2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
baby aj ja uz chcem stimulkovat, vsetko mam nachystane a tie sproste kramy si davaju na cas 😠 😠 😠 co mam robit?
@yeliel praveze mam dlhy, preto mam nervy, lebo budem stimulkovat vyse mesiaca skoro ☹ ☹
@mirka321 mne to prave tiez hovorila, ale ja som dnes 47DC, tak to je uz dost... sice aj min. mesiac mi to vyslo na 46den, ale aj tak... koordinatorka mi hovorila, ze je to normalne po stimulke, ale ja uz chcem konecne zacat druhu, nech to pekne stihnem do vianoc vsetko ☹
@zuzana110 blahozelam dalsia tehulka 😵 😵 😵
@mirka321 ani ty Gala nemusis 😉 aj z neho som mala nocmu moru, ze ako budem vysvetlovat, ze na sono k nemu ani za nic 😀 nastastie mi robila Gatova, lebo Krajko uz bol na sale 🙂 Ale aj ona je skvela, mam ju velmi rada 🙂 Gala som zazila raz a nikdy viac 😠 😀
@chicca555 jasne pamatam si. To ta cervena co si ju cakala na zaciatku oktobra stale nedorazila??? Neboj sa, mne zas strajkuje ta uprostred, takze budem pichat Decapeptyl do stredy a cakat ci sa nieco zmeni a zas krv sono. Ale ked som sa dnes pytala ci sme skoncili ak nepride, tak mi nepovedali jednoznacne. Tak uz ma smiech presiel a preventivne som si to odplakala. Mozno skoncime skor ako sme zacali 😠
Babulky je tu niekto s dlhym protokolom, kto po decapeptyle nedostal ani na 33dc menstruaciu????
@janicca ahojky tehuľka 🙂 a Ty sa ako cítiš? kedy máš utz?
ja sa cítim tak dosť divne... dnes mi bolo od rána strašne zle, som ani nedokázala nič zjesť a taká som bola strašne hladná... drahý keď prišiel z robotky mi spravil chlebík a už je trošku lepšie 🙂 ale aj tak som bola celý deň úplná skapacinka, som spala aj doobeda aj poobede...
na utz idem v piatok, to by som mala ísť posledný krát do centra, potom ma už pošle k môjmu Dr. 🙂 už sa neviem dočkať sona a dúfam, že sa ukáže aj druhý drobček a ukáže mi srdiečko 🙂 🙂 🙂

@zuzana110 krasne hcg grtaulujem 😉