icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

janicca
18. okt 2010

@wera mám celkom fajn akurát ma zo dva dni brucho pobolievalo ako na mrchu ale už je ok...nemám žiadne chute a ani nechute a veru dnes som si aj ja po obede dobre schrupla a celkom vhod mi to padlo 😉 ja idem v stredu na utz tak som zvedavá že čo a ako bude ? 🙂 a budu mi brat znova krv ?

wera
18. okt 2010

@janicca a v stredu budeš koľký deň po vklade? neviem či Ti budú brať krvičku... mne ju brali druhý krát až dva týždne po prvej krvičke...

chicca555
autor
18. okt 2010

@noe sme dopadli, taketo cakanie 😒 😒 😒 ja vyckam este tento tyzden, ak nedojde skocim ku mojej gynkacke, nech mi nieco pichne na vyvolanie alebo co...

monn3
18. okt 2010

čakateľky a tehulky aký ste mali deň? ja som 6 deň po prenose a som dosť nervózna

janicca
18. okt 2010

@wera stredu budem 21 den dufam že mi nebudu brat krv lebo už toho bolo dosť krvi brania bbrrrrr 😝 😉 to ja vobec nemusím ...

noe
18. okt 2010

@chicca555 moja si zavolaj radsej do Heliku. Pretoze neviem ako by to riesili, keby takto stajkovala aj uprostred po 10 decapeptyloch. Nech vymyslia teraz nieco. Nie ta potom trapit 😉

noe
18. okt 2010

@janicca tak v stredu sa stretneme a myslim, ze aj Evka ide na krv 🙂

chicca555
autor
18. okt 2010

@noe no nic, pockam teda a ak do piatku nic, tak budem volat do Heliosu co mam robit

mirka321
18. okt 2010

@chicca555 jasné , chápem Ťa...
a máš dlhý protokol , či krátky?

janicca
18. okt 2010

@noe áno aj Evka spomínala že v stredu ide tak potom si dáme poznávacie znamenia 😉

annamary27
18. okt 2010

@yeliel čo máš s uškom moja?

evasbk
18. okt 2010

Ahojte babenky, ja len na chvilu, tento den som mala dost rušný čo sa týka rodiny, celý den som behala, ani som nemala kedy mysliet na seba. Ako dobre mi to padlo, aspon viem že som ok 😉 Ešte zajtra pohreb dedka, v stredu Helios a potom asi šup do roboty. personál sa isto na mna teší. Zlaté chvile skončili 😀
@janicca Ok, cica na stredu chystám velký transparent s tvojím menom 😀 Manžel si poriadne pozrel tvoju foto aby vedel hladat v tom dave báb čo rano čakaju na sono a krv 😉

evasbk
18. okt 2010

@noe teraz som dočítala, ty ideš tiež v stredu do Heliosu????

zlatanka30
18. okt 2010

@evasbk poslala so ti ip

evasbk
18. okt 2010

@zuzana110 Zuzka robíš mi velku radost, som na teba pyšná 😉 Momentálne si začínam naozaj verit, že motyka vystrelí a to Ketko sa nám predsa len može podarit 😉 😎

noe
18. okt 2010

@evasbk no tak aj pre mna jeden stransparent 😀 jasne v stredu som tam ako na koni 😉 a normalne sa tesim, ked viem, ze tam na mna niekto caka, nie len ihla a sono 😀 😀 😀

evasbk
18. okt 2010

@noe jasné už sa kreslí 😀 Manžel už spí, tak tvoje foto mu ukažem zajtra. O kolkej tam asi budeš??? Ja väčšinou tam bývam medzi 7.00. 7.30

noe
18. okt 2010

@evasbk no podla tejto ciernej machule ma asi nespoznate 😀 zajtra si dohodneme nejake poznavacie znamenie 😉 Dnes som prisla o 7.30 lebo som sla autom, a pocitam, ze aj v stredu sa mi asi nepodari skor.

evasbk
18. okt 2010

@noe oK, zajtra to dohodneme, idem buvat, zajtra ma čaká dlhý den, zatím pa 😔 😔 😔

noe
18. okt 2010

@evasbk dobru nocku 😉

zuzana110
19. okt 2010

@evasbk nie ze moze ale aj sa podari. Urcite.

wera
19. okt 2010

dobré ránko sa praje babuľky 🙂

martinaaaaa
19. okt 2010

@noe dakujeme 🙂

chicca555
autor
19. okt 2010

@mirka321 praveze dlhy, preto mam stresy ☹

dejka12
19. okt 2010

Ahojte, dobre ranko 🙂 🙂

dejka12
19. okt 2010

@wera
weri, posli trosku TTT virusikov, nech tie moje bublinky rastu 😀 😀

sunday1
19. okt 2010

Ahojte 😀

nikaaaaa
19. okt 2010

Ahojte
Já by som sa chcela informovat kolko stojí IVF ? koľko sa priblizne za to platí 🙂) Dakujem

sunday1
19. okt 2010

@nikaaaaa Závisí od toho, aký máte problém. Za štandardný cyklus, ak Ti to prepláca poisťovňa, okrem doplatku na hormóny neplatíš nič. Ak potrebuješ niečo navyše (napr. ICSI), tak sa to uhrádza. Pozri si napr. cenník na www.iscare.sk

sunday1
19. okt 2010

@yeliel Je to už lepšie s uškom? A vydržíš ešte bez testovania?