icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

wera
28. júl 2010

@annamary27
@yeliel
@shandy no čo babulky, veď aj o takýchto témach sa treba pobaviť 😀

yeliel
28. júl 2010

@wera 😀 jasneee,,,,mne sa cela tato nasa tema paci..dodava mi energiu 😀 😀 😀

wera
28. júl 2010

@yeliel aj mne veľmi pomáha 🙂 🙂 🙂 ... s kamoškami sa o takýchto témach baviť nemôžem lebo tomu aj tak vôbec nerozumejú... a doma drahému už stoja vlasy dupkom keď mám chuť sa o takýchto veciach baviť 😎

yeliel
28. júl 2010

@wera 🙂 moja presneeee...aj moj uz je hotoví ..a stale sa cuduje co tu vieme stale riesit 😀 😀 😀

wera
28. júl 2010

@yeliel hej môj sa ma vždy pýta "No čo zaše koníkuješ? Čo je tam nového?" 😀 😀 😀 tak ale vždy je o čom 🙂

lubka0506
28. júl 2010

čauko 🙂 pekne ste to vystihli 😀 😀 😀 ako keby som to doma počula-čo zasa vypisujete? čo je nové? 😅
alebo ked niečo mm chce vediet tak mi povie ...zisti na koníkovi 😀 😀 😀 😉

yeliel
28. júl 2010

@lubka0506 😀 😀 😀 ten moj vzdy tiez...ze co maju naove pipiny? 😀 😀 😀

wera
28. júl 2010

@yeliel
@lubka0506 😀 😀 😀

dobrú noc babulky 😉

yeliel
28. júl 2010

@wera sladke sny 😉 🙂

evasbk
28. júl 2010

Ahojte, babenky, som rada že je tu aj takato tema, ktorá sa ma momentalne týka . september- oktober, sa chystáme na 2. IVF a veríme že bude úspešné. Chodíme do heliosu 😉

yeliel
28. júl 2010

@evasbk ahojcek...vitaj medzi nami 🙂

evasbk
28. júl 2010

@yeliel Ahoj, manželík zaspal, tak tu tak surfujem a som naozaj rada že som vas tu našla

yeliel
28. júl 2010

@evasbk ten moj pozera tv 🙂 je to tu fajn..mozme si vimienat infosky a navzajom sa podporovat 😉 🙂

evasbk
28. júl 2010

To ano, myslím že to budem potrebovat. Prvý krát som zasvätila skoro celu moju rodinu a zistila som že ma to dost ubíjalo, všetci chceli byť milí a pomahat mi, až mi to liezlo na nervy, tak sme sa teraz rozhodli že to nebudeme už s nikým riešit, a nikomu o jeseni nič nepovieme, ale som rada že aspon s vami popíšem lebo viete najlepšie o čo idem a čo asi prežívam..

yeliel
28. júl 2010

@evasbk no aj u nas to bolo podobne...kazdy chcel vediet co a ako...najhorisie to bolo ked vsetci chceli vediet vysledok a mne sa nechcelo s nikým ani prehovorit..

evasbk
28. júl 2010

Akoby si písala o mne..... 😵 Mna ubijalo hlavne to, že mi všetci volali a pítali sa ma ako sme dopadli, čo povedali...atd, no a mne sa to proste nechcelo stale vysvetlovat, a hlavne ked som na všetkých videla, že aj tak nevedia o čo presne ide....teraz nepoviem nikomu nič a bude pokoj...Aj ked si za to možem tak trochu aj sama. Totiž v tých najsmutnejších chvilach som bola bez manžela, pracuje v zahraničí, ale teraz mi slubil že celý čas bude pri mne---

janemari
28. júl 2010

No neporazi ma 😠 konecne sa sem dostanem.Napisem prispevok a nakoniec ma vyhodi zo stranky 😠 Mne sa konecne podario dostat na net,ale ste sa za tie dva dni rozpisali som nemohla docitat 😀 @kefalinek ja chodim do Iscare v MT a mame len jedneho jedineho mrazacika ☹

yeliel
28. júl 2010

@evasbk hej hej presne tak...tiez som vsetko dokola opakovala ako papagaj a aj tak nito nevedel o com tocim 😀 😀 😀 tak teraz to uz bude urcite fajn a aj mazelik bude pri tebe ..to ti urcite pomoze 🙂

yeliel
28. júl 2010

@janemari no cavelo.. 😀

evasbk
28. júl 2010

@yeliel V to dufam, nechcem si už prežit to čo minulý rok, verím že teraz to bude už uspešné, inač by som do toho nešla, a myslím že všetky čo sme tu si veríme... 🙂

janemari
28. júl 2010

@yeliel caves 😎 konecne som sa sem dostala,vcera pobedna,ked som dosla hned sup do postele lebo rano som vstavala,dnes som mala gyn.preventivku a dolsa som domov hosila do seba polievku a letela do prace 😖 A teraz mam konecne veget a mozem docitat co som zanedbala 😉

yeliel
28. júl 2010

@janemari ja mam zasebou prehliadku a moja gyn povedala...ze mam streptokoka ale ,ze to netreba nekol liecit..lenze mne sa to nezda.. 😕 a aj cyto som nemala moc dobre.. 😕

janemari
28. júl 2010

@yeliel no ja musim cakat na vysledky ale ako vysetrenie bolo napodiv bezbolestne,sono klasika pozerala ten moj myom-adenomyzu v maternici a bola som vybavena.Este som sa bola na wc prezliect do druhych veci a vsetko ok.Ale ked som prisla domov mala som spinave nohavicky som myslela ze sa mi mrcha spustila ale nic/ved este je skoro na druhu mrchu/ tak neviem co to bolo.

yeliel
28. júl 2010

@janemari niekedy...sa to aj mne stane po vysetreni..ze trosku krvacam...netusim preco 😕

wera
29. júl 2010

dobré ránko babulky 🙂 ....teda ste včera večer ešte pekne popísali, ste nemohli spinkať? 😀

@evasbk vitaj medzi nami 🙂 hej hej aj my sme veľmi radi že máme túto témičku 🙂

@janemari ahoj 🙂 a u doki si mala všetko okey? ...to špinenie môže byť z vyšetrenia tak neboj

@yeliel ani ja som nemala cyto moc dobré, ale tak doki hovoril že je to zatiaľ ešte okey 🙂

@lubka0506 jo jo manželíkovia sú zvedavé tvory 😀

yeliel
29. júl 2010

Dobre ranko babule 🙂
@wera mne povedal doki.,ze kontrola o pol roka a uvidime,ze sa to moze aj same upravit 😕 😵

monicka7299
29. júl 2010

Ahojte , inak toto už bude aj diagnóza - ešte len prídem do práce už zapínam PC a prvé je koník 😀

yeliel
29. júl 2010

@monicka7299 vitaj v klube 😀 😀 😀

wera
29. júl 2010

@yeliel
@monicka7299 tak tak to isté aj u mňa, uvarím v robotke ráno kávičku a zapínam koníka 😀

wera
29. júl 2010

@yeliel mala by som ísť na kontrolu asi už aj ja... dúfam, že sa to samé upravilo 🙂

babulky ale teraz pred IVFkom asi nemôžem ísť na cytológiu, či?