2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
čakateľky a tehulky aký ste mali deň? ja som 6 deň po prenose a som dosť nervózna
@yeliel čo máš s uškom moja?
Ahojte babenky, ja len na chvilu, tento den som mala dost rušný čo sa týka rodiny, celý den som behala, ani som nemala kedy mysliet na seba. Ako dobre mi to padlo, aspon viem že som ok 😉 Ešte zajtra pohreb dedka, v stredu Helios a potom asi šup do roboty. personál sa isto na mna teší. Zlaté chvile skončili 😀
@janicca Ok, cica na stredu chystám velký transparent s tvojím menom 😀 Manžel si poriadne pozrel tvoju foto aby vedel hladat v tom dave báb čo rano čakaju na sono a krv 😉
@evasbk poslala so ti ip
dobré ránko sa praje babuľky 🙂
@noe dakujeme 🙂
Ahojte, dobre ranko 🙂 🙂
Ahojte 😀
Ahojte
Já by som sa chcela informovat kolko stojí IVF ? koľko sa priblizne za to platí 🙂) Dakujem
@nikaaaaa Závisí od toho, aký máte problém. Za štandardný cyklus, ak Ti to prepláca poisťovňa, okrem doplatku na hormóny neplatíš nič. Ak potrebuješ niečo navyše (napr. ICSI), tak sa to uhrádza. Pozri si napr. cenník na www.iscare.sk

@wera mám celkom fajn akurát ma zo dva dni brucho pobolievalo ako na mrchu ale už je ok...nemám žiadne chute a ani nechute a veru dnes som si aj ja po obede dobre schrupla a celkom vhod mi to padlo 😉 ja idem v stredu na utz tak som zvedavá že čo a ako bude ? 🙂 a budu mi brat znova krv ?