasadili prednison? Viem,ze to baby spominaju a ma ho aj shandy a aj wera

yeliel
16. okt 2010

@wera uvidim ako to bude do pondelka..ale ja nechcem lieciky ☹

evasbk
16. okt 2010

@noe Nie, Krajko povedal po poslednom neuspechu že treba IVF len zopakovat. Podla mna emb. maju zlu DNA, alebo to mohla byt aj ta moja sliznica, ktorá mala len 8 mm a zistilo sa to až pri transfere. pri KET som mala lieky na rast sliznice a tam som mala asi 11 mm a emb. sa uchytilo, ale potom odišlo a nepovedalo prečo ☹ Ale vtedy som bola dost na tom zle po psychike, tak možno aj to dopomohlo k tomu.

evasbk
16. okt 2010

@noe Viem, že bol pri zrode Heliosu, a počujem o nom len chváli , preto som si vybrala jeho.
@yeliel prednison mi chcel nasadit až keby som bola tehu, uvidím čo mi povie teraz. A asi skusime to imuno v prahe, ale to až po konzultácii s Dr. Tomašom

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk ahoj,mozem sa spytat,ake lieky si uzivala na sliznicu? Lebo ja ju mam tiez malu. Zvysila mi estrofem na 3 krat 3.tablety.

noe
16. okt 2010

@evasbk snad Dr. Tomas pride na to v com je kamen urazu a do tretice uz len vsetko dobre 😉 😵 😵 Ty si hlavne nic nevycitaj, spravila si maximum 🙂 Asi ti tvoji malicki nevidia aku by mali skvelu maminu 😠 treba im pomoct. Priviazat na nozicky gulu 🙂

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 Volali sa nejak ako etylestradiol, neviem to presne. Viem len tolko, že v lekarnach ich nekupiš, v car ich maju z Rakuska a davali mi ich priamo tam do ruky, tie mi davali ked som išla na Ketko. Teraz mi dal po ET len Estrimax 2×1, ale podla všetkeho to nepomohlo, inač podla mna by som začala krvacat neskor a nie presne ako hodinky

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk ja som dnes 11 den po KET a pobolieva ma brusko ako na menzes. Mavam cyklus 25 dnovy,takze meskam uz 5 dni,aj TT mam s // ale bojim sa. V pondelok idem na krv,tak uvidim. Podla mna sa zachytilo ale aj odide.

evasbk
16. okt 2010

@noe ja si nevyčítam nič, proste to beriem tak ako to je, asi to tak malo byť. Aj ked to velmi bolí 😢 Niekedy si poviem, že ak to malo dopadnut takto, tak lepšie teraz ako neskor. Su na tom aj horšie ženy a vydržali. manžel mi povedal, že bolest je dan za niečo dobré čo nas ešte len čaká, tak mu verím a budem čakať

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 Zuzka, to pobolievanie je dobra sprava, ja som si pri ketkach nestihla ani spravit test ☹ Vždy na 8-10 den som špinila, a aj ked som prišla na sono. Z krvy som mala potvrdené tehu, ale ešte v ten den večer som začala silno krvacat a skončila v nemocke. Takže keby som bola na tvojom mieste, tak žiarím štastím 🙂 len prosím ta nemyslí negatívne, ja si to doteraz vyčítam že som robila paniku. teš sa z toho že si tehu a bud mi príkladom, že aj Ket je uspešné, prosíííím

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 Ty si išla hned po neuspešnom ET na ketko,?? Alebo si čakala???

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk ok,snazim sa mysliet pozitivne. To co si napisala o tej bolesti je velmi krasne. Verim,ze raz sa nam to podari!!

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk isla som hned,lebo som nedockava.

evi1
16. okt 2010

som veľmi rada že som objavila stránku Modrý koník. už som si stihla prečítať niektoré príspevky a veľľľľľmi sa mi tu páči.
Mám 29. rokov manžel 39. Snažíme sa o bábo dlhšiu dobu a nedarí sa nám. Boli sme na prvom IVF v BA, žiaľ neúspešne Na prvom pohovore nám robili spermiogram, kde sa zistilo že ich je veľmi málo (tam kde má biť 20 -30 mil. sme mali 3). Môj hormonálny profil bol v poriadku. Hneď nám oznámili, že jediná možnosť je IVF. Pól roka trvalo kým sem si vybavili všetky potrebné vyšetrenia, papiere a žiadosti. Nevedeli sme sa dočkať kedy príde deň D. 29.9. sme mali odber (5vajíčok a 6 spermií ) Podarilo sa oplodniť 3 vajíčka, 1 sa pozastavilo. 2.10.2010 sme mali embriotransfer. Bol to božský zážitok vidieť tie 2 malé bublinky na obrazovke pre nás oboch.
Najhoršie bolo čakať 2 týždne kým som mohla na krvné výsledky. 1 týždeň ma bolelo brucho, stále som cítila že dostanem menzes. a potom už žiadne bolesti. A mrcha prišla a výsledky negatívne a pocity hroznéééééé . A aby sme to nemali ľahké mám otočenú aj maternicu, to som sa nestihla opýtať lekára či to ovplyvňuje zahniezdenie vajíčok?????? Takže o tri mesiace 2.IVF pevne veríme, že už úspešne
Kočky ktoré máte skúsenosti, ako veľmi ste si dávali pozor po ET? Bolelo Vás brucho?

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 ved aj ja chcem ist, ktorý den cyklu si začala brat lieky a na ktorý den bol tranfer??,,Kdo ktoreho car chodíš???? Teraz som akurat čítala o reprod. imunol. v Prahe. Silno rozmýšlam, že ak sa aj toto ketko pok...ká, tak nas tam na jar objednám a až potom navštívim to car

evasbk
16. okt 2010

@evi1 ahojky 😉 Ja som prvý týžden po ET bola uplne v pohode sem tam ma pichlo, prsia ma boleli akoby som v nich mala kamene a žiletky, no proste vzeralo to, že je všetko ako má byť. NO na 9 den ma prestali boliet prsia, začali ma boliet nohy, stiahol sa mi žaludok. Na 10 den som začala špinit a teraz som 11 den a krvacam , takže takto to je s mojími pocitmi, nič moc ja viem....

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk Estrofem som zacala uzivat hned v prvy den menzesu. Na 14 den pribudol Utrogestan . A KET-ko bolo na 18 den.Chodim do Gyn-Fiv.

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk Kolko mate mrazacikov?

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 a aku velku si mala teraz pri KET sliznicu???

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 mame ešte 4 nanuky 🙂

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk neviem,lebo som sa koza neopytala. Len mi povedala,ze je trosku leniva a zvysila tabletky.

zuzana110
16. okt 2010

@evasbk a kolko bunkove?

evasbk
16. okt 2010

@zuzana110 su to blastocysty 1 a 2 kvality. Ja chodím do Heliosu a tam to takto známkuju, ale emb. hovorila niečo o 8-9 bunkách