2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@tinna13 to som skusala, aj cervene vino, aj vanu... nic... rozmyslala som, ci to nie je "zastavene" kvoli uzivaniu vit. C, ale kocky mi tu tvrdili, ze nie... tak ja uz neviem... prvy cyklus po IVF som mala 28dnovy, potom zase 28dnovy a teraz mi to zacalo vychadzat na 46dni a viac... ach jaj 😒
@chicca555 keď majú pacientky , ktorým to tak vychádza tak , určite robia.....
a koľký deň teraz si?
ja som brala proveru , decapeptyl a mrcha prišla na 32DC a odvtedy pichám gonal...
a zvykol Ti aj predtým meškať cyklus? a v Heliose Ti čo povedali, keď to dlhšie mešká?
a skús radu od tinny13 , tú tepl.vodu......
baby mam otazku, myslym ze to tu este ziadna nespominala, ale mna posledne 3 dni dost casto svrbia prsia aj bradavky /nebolia ma iba svrbia/, najhorsie je to vecer ked si lahnem, spim na bruchu.neviete co to moze byt?
ahojte babuľky 🙂
tak teda posielam veeeeľa TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíkov, na všetky sa musia nalepiť 😀 😀 😀
@tinna13 vsak prave, inokedy by som bola naramne potesena, ze neprisla, ale takto ju uz cakam ako blazn 😝
@mirka321 ja som dnes 48den, v Heliose som bola 27.9. a koordinatorke som hovorila, ze poslednu cervenu som mala 2.9. a to na 46 den, na to mi povedala, ze je to normalne, ze to takto blbne...
a zvykol mi meskat, ja som mavala zvycajne 32dnovy, ale niekedy sa mi to aj predlzilo... bojim sa vsak, aby to nebola cysta, aj ta mi to moze zdrzat...
@wera chytaaaam, aj ked mam este cas 🙂
Baby, tak ja som prišla z car a som strašne vytešená 😀 😀 😀 😀 😀 Dnes začínam brať Prednison, večer si pichnem prvý Fraxík a keď príde mrcha, začnem včeličkovať.
@annamary27
@sunday1
@wera ahoj babule..usko boli nemam pocit,ze mi ta masticka zabera ale tak da sa to vydrzat uvidime co povie vyter zatial nechcem ziadne ATB ani nic silne,budem verit,ze to prejde aj tak 😉
Mam otazku v tehu sa mozu papat probiotika?
AAA dalsiu otazku..mam nelama z Vas niektora take akoby palenie alebo svrbenie s utrogestanu?
@sunday1 super ,tesim sa s tebou ,uz o chvilocku si tehu 😉 🙂
@sunday1 Ja som zas revala pri kazdom teste ,,,potom mi povedali,ze sa mam tisko tesit,ze krvicka je pozitivna a na 14 Den uz bolo Hcg na 0..v nasom Car sa chodi na 10 a na 14 Dc..
Baby ked si davam utros tak mi niekedy ostane na prste tak biele..to je z predosleho utrosu? 😕 Dnes tu davam otazky ako debilko 😀 😀 😀
@nikaaaaa Ahoj, poisťovňa Ti zo zákona hradí 3 pokusy, okrem toho som doplatila v lekárni cca 230 -250,- eur za recepty. ( ja som nemala zmrazovanie). Lekár Ti vystaví žiadosť do poisťovne a podáš si ju. Ja som moju mala schválenú do 1 týždňa, ale záleží to aj na tom v akej si ZP. Už si bola na nieakom vyšetrení. Kam chodíš? Držím palce 🙂

ahojte