2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
Už mi volali z Heliosu, krv upne negatívna a oddnes začínam s prípravou na Ket. O 14 dni utz, tak držte mi palce nech tá moja sliznice rastie a rastie 😉 , aby sa to emb. malo kde uchytit a nepustilo sa
@evasbk prave som citala, ze ti volali a pozeram na telefon, ze ja nic 😀 a vtom mi zazvonil 😀
Ze krv super, ale zaciname pichat az zajtra 😒 a zas v pondelok na krv, tak snad to bude dobre, lebo Krajkovic mi vravel v ambulancii, ze dalsia kontrola az v stredu. Tak som trochu mimo 😨 😨 😨
@noe ked ti kazal príst prv, tak isto je krvička lepšie na tom ako sám očakával, tak nebud mimo 😉
@sunday1 dnes začínam, na 14 den idem na utz to je 2.11 a na 19 den by mal byt transfer a to je 7.11, ale to vychadza na nedelu tak neviem možno to bude až v pondelok na 20 den, ale to je ešte daleko. Len aby sa emb. dobre rozmrazili a boli kvalitné. To je pre mna najhlavnejšie 😉
Baby vypínam pc, lebo manželík sa so mnou rozvede. Ozvem sa večer. Ved Noe vie, tej sa už moj manželík postažoval, že som závislák na koníkovi . Idem niekde von.
ahojky babuľky 🙂 🙂 🙂 ja som si doobeda hodila klasika šlofíka a idem dať asi ďalšieho...veď kto sa má pozerať na toho môjho hafanka ako sa tu na mňa tlačí a pekne si spinká? 😝
@yeliel tak to som rada že sa uško lepší 😉 dúfam, že Ťa už menej trápi 🙂 a inak sa ako cítiš? tak špeciálne pre Tvojich troch drobcov posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusíky 🙂 🙂 🙂
@noe takže zajtra začínaš pichať, to je super 🙂 a čo budeš pichať, už nemám prehľad 🙂 ste sa s evi dnes stretli, to je aké milé 😉 ja som tu na koníku našla zase holku s ktorou som ležala na izbe keď sme boli na OPU 😉
@evasbk to je úžasné že idete hneď to KETka verím že Vám to určite tento krát výjde šťastne až do samého konca 🙂 a pod vianočným stromčekom budete mať úžasnú radosť s drobca v brušku 🙂
@kefalinek tak dúfam, že žiadosť bude čo najskôr schválená 🙂 kedy sa chcete pustiť do ďalšieho kola?
@evasbk budem ti drzat palceky .mne sa momentalne zmenil zivot od zakladu.neviem,co bude dalej.ale ideme do seba s mm
@zlatanka30 Asi mi niečo ušlo. Deje sa niečo?
@zlatanka30 joj moje zlatko 😒 a co sa stalo? Ved zachvilu budes potvrdena tehulka 😉

@noe lenže ja potrebujem teraz stráááááááášne vela tehu vírusíkov. na tej fotke som ja, len mám vlasy v cope 😉 Som rada, že sme sa spoznali aj osobne 🙂 Ked budem mat nejaku terajšiu foto tak si ju zmením 😎