2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@tinna13 takže ´dalšia babena, ktorá mi dokáže , že Ketko je uspešné 😉 Aj ked ja tomu našmu už moc neverím, ale idem aj tak do toho. Skusime ešte toto ketko a ak to všetko zas pos........re, tak to už nechám tak a dalšie ket už nepojdem. Sme s manželom rozhodnutí, že na jar ideme do Prahy na dalšie vyšetrenie. nebudem to sílit. Máme čas, 6 rokov čakáme s manželom na deti, tak teraz budu oni čakat na nas 😉 Musíme mysliet pozitívne a v mojom prípade aj trochu humoru z toho, normalne mi to pomáha. lepšie ako lutovat sa, plakat.........Ak mi je sudené mať deti, tak ich raz budem mať !!!!!!!!!!!!!!
ahojte babenky,ja som bola 12.10. na druhom IVF 🙂 som však veľmi veľmi zvedavá ako to dopadne,dni sa tak strašne pomaly vlečú
@evasbk, @noe,@yeliel,@wera,@zlatanka40 pekný večer želám.Idem si Vás dočítať,dnes som tu nebola,boli sme na jednej menšej oslave,potom som pobehala cintoríny,bola som kuknúť našich a už je večer.
zabudla som dodať,že som tu nová tak dúfam,že tu nájdem nejakú spriaznenú dušu s ktorou budem môcť preberať toto dlhé čakanie,ďakujem za každú odpoveď
@monn3 ahoj, 😎 😎 😎 😎 určite sa tu nestratíš a budeme ti všetky nápomocné ,aby ti to čakanie ubiehalo čo najrýchlejšie a najpríjemnejšie 😀 😀 😀 😀 😀
ospravedlňujem sa ale v skratkách okolo IVF sa vôbec nevyznám,takže vôbec netuším čo je OPU a ET
@monn3 opu je výber vajíčok a et je vklad embryí.
@yeliel juj,ten bacil v ušku nie je dobré,nemohla ti tam ostať len vodička po umývaní hlavy? 😒
OPU som mala v júni a hneď nato som mala aj ET ale neúspešné, teraz som bola na vklad embryí druhý krát a dúfam,že to vyšlo
@evasbk to mi je luto,že sa dostavilo krvácanie,a je to moc silné? 😒
@annamary27 ahojky 🙂 aké bolo včera kultúrne vyžitie?
@annamary27 ty už máš nejaké pokusy za sebou?
@zuzana110 juj,nemôžeš myslieť takto negatívne,treba veriť,že sa uchytilo a aj tam ostane krásnych 9mesiacov. 😎 😎 😎
@annamary27 ja tisko verim
@evi1 ahoj, 😀 ja som po Et asi 3dni ležkala a potom som robila len všetko s mierou,nedvíhala som ťažké,nenaťahovala som sa,bola som doma na PN kým som šla na krvné testy.Brucho ma pobolievalo sem-tam,ale poriadne a potom som na 10ti den začala krvácať 2dni,krv sme mali 2krát pozitívnu,ale bolo nizučké hcg a na tretí krát už negatívne,takže ideme na 2.ivf .
@annamary27 ☹ ano je, normalna mrcha prišla, aj ked ju nikto nepozýval 😒
@wera ahoj,bolo fantasticky,skvelý program-super tanec-tá ich kondička,paráda.vytlieskali sme si ruky dočervena a na konci bol standing ovation. 😀 😀 😀 😀 😀 Dnes tiež vystupujú a potom by mali chodiť aj po iných mestách,len to treba dohodnúť.
@evasbk aj mne pri prvom ivfku prišla prišla ms,ale bola len 2dni ale za to 😠 😠 😠 poriadne intenzívna.
@annamary27 ja ju zas nemá až tak intenzívnu, taku normálnu. No ale ked som mala potrat, tak to bol masaker. Sama doma a celu noc na WC, nechcela som ist do nemocnice tak som si to odtrpela sama doma. Po prvom som bola v nemocnici a povedala som si že nikdy viac.
@noe ahoj, ideš v pondelok na krv a ultrazvuk? dobre to chápem? ja pichám 150 jedn. a na ďaľšiu kontrolu idem v utorok...
dnes som pichala gonal , to bolo v pohode , ale keď som pichala decapeptyl, asi som prepychla väčšiu žilu, krv mizačala hrčať a zostala mi tam neskutočná modrina a mám to také nejaké tvrdé.... stalo sa aj Tebe niečo také?

@zuzana110 ahoj zuzi. to je super ze mas test s 2 //. tes sa z toho a vobec nemysli na to , ze by malo odist.
drzim palce na pondelok aby bolo hcg velmi vysoke 😉 😉 😉
ja som dnes 4-ty den po KET tak mam este vela dni cakania ☹