icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
18. okt 2010

@monn3 a je sikovny ten Dr.Hredzak? chodim do GF v Ba..
teraz neviem co je z uskom vraj zapal ale este nemam vyter ci tam nieco nieje aj ine

monn3
18. okt 2010

@yeliel ja som s ním spokojná,nie je zbytočne ukecaní vždy hovorí priamo k veci.....a ty si tam spokojná?

yeliel
18. okt 2010

@monn3 No ak sa to teraz nepodari,tak zvazujem ine Car ..

tinna13
18. okt 2010

ahojte

yeliel
18. okt 2010

@tinna13 ahoj 😉

monn3
18. okt 2010

@yeliel nemôžeš myslieť nato, že sa to nepodarí...............ja som si myslela,že som našla niekoho kto ma podporí a spolu to zvládneme a dotiahneme do úspešného konca 😀 😀 😀 a ty rozmýšlaš,že sa to nepodarí????

yeliel
18. okt 2010

@monn3 ale nie to som sa len tak prekecla 😀 😀 😀 😀 urcite sa to podari 😉 😅

monn3
18. okt 2010

@yeliel tak to sa mi páči oveľa viac 😀 😀 😀 kedy si bola prvý krát? a povedali ti prečo to nevyšlo?

tinna13
18. okt 2010

@monn3 ahoj
aj ja som bola 12 na transfer, som dnes 6-ty den po, tak sme na tom rovnako. tiez som bola v kosiciach, ale v gyncare.davali mi 2 mrazacikov.
to cakanie ma uz nebavi, asi si v stredu spravim test, to uz bude 8 den, tak by to uz malo ukazat, ci nie?
zatial ma iba pobolieva podbrusko ako pred mrchou, prsia mam trochu citlive ale na dotyk nic. beriem duphaston a estrimax. ty sa ako citis?

yeliel
18. okt 2010

@monn3 koncom maja ,,,a nie nepovedali ,tebe povedali?

tinna13
18. okt 2010

@yeliel ahoj moja citim s tebou za to usko, ja som dnes celu noc nespala kvoly bolavemu zubu. usi a zuby su asi najvacsia bolest. pred chvilou som sa vratila od zubara. zub mi vyvrtal, velmi to bolelo, robil mi to bez injekcie.
dal mi tam nieco na preliecenie, ale ze to je len docasne. zub ma za par dni zacne znova boliet. musi mi vraj vycistit nejake kanaliky, ale vvraj by som to bez injekcie nevydrzala. mam prist znova o 2 tyzdne, ked uz budem vediet ako na tom som. ale fakt netusim co spravi ak budem tehotna a on mi to aj tak bude musiet vycistit. a hlavne neviem co spravim ja, asi od bolesti odpadnem ☹

tinna13
18. okt 2010

@yeliel
@monn3
ked som bola minuly mesiac na 1 KET a tiez to nevyslo, tak mi doktor povedal,uspesnost zavisi od kvality embriok a od toho na ktory den cyklu ti ich vlozia. ja som kvalitu mala dobru ale povedal mi, ze mi to zrejme zaviedol skor ako mal.
zavadzal mi to na 15 DC. teraz mi robil transfer na 20 DC a dal mi aj lepidlo.tak dufam, ze sa teraz uchytia 😉

monn3
18. okt 2010

@yeliel ja som bola začiatkom júna a boli dosť prekvapení, že to nevyšlo......ale 2dni pred tým mi robili odber vajíčok a potom som mala dosť veľké bolesti a tie ma sprevádzali aj počas tých 14dní čakania

monn3
18. okt 2010

@tinna13 o tom lepidle som už počula ale neviem či to dávali aj mne a kedy si bola ty?

tinna13
18. okt 2010

@monn3 minuly utorok 12.10

monn3
18. okt 2010

@tinna13 jeeeeeeeej to je krásne aj ja som bola 12.10. a ako sa cítiš?veľmi by som chcela vedieť či pozoruješ na sebe nejaké zmeny,lebo ja nič a neviem či je to o.k.

tinna13
18. okt 2010

@monn3 pobolieva ma v podbrusku ako pred mrchou, napriklad dnes rano ma to bolelo dost, ale teraz uz nic.asi treti den mam obcas po vycikani trosicku taky akoby ruzovy vytok
a trochu citim napatie v prsiach ale na dotyk ma nebolia. inac necitim nic. ale podobne som to mala aj minuly mesiac a nevyslo to. tym priznakom sa asi neda verit ani sa na ne spoliehat. kazda z nas to asi vnima inak. mam teraz tehotnu sestru a ta ked otehotnela necitila vobec nic, az ovela neskor. u nas vela veci ovplyvnuju lieky a hormony.
chystas sa testovat?, ja asi ano. minuly mesiac som to vydrzala bez testu az do krvi a potom som bola velmi sklamana, ked mi zavolali, ze nie som.
test si chcem spravit v stredu alebo vo stvrtok rano. kupim si s citlivostou 10 rapid clear.
mohli by sme testnut spolu, ci? 😉

monn3
18. okt 2010

@tinna13 tak vidím,že sme na tom akosi rovnako,ale ja nemávam bolesti ani nič necítim keď mi má prísť mrcha ja trpím až keď ju dostanem,ale dnes ráno ma pichalo v podbrušku na ľavej strane............ja som minule nebola sklamaná,lebo som to proste tak cítila,že nie som tehotná,dokonca ma sestrička prehovárala,že som a keď mi poobede volala tak mi len oznámila,že moje tušenie bolo správne........tiež ma láka testík ale neviem, či nájdem odvahu, no počula som,že vraj by sa to mohlo ukázať na 10 deň a to bude v piatok,tak ma možno prehovoríš 😉 😀
a ký to je test s citlivosťou 10 rapid clear, to sa nejako delí? poraď aby som kúpila ten najlepší

tinna13
18. okt 2010

@monn3 nie nedeli, myslim, ze rapid clear patri k nejspolahlivejsim a ma citlivost 10. chod len do lekarne a vypytaj si ho. zajtra si pojdem kupit 2. ak sa rozhodnes, ze testnes v piatok tak na teba pockam. ale nechcem ta do toho tlacit.
ja som uz tehotna bola po 1 ET v decembri minuleho roku, vtedy som testla na 8 den a boli tam //.
tak dufam, ze aj teraz to tak bude.
teraz musim utekat do mesta, nakuknem sem znova tak za 2 hodky, zatial sa maj a oddychuj, pa

monn3
18. okt 2010

@tinna13 zatiaľ ešte nie som rozhodnutá,ale kúpis si testík a uvidím,dám ti v čas vedieť........zatiaľ pa

sunday1
18. okt 2010

Ahojte dievčatá 🙂
Tak veľmi som chcela tie výsledky z Prahy, tak ich teda mám. 😒 Samozrejme sa ukázala pozitívna bunečná imunita, takže sa prednisonu nevyhnem a pravdepodobne ani stimulku tento mesiac nemôžem začať 😠 . Práve som volala do car, zajtra poobede mám termín. Jediné, čo ma môže tešiť je, že môj drahý má výsledky ukážkové.
@yeliel Dúfam, že sa Ti uško dá do poriadku 😉

zuzana110
18. okt 2010

@evasbk ahoj,tak mam to za sebou. Dnesne HCG je 848.

wera
18. okt 2010

@zuzana110 gratulujem, krásne čísielko 😀

wera
18. okt 2010

@yeliel zlatinko ako si dopadla s tým uškom?

zuzana110
18. okt 2010

@wera dakujem velmi pekne

tinna13
18. okt 2010

@zuzana110 super zuzi, blahozelam

mirka321
18. okt 2010

@noe super....
lebo Galo nič moc....

chicca555
autor
18. okt 2010

@noe ahojky, my sme mali podobne stimulkovat, pamatas? tak mne este stale cervena neprisla 😒 😒 😒 neviem ci mam volat do Heliosu a zbehnut ku mojej lekarke na vyvolavacku, alebo cakat... dnes mi doslo, ze mozno mi to zastavilo, ze som zacala uzivat vit. C 😠 😠 na porazenie... vsetko sa mi tym padom oddialilo

yeliel
18. okt 2010

@sunday1 ahoj tak konecne ,ze mas vysledocky a je super,ze si teda bola v tej Prahe aspon uz viete problem,sice si trosku pockas ale urcite to bude stat potom za to 😉 🙂

yeliel
18. okt 2010

@tinna13
@monn3 baby ake lepido? 😕 😕 😕