2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
@wera ale ja som dnes 10den od KET...nieje uz neskoro na krcke. 😕
Konecne som nasla aj vetu o probiotikach od swiss co som ppotrebovala vediet 😀 😀 😀 (U tehotných žien významne znižujú črevné problémy a následne pri narodenom dieťati je preukázaný nižší výskyt alergií. ) tak som ich zase zacala uzivat 😀 ...
Ty si take zlate spachtosko.. 😀 😀 😀
@evasbk Tak super spravicka...horsa do boja..sliznica pekne narastie a babulka sa budu mat u teba krasne 😉 🙂
Mam jedneho dobreho kamosa a ten ked sa mu stazujem alebo vyfnukavam tak ma da stale do laty 😀 😀 😀 ale naposledy mi povedal jednu mudru vetu 😀 😀 😀 Musí byt zle aby bolo potom dobre..Takez,teba caka uz len to dobre 😉 🙂
baby dnes mi volali z heliosu a ja neviem,co chceli lebo som zaspala pri malej a ked som tam volala uz to tam nedvihali
ahojte dievcata tak sa hlasim, ze som po odbere a mame 13 vajickov 🙂 zvladla som to... 🙂
@franina jééééé,paráda,krásne magické čísielko 😀 😀 😀 😀 😀
ze vajickov ??? 😕 vajicok som chcela napisat.... 😅
@annamary27 vidis? tak toto ma ani nenapadlo 😀 ale paci sa mi to 😀 😀 😀
joj a na vklad idem v piatok, dufam, ze to tiez zvladnem... 😅
@sunday1 ano picham do ramena tak ako ste mi aj so shandy poradili 😀 ale 2dokiny hematologicky povedali,ze mozem do bruska aj ked som tehu a takisto Dr.pri transvere povedala,ze to je len pod kozu ,ze kludne do brucha este sa sestricka smiala,ze co za otazka 😀 😀 ale ja picham aj tak do ramena 😉
@annamary27 cavko cicus ako mas? 😉
ahojte dievčence tak podávame čerstvé správy 😉 tak že dvojičky sa nekonajú je tam len jedna fazulka ale aj za to sme nesmierne vďační a tešíme sa ináč je všetko v poriadku 😉
@noe @evasbk baby ta čo ste do mňa nekopli no možte sa hanbiť 😠 😠 😀ja som sa tu už včera nedostala ....... a ja som sa tam na každu usmievala že možno sa ku mne niektorá prihovorí ale ništ a podľa fota by som vás asi ťažko spoznala a žiaden plagát nad hlavami som tam nikomu nevidela 😀 😀 😀
@yeliel tie krče patria k tomu nemaj boja mne začali tak na 26 dc tiež som si myslela že už každu chvílu dostanem mrchu a vidíš nakoniec mrcha nedošla tak že netreba hned stresovať 😉 😉

@wera do brucha a zaciname 150iu 😉 2 balenia