icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
19. okt 2010

@franina
@annamary27
@zlatanka30
@yeliel
@evi1 ahojte babulky, precitala som si vasu zajimavu diskusiu a moc dakujem. O 2 tyzdne budem potrebovat kazdu radu 🙂 Tak byt predinformovana sa mi zide 🙂

annamary27
19. okt 2010

@noe rado sa stalo 😀 😀 😀 😀

zlatanka30
19. okt 2010

@noe ajoj noe

evasbk
19. okt 2010

ahojte babenky 🙂 Tak smutočnu rodinnú atmosferu máme za sebou, dufam, že pekných par rokov nebudem musiet ist na pohreb. Pre mna to bolo teda dost traumatizujuce .
@noe Ja zajtra vyrážam do MT z Pu , to je tak cca hodina cesty, ak bude šoferovat manžel, takže ak vyštartujeme o 6.00, tak o 7.00- 7.15 tam už asi budeme. Manžel sa vždy snaží zaparkovat priamo pred budovou, alebo si všimaj Ford mondeo z PU špz, alebo octaviu, ešte neviem či pojdeme mojím alebo s mm.
Ja som taký malý sudok 🙂 tmavohnede vlasy s ofinkou na bok. A čo si oblečiem tak to ešte neviem ale isto si dám už kabat. Takže ak budeme znáhodou sediet v čakarni tak ma oslov, lebo ja tvoje meno nepoznám. A podla tvojej foto by som ta fakt asi nespoznala 😉

noe
19. okt 2010

@annamary27
@zlatanka30 😉 😉 😉

noe
19. okt 2010

@evasbk no ja som v pondelok nemala kde zaparkovat, bolo dost plno 😠
Ja som taky tensi sudok, kratke hnede vlasy, zelene okuliare a prave riesim satnik, takze netusim co nakoniec bude ale rifle pravdepodobne a nieco navrch 😀
Urcite sa stretneme, budem sa ponahlat, aby som prisla pre pol 😉

zlatanka30
19. okt 2010

@noe baby nejdete na rande 😀 😀 😀 😀

noe
19. okt 2010

@zlatanka30 no to nie ale pocasie si vyzaduje sa zamysliet co na seba 😀 😀 😀

evasbk
19. okt 2010

@zlatanka30 😀 😀 😀 😀 😀 asi sa aj osprchujem
@noe ja si ta počkám, škoda že bude všetko okolo zatvorené, dali by sme aspon cafčo

noe
19. okt 2010

@evasbk no ja som rozmyslala skusit sa pozriet do toho penzionu Ladoven, co je hned vedla. Na nete maju ranajkove menu, tak predpokladam ze restauraciu otvoria skor. Uvidime 🙂

evasbk
19. okt 2010

@noe dobrý napad, tam chodíme, ale rano som tam ešte nebola. Ok tak zajtra. Idem do postele, dnes to bolo naozaj vyčerpavajuci den
Dobru noc 😔 😔 😔

noe
19. okt 2010

@evasbk dobru nocku 🙂

janemari
20. okt 2010

Cerstve virusiky pre vas TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

yeliel
20. okt 2010

ahoj babule 🙂

yeliel
20. okt 2010

@janemari Dakujemeee 😉 ako sa mas tehulka?

noe
20. okt 2010

@evasbk ahoooooooooooooj kde si? 😀 😀 😀
@yeliel ahojky 😉
@janemari druhy rad virusikov si beriem ja pre stastie 😉 dakujem 🙂

chicca555
autor
20. okt 2010

ahojte 🙂 babyyy, mam otazocku: ked mam nadchu a dojde mi cervena, mozem zacat stimulku? vyzera to totiz tak, ze snad vcerajsie cervene vinko zacina zaberat a cosi sa rysuje - KONECNE 🙂 stimulkovat mam zacat na 15ty den proverou-tablety... co by bolo az za 2 tyzdne... hm?

chicca555
autor
20. okt 2010

@noe ja si beriem tretiiiiiii 😀

chicca555
autor
20. okt 2010

hlasim, ze cervena prichadza, juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀

noe
20. okt 2010

@chicca555 supeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 mne dosla vcera, dnes som bola na krv a poobede budu volat , ze kedy zaciname pichat 😵 😵 😵
Myslim, ze nadcha nevadi. A potom ty budes teraz cakat na 15dc, co budes uz davno zdrava a zacinas len proverou a potom decapeptyl. Takze vlastne inj. na stimulaciu zacnes pichat az o mesiac po dalsej cervenej 🙂

chicca555
autor
20. okt 2010

@noe ani nevies, aka som stastna-prestastna 🙂 🙂 🙂 clovek by neveril, ze sa dokazem tesit, ze dosla cervena 😀 😀 hlas mam teraz sice ako stary chlap, ale neva, za tyzden som OK 🙂

spinenie sa este nerata ako prvy den DC ze? mam pockat az na krv? a pak mam volat koordinatorke ci staci poslat sms? 🙂

wera
20. okt 2010

ahojte babuľky 🙂

noe
20. okt 2010

@chicca555 nie spinenie sa nerata az prvy den silneho kravcania je 1dc 🙂 verim ti, ja som vcera ziarila ako neonka 😵 😵 😵 😀 😀 😀
Ako chces, ja radsej volam, nech mam hned odpoved a mam istotu, ze o mne vie. Lebo aj v pondelok mi po sone a krvi tvrdila a to osobne, ze ma objednava na dnes na krv, vcera sme spolu volali, ze ci mam prist a ona, ze jasne, ze ma objednala. A dnes na krvi o mne nikto nevedel. Tak vyplnali narychlo sprievodku 😀 takze ja radsej volam a aj to na mna obcas zabudnu 😀

noe
20. okt 2010

@wera ahoj organizovana skupinka? ako sa maju nase dva pokladiky? 😉

chicca555
autor
20. okt 2010

@noe super, dakujem za info a rady 🙂 🙂 🙂

@wera ahoj tehulka 🙂 🙂

sunday1
20. okt 2010

Ahojte 😀

evasbk
20. okt 2010

@noe ahooooooooooooj, no už som doma a idem robit poriadky, no a budem čakat kedy zavolaju z helika či mám začat papat tablety na ketko 🙂
@noe
@chicca555 Tak baby ale nechajte aj mne dáky riadok virusikov 😉
@wera ahojky, nebud lakomá a pošli nám aj ty vírusiky , ved nás je tu tolko, pomož janemari ved nebude stíhat 🙂 🙂 🙂

sunday1
20. okt 2010

@wera Nebolo ti po prvom Prednisone blbo? Neviem, či to bola náhoda, alebo to, že som zároveň začala pichať aj fraxík a moje telo dostalo šok, ale večer som bola straaaaaaaaašne unavená a dnes ráno mi bolo normálne na vracanie a bolela ma hlava. Teraz je to už v pohode.

noe
20. okt 2010

@chicca555 zamalicko, rado sa stalo 😵

@sunday1 ahojky 😉

@evasbk este ti ostal prvy a stvrty 😀 no o tretej na telefone, uvidime ci nam zavolaju dobre spravy 🙂
Super, ze si sa mi prihovorila, lebo ako pozeram na foto, tak by som ta nespoznala 😀 Uplne iny clovek az mam pochybnosti, ze koho foto to tu mas 😀 😀 😀

wera
20. okt 2010

ahojte takže najprv TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky posielam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@noe mám sa výborne 🙂 celú noc sa budím že sa mi nepohodlne spí a že musím chodiť cikať aj 3x za noc alebo sa zobudím na vlčí hlad 😀 každé dve hodinky musím niečo jesť lebo mi je zle ak sa nenajem.... ale tak teším sa z toho aspoň viem že som tehu 😉

@chicca555 @evasbk ahojky 🙂

@yeliel ahoj zlatinko, ako je s uškom? bola si už dnes pre mastičku?

@sunday1 ja som nemala a našťastie ani nemám problémy s prednisonom... 🙂 ale tak môže to byť aj tým, že si začala užívať dva nové lieky ktoré si doteraz nebrala, neboj telo si zvykne a bude dobre 😉