icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

noe
20. okt 2010

@wera do brucha a zaciname 150iu 😉 2 balenia

wera
20. okt 2010

@noe 🙂 🙂 🙂 juj strašne to letí... za chvíľku už pôjdeš na odber, ani sa nenazdáš 😉

yeliel
20. okt 2010

@wera dakujeeeem za virusiky 😉
Dnes ma strasne boli brusko..mam take silne krce,,ako ked mam mrchu ☹ chvilu to boli a potom prejde..zajtra budem 28DC.. ☹

wera
20. okt 2010

@yeliel tie predmrchovské kŕče som mala aj ja 🙂 🙂 🙂

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 noo modrinku mam jenu obrovsku ako svet 😀 😀 😀 ale to som si raz tak nesikovne pichla..ze som az to strikacky natiahla krvicku 😀 😀 😀 inac nemam modrinky a ani hrcky 😉

yeliel
20. okt 2010

@wera ale ja som dnes 10den od KET...nieje uz neskoro na krcke. 😕
Konecne som nasla aj vetu o probiotikach od swiss co som ppotrebovala vediet 😀 😀 😀 (U tehotných žien významne znižujú črevné problémy a následne pri narodenom dieťati je preukázaný nižší výskyt alergií. ) tak som ich zase zacala uzivat 😀 ...
Ty si take zlate spachtosko.. 😀 😀 😀

wera
20. okt 2010

@yeliel ja som tie kŕče mávala asi od 7 dňa po ET až po nejakých 20 dní po ET.... 😉 prišli a zase odišli... 😉
tak ja bude veriť že to budú tie jediné a správne kŕče 😀

yeliel
20. okt 2010

@evasbk Tak super spravicka...horsa do boja..sliznica pekne narastie a babulka sa budu mat u teba krasne 😉 🙂
Mam jedneho dobreho kamosa a ten ked sa mu stazujem alebo vyfnukavam tak ma da stale do laty 😀 😀 😀 ale naposledy mi povedal jednu mudru vetu 😀 😀 😀 Musí byt zle aby bolo potom dobre..Takez,teba caka uz len to dobre 😉 🙂

yeliel
20. okt 2010

@wera tak to beriem tak.ze maje babulka su lenive ako ocko a zacali krce neskor 😀 😀 😀

noe
20. okt 2010

@yeliel mas mudreho kamarata 😉
Ale este viac sa mi paci veta, ze uz vies po kom budu drobcekovia 😀 Ocko sa potesi 😉 Som sa dobre zasmiala 😀 😀 😀

yeliel
20. okt 2010

@noe 😀 😀 😀 😀 nooo ja len pravdu pisem 😅 😅 😅
pozeram,ze pridavas vcielky..tak sa ti to krati 😉

noe
20. okt 2010

@yeliel no pridavam od zajtra. Co budem trocharcit, ked mozem dve, tak pichnem dve 😀
Aj tebe sa to krati 😉 za par dni budes chodit vysmiata ako slniecko a budete uz s werou riesit kociky pre dvojicky 😀

kefalinek
20. okt 2010

baby dnes mi volali z heliosu a ja neviem,co chceli lebo som zaspala pri malej a ked som tam volala uz to tam nedvihali

kefalinek
20. okt 2010

@wera tie krca mavam aj uz tyzden a hlavne v noci

franina
20. okt 2010

ahojte dievcata tak sa hlasim, ze som po odbere a mame 13 vajickov 🙂 zvladla som to... 🙂

annamary27
20. okt 2010

@franina jééééé,paráda,krásne magické čísielko 😀 😀 😀 😀 😀

franina
20. okt 2010

ze vajickov ??? 😕 vajicok som chcela napisat.... 😅

franina
20. okt 2010

@annamary27 vidis? tak toto ma ani nenapadlo 😀 ale paci sa mi to 😀 😀 😀

franina
20. okt 2010

joj a na vklad idem v piatok, dufam, ze to tiez zvladnem... 😅

sunday1
20. okt 2010

@yeliel Ale už picháš do ramena, však?

sunday1
20. okt 2010

@franina Krásne číslo, držím palce 😉

franina
20. okt 2010

@sunday1 dakujem 🙂

wera
20. okt 2010

@franina parádne čísielko, gratulujem 🙂 🙂 🙂

dejka12
20. okt 2010

@evasbk
Ahoj evi, to ma velmi mrzi, ze to nevyslo ☹
Som ale rada, ze idete hned na KET. A co Ti povedali, pridaju ti fraxiparine alebo prednison?
Drzim Ti silno palceky!!!

yeliel
20. okt 2010

@sunday1 ano picham do ramena tak ako ste mi aj so shandy poradili 😀 ale 2dokiny hematologicky povedali,ze mozem do bruska aj ked som tehu a takisto Dr.pri transvere povedala,ze to je len pod kozu ,ze kludne do brucha este sa sestricka smiala,ze co za otazka 😀 😀 ale ja picham aj tak do ramena 😉

yeliel
20. okt 2010

@franina tak uz to mas uspesne za sebou..a neboj vklad zvaldnes na 1 😉 😅

yeliel
20. okt 2010

@annamary27 cavko cicus ako mas? 😉

yeliel
20. okt 2010

@noe strasne by som bola rada ak by to tak bolo...

sunday1
20. okt 2010

@yeliel Ku komu chodíš? Asi všade hovoria niečo iné 😕

janicca
20. okt 2010

ahojte dievčence tak podávame čerstvé správy 😉 tak že dvojičky sa nekonajú je tam len jedna fazulka ale aj za to sme nesmierne vďační a tešíme sa ináč je všetko v poriadku 😉
@noe @evasbk baby ta čo ste do mňa nekopli no možte sa hanbiť 😠 😠 😀ja som sa tu už včera nedostala ....... a ja som sa tam na každu usmievala že možno sa ku mne niektorá prihovorí ale ništ a podľa fota by som vás asi ťažko spoznala a žiaden plagát nad hlavami som tam nikomu nevidela 😀 😀 😀
@yeliel tie krče patria k tomu nemaj boja mne začali tak na 26 dc tiež som si myslela že už každu chvílu dostanem mrchu a vidíš nakoniec mrcha nedošla tak že netreba hned stresovať 😉 😉