2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
baby kde ste vsetky? 😕
@annamary27 Nepísali sme si, ja som tu len od augusta 😉 Budeš si dávať aj PK?
ahojte dievcata.... tak ze uz som po vklade... vlozili mi 2 🙂 a mali sme splu 7 vajkov....
a co mam teraz robit, cakat? 😅 sice nic ine mi neostava a potom o 14 dni na krvicku... tak dufam ze vydrzim... 😅
@sunday1 no ucho boli,mam v nom zalahnute a pulzuje ale podla Dr.sa to lepsi...mam z lekarne taku gebuzinu 😀 😀 😀 a mam si to davat na strafik na noc do ucha..Alee co ma velmi tesiii...nieje tam ten bacil co som sa tak velmi bala zeby sa mi vratil,vysledky este neboli ale volali do laboratoria tak som hned kludnejsia..
A ak myslis ci sa citim neako tehulkovsky tak to nie ☹
ahojte babuľky 🙂 🙂 🙂
som tu od stredy nebola... sme mali v stredu pohotovosť... som začala v noci krvácať tak sme utekali do nemonice, le našťastie babatká boli v poriadku a bili im srdiečka pri vyšetrení doki zistil že mám nejaký malý polyp na krčku maternice takže večer ako som si zavádzala utrogestan tak som do neho as ťukla a začal krvácať.... povedal že si ma môžu nechať v nemocnici ale že lepšie a vo väčšom kľude bude domka v posteli...
dnes som bola na kotrole u doki a všetko bolo v poriadku babatkám krásne bili srdiečka povedala že ten polyp nič nebude lebo keď mi vkladali embryjká tak som na krčku nič nemala, tak som rada
chi doki ako pozerala babatka tak to druhé bolo nejaké väčšie tak si robila srandu že ešte aby tam neboli dve jenovaječné to by boli dokopy tri môj drahý skoro opadol ale povedala že to bude iba žĺtkový vačok
juj tak som rada že je všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂
@franina oddychujem poriadne, drahého preháňam aby sa o mňa staral 😉
@sunday1 no ani nehovor, strašne som sa bála... po tom všetkom chcem babatka pekne donosiť až do konca 🙂
@yeliel hej prestalo to v podstate keď som sa vrátila z nemocnice už nebola krv ale len také trochu hnedé... včera zo mňa išli akurát trochu ešte hnedé utrogestanové kúsky... a dnes už skoro nič... 🙂 zlatinko a Ty sa máš ako? ako je dnes s uškom? dúfam, že už je dobré 🙂 🙂 🙂 a nejaké príznaky máš? 😉 ktorý dc si vlastne dnes?
babulky ja si idem schrupnúť 🙂 🙂 🙂 zatiaľ sa tu majte krásne 😉
ja chodim do Splnu v Kosiciach 😒

@annamary27 naolejickuj si nozicky aby si to zvladla 😀 😀 😀