icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
18. okt 2010

@zuzana110 krasne hcg grtaulujem 😉

evi1
18. okt 2010

@zuzana110 Ahojte, krásne čísielko, držím palce 😀 😀 😀

chicca555
autor
18. okt 2010

baby aj ja uz chcem stimulkovat, vsetko mam nachystane a tie sproste kramy si davaju na cas 😠 😠 😠 co mam robit?

yeliel
18. okt 2010

@wera budem chodit kazdy den ku krcnej..dava mi tam taku vodicku a masticku mam to zapalene aj bubienok je v cudu 😝 😀 ..ale zatila neriesime ATB a uvidime ako dopadne vyter ..

evi1
18. okt 2010

@tinna13 Prosím môžeš mi povedať čo znamená 15DC a 20DC Ďakujem

sunday1
18. okt 2010

@yeliel Som rada, že viem, na čom sme. Tajne dúfam, že mi doki zajtra povie, že v pondelok môžeme začať stimulkovať. Zase chcem dať urobiť aj PiGD a tam je ICSI automaticky, tak možno bude stačiť brať ten prednison a netreba čakať. Čo nové s uškom?

sunday1
18. okt 2010

@yeliel Sorry, nedočítala som si, už viem 😀 😀 😀

tinna13
18. okt 2010

@yeliel lepidlo moze byt enzymaticke-enzymatickou cestou sa na embryach startuju biologicke procesy, ktore su potrebne na uchytenie embrya na sliznicu maternice /to je drahsie/ alebo mechanicke-to iste ale vsetko sa robi mechanickou cestou.

tinna13
18. okt 2010

@evi1 ahoj evi to je den cyklu

yeliel
18. okt 2010

@tinna13 tak to som este nepocula.. 😕 a tam je teda vyssia sanca ze sa bublinky uchytia?
kolko stoji take lepidlo? to lepsie 😀 😀 😀

yeliel
18. okt 2010

@chicca555 ty mas kratky protokol? ved zavolaj do Car co ti poradia..ja som pichala agolutin pred KET 😉

mirka321
18. okt 2010

@chicca555 ahoj , ja stimulkujem rovnako ako noe aj helios navštevujeme...
a myslím , že vit.C v tom nie je , lebo keď som ja volala s Mikulovou , tak povedala , že mám jesť veľa vit.C , aby som teraz neochorela...

yeliel
18. okt 2010

@sunday1 no netusim ako dlho je dobre zacat dopredu brat prednison ked uz mas diagnozu istu 😉 ale urcite ti to doki vsetko vysvetli..

tinna13
18. okt 2010

@yeliel doktor mi aj ukazal nejake grafy, kde teda s lepidlom je ta uspesnost vyssia. povedal mi ze skor to odporuca starsim zenam, ze ja ho nepotrebujem. ale aj tak som si ho dala, uskodit nemoze, len pomoct. enzymaticke lepidlo stoji tusim 100 eur a mecanicke 66.

yeliel
18. okt 2010

@tinna13 no teeda ...keby som vedela o takom lepidle tak si ho vypýtam aj ja 😅 😀 😀 😀

tinna13
18. okt 2010

@yeliel ved uvidime ci zafunguje. ako sa dnes citis?

yeliel
18. okt 2010

@tinna13 tak normaka....ako vzdy necitim ani prsia ani ziadne pichanie v brusku..proste nic 😅
A co ty? ako sa citis?

tinna13
18. okt 2010

@yeliel tiez tak normalne, hned rano ma pobolievalo brucho inak nic ani prsia.

chicca555
autor
18. okt 2010

@yeliel praveze mam dlhy, preto mam nervy, lebo budem stimulkovat vyse mesiaca skoro ☹ ☹
@mirka321 mne to prave tiez hovorila, ale ja som dnes 47DC, tak to je uz dost... sice aj min. mesiac mi to vyslo na 46den, ale aj tak... koordinatorka mi hovorila, ze je to normalne po stimulke, ale ja uz chcem konecne zacat druhu, nech to pekne stihnem do vianoc vsetko ☹

monn3
18. okt 2010

@yeliel vraj sa ním prilepia bublinky a tým by mala byť úspešnosť o niečo väčšia,ale ja o tom neviem veľa len z počutia

wera
18. okt 2010

@yeliel budem držať palčeky aby si to mal každým dňom len lepšie a lepšie 🙂

noe
18. okt 2010

@zuzana110 blahozelam dalsia tehulka 😵 😵 😵

@mirka321 ani ty Gala nemusis 😉 aj z neho som mala nocmu moru, ze ako budem vysvetlovat, ze na sono k nemu ani za nic 😀 nastastie mi robila Gatova, lebo Krajko uz bol na sale 🙂 Ale aj ona je skvela, mam ju velmi rada 🙂 Gala som zazila raz a nikdy viac 😠 😀

@chicca555 jasne pamatam si. To ta cervena co si ju cakala na zaciatku oktobra stale nedorazila??? Neboj sa, mne zas strajkuje ta uprostred, takze budem pichat Decapeptyl do stredy a cakat ci sa nieco zmeni a zas krv sono. Ale ked som sa dnes pytala ci sme skoncili ak nepride, tak mi nepovedali jednoznacne. Tak uz ma smiech presiel a preventivne som si to odplakala. Mozno skoncime skor ako sme zacali 😠

noe
18. okt 2010

Babulky je tu niekto s dlhym protokolom, kto po decapeptyle nedostal ani na 33dc menstruaciu????

yeliel
18. okt 2010

@wera dakujem zlatko 😉

yeliel
18. okt 2010

@noe cica hlavu hore 😉 ta mrcha este pride uvidis.. 🙂

yeliel
18. okt 2010

@tinna13 teba aspon brucho 😉 😀

janicca
18. okt 2010

čaves babule ... 😉
@noe ja som mala dlhý protokol a mrcha mi došla na 34 DC neboj nič sa nedeje to psychika robí svoje 😉
@wera čo tehula ako sa cítiš ?kedy ideš na utz?

wera
18. okt 2010

@janicca ahojky tehuľka 🙂 a Ty sa ako cítiš? kedy máš utz?
ja sa cítim tak dosť divne... dnes mi bolo od rána strašne zle, som ani nedokázala nič zjesť a taká som bola strašne hladná... drahý keď prišiel z robotky mi spravil chlebík a už je trošku lepšie 🙂 ale aj tak som bola celý deň úplná skapacinka, som spala aj doobeda aj poobede...
na utz idem v piatok, to by som mala ísť posledný krát do centra, potom ma už pošle k môjmu Dr. 🙂 už sa neviem dočkať sona a dúfam, že sa ukáže aj druhý drobček a ukáže mi srdiečko 🙂 🙂 🙂

noe
18. okt 2010

@janicca dakujem dobra sprava 😉
Inak manzel mi poslal plno americkych stranok, kde je to celkom bezne ze aj 5-6 dni meska po decapeptyle. Ze to on sposobujde, i ked mne tvrdili dnes, ze prave naopak. Takze sa uz smejem, ze mam asi americke telo 😀 😀 😀

noe
18. okt 2010

@yeliel no musi prist. Ale je to paradox, ja mrchu chcem a ona nikde a Evka ju nevola a pride a ani nezaklope 😠 😠 😠 😀 😀 😀