icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 naolejickuj si nozicky aby si to zvladla 😀 😀 😀

yeliel
21. okt 2010

@wera zlatko...kde si? 😉 🙂

yeliel
22. okt 2010

baby kde ste vsetky? 😕

sunday1
22. okt 2010

Ahojte 🙂
@yeliel Tak ja som už tu 😀

sunday1
22. okt 2010

@annamary27 Nepísali sme si, ja som tu len od augusta 😉 Budeš si dávať aj PK?

yeliel
22. okt 2010

@sunday1 🙂 ahoj aky mas dnik? 😉

franina
22. okt 2010

ahojte dievcata.... tak ze uz som po vklade... vlozili mi 2 🙂 a mali sme splu 7 vajkov....
a co mam teraz robit, cakat? 😅 sice nic ine mi neostava a potom o 14 dni na krvicku... tak dufam ze vydrzim... 😅

sunday1
22. okt 2010

@yeliel Hotový chaos, kopec roboty a akosi jej neubúda 🙂 No ale snáď už o chvíľu budem mať príčinu oddychovať 😀 Už by si mala mať výsledky sterov, že? Čo nové, cítiš už konečne niečo?

yeliel
22. okt 2010

@franina tak teraz uz len oddychuj 😉
kolkobunkove embryjka ti vkladali? a dali ste aj neake zamrazit?

sunday1
22. okt 2010

@franina Gratulujem, nech sa im darí 😉 Mali ste 7 vajíčok alebo 7 embryí?

yeliel
22. okt 2010

@sunday1 no ucho boli,mam v nom zalahnute a pulzuje ale podla Dr.sa to lepsi...mam z lekarne taku gebuzinu 😀 😀 😀 a mam si to davat na strafik na noc do ucha..Alee co ma velmi tesiii...nieje tam ten bacil co som sa tak velmi bala zeby sa mi vratil,vysledky este neboli ale volali do laboratoria tak som hned kludnejsia..
A ak myslis ci sa citim neako tehulkovsky tak to nie ☹

sunday1
22. okt 2010

@yeliel Nebuď smutnučká, to bude dobré 😉 Neboj sa, ešte budeš prosiť, aby Ti už tehotenské príznaky prešli 😀 😀 😀

yeliel
22. okt 2010

@sunday1 ja normalne rozmyslam,ci budem mat odvahu zvolat ake boli vysledky hcg 😕

sunday1
22. okt 2010

@yeliel To verím, ale to by bolo asi rovnaké, aj keby si sa tehotná cítila 😉 Nemám rada tie telefonáty, ale u nás je to našťastie tak, že volajú oni. Aspoň nemusíme zbierať odvahu, na druhej strane však človek nevie, kedy zavolajú... Každopádne je to stres.

franina
22. okt 2010

@yeliel tak uz oddychujem ... lezim.... ale budem chodit aj do roboty.... nemusim v kuse lezat vsak?
vsetky sme dali zamrazit... tak ze mame este 5

@sunday1 mali sme 13 vajicok a 7 embryi, blbo som napisala 😅

franina
22. okt 2010

@yeliel a ja neviem kolko bunkove embryjka... 😒 ten lekar mi nic nepovedal ... a chcela som aby mi vlolzil tri a povedal ze vsak to treba vynosit a neviem co... vobec nebol mily.. taky on je odmerany.... 😒 ked nie sestricka ani neviem co sa so mnou deje.... 😒

wera
22. okt 2010

ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
som tu od stredy nebola... sme mali v stredu pohotovosť... som začala v noci krvácať tak sme utekali do nemonice, le našťastie babatká boli v poriadku a bili im srdiečka pri vyšetrení doki zistil že mám nejaký malý polyp na krčku maternice takže večer ako som si zavádzala utrogestan tak som do neho as ťukla a začal krvácať.... povedal že si ma môžu nechať v nemocnici ale že lepšie a vo väčšom kľude bude domka v posteli...
dnes som bola na kotrole u doki a všetko bolo v poriadku babatkám krásne bili srdiečka povedala že ten polyp nič nebude lebo keď mi vkladali embryjká tak som na krčku nič nemala, tak som rada
chi doki ako pozerala babatka tak to druhé bolo nejaké väčšie tak si robila srandu že ešte aby tam neboli dve jenovaječné to by boli dokopy tri môj drahý skoro opadol ale povedala že to bude iba žĺtkový vačok
juj tak som rada že je všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂

yeliel
22. okt 2010

@wera ahoooj,,,no co ty teda vystrajas 😀 😀 😀 😀
Hlavne,ze je vsetko OK a pekne oddychuj.. 🙂

wera
22. okt 2010

@yeliel no to bolo adrenalínu Ti poviem 😅

yeliel
22. okt 2010

@wera a krvacala si velmi?

wera
22. okt 2010

@yeliel nebolo to veľmi, bola to taká úplne čistá jasná červená krv... asi tak celkovo za jednu malú lyžičku cca...

yeliel
22. okt 2010

@franina ako sa vola ten Dr.?

franina
22. okt 2010

@wera uff tak ste mali fakt dost adrenalinu .... ale chvala Bohu vsetko vporiadku.... bud len v klude a oddychuj... 🙂

sunday1
22. okt 2010

@wera Moje, moc si sa vyľakala, však?
@franina Do ktorého car chodíš, že sú tam takí divní?

yeliel
22. okt 2010

@wera a potom to hned prestalo? tak to asi naozaj len nieco prasklo...mas asi poriadne dlhe prsteky 😀 😀 😀 😀

wera
22. okt 2010

@franina oddychujem poriadne, drahého preháňam aby sa o mňa staral 😉

@sunday1 no ani nehovor, strašne som sa bála... po tom všetkom chcem babatka pekne donosiť až do konca 🙂

@yeliel hej prestalo to v podstate keď som sa vrátila z nemocnice už nebola krv ale len také trochu hnedé... včera zo mňa išli akurát trochu ešte hnedé utrogestanové kúsky... a dnes už skoro nič... 🙂 zlatinko a Ty sa máš ako? ako je dnes s uškom? dúfam, že už je dobré 🙂 🙂 🙂 a nejaké príznaky máš? 😉 ktorý dc si vlastne dnes?

yeliel
22. okt 2010

@wera som rada,ze ste OK 🙂
Priznaky nemam ziadne..poslednu Ms som mala 25.septembra tak ak dobre ratam tak som dnes 27Dc.

wera
22. okt 2010

@yeliel no mrška už nesmie prísť, uvidíš že víkend prebehne ako voda a v pondelok pôjdeš na krvičku 😉 a uvidíš ju iba v skúmavke 😝

wera
22. okt 2010

babulky ja si idem schrupnúť 🙂 🙂 🙂 zatiaľ sa tu majte krásne 😉

franina
22. okt 2010

ja chodim do Splnu v Kosiciach 😒