2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
čauko 🙂 pekne ste to vystihli 😀 😀 😀 ako keby som to doma počula-čo zasa vypisujete? čo je nové? 😅
alebo ked niečo mm chce vediet tak mi povie ...zisti na koníkovi 😀 😀 😀 😉
Ahojte, babenky, som rada že je tu aj takato tema, ktorá sa ma momentalne týka . september- oktober, sa chystáme na 2. IVF a veríme že bude úspešné. Chodíme do heliosu 😉
To ano, myslím že to budem potrebovat. Prvý krát som zasvätila skoro celu moju rodinu a zistila som že ma to dost ubíjalo, všetci chceli byť milí a pomahat mi, až mi to liezlo na nervy, tak sme sa teraz rozhodli že to nebudeme už s nikým riešit, a nikomu o jeseni nič nepovieme, ale som rada že aspon s vami popíšem lebo viete najlepšie o čo idem a čo asi prežívam..
Akoby si písala o mne..... 😵 Mna ubijalo hlavne to, že mi všetci volali a pítali sa ma ako sme dopadli, čo povedali...atd, no a mne sa to proste nechcelo stale vysvetlovat, a hlavne ked som na všetkých videla, že aj tak nevedia o čo presne ide....teraz nepoviem nikomu nič a bude pokoj...Aj ked si za to možem tak trochu aj sama. Totiž v tých najsmutnejších chvilach som bola bez manžela, pracuje v zahraničí, ale teraz mi slubil že celý čas bude pri mne---
@yeliel no ja musim cakat na vysledky ale ako vysetrenie bolo napodiv bezbolestne,sono klasika pozerala ten moj myom-adenomyzu v maternici a bola som vybavena.Este som sa bola na wc prezliect do druhych veci a vsetko ok.Ale ked som prisla domov mala som spinave nohavicky som myslela ze sa mi mrcha spustila ale nic/ved este je skoro na druhu mrchu/ tak neviem co to bolo.
dobré ránko babulky 🙂 ....teda ste včera večer ešte pekne popísali, ste nemohli spinkať? 😀
@evasbk vitaj medzi nami 🙂 hej hej aj my sme veľmi radi že máme túto témičku 🙂
@janemari ahoj 🙂 a u doki si mala všetko okey? ...to špinenie môže byť z vyšetrenia tak neboj
@yeliel ani ja som nemala cyto moc dobré, ale tak doki hovoril že je to zatiaľ ešte okey 🙂
@lubka0506 jo jo manželíkovia sú zvedavé tvory 😀
Ahojte , inak toto už bude aj diagnóza - ešte len prídem do práce už zapínam PC a prvé je koník 😀
@yeliel
@monicka7299 tak tak to isté aj u mňa, uvarím v robotke ráno kávičku a zapínam koníka 😀

@annamary27
@yeliel
@shandy no čo babulky, veď aj o takýchto témach sa treba pobaviť 😀