icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

yeliel
21. okt 2010

@kefalinek ahoj joj to je na nervicky...ale tak teraz to uz uricte schvalila rychlo 😉

kefalinek
21. okt 2010

@evasbk ja musim od februara nastupit do prace inak mi daju vypoved

dejka12
21. okt 2010

@yeliel
Ahoj aj ja idem na krvicku 25., to cakanie je strasne ☹
Obdivujem ta ze vydrzis netestovat

dejka12
21. okt 2010

@evasbk
Ahoj Evi, prednison velmi Dr nechcu davat, hlavne u nas na Slovensku, dava sa len vtedy ak predpokladaju nejaku zvysenu imunitnu reakciu.
A co fraxiparine, nepytala si sa nan? Podla mna ked ty si uz KETka mala predtam uspesne by bolo celkom dobre, aby Ti ho nasadili.
Drzim Ti palce. Daj vediet ako dopadla konzultacia.

yeliel
21. okt 2010

@dejka12 a ty si uz testla?

evasbk
21. okt 2010

@dejka12 ahojky, ja som sa ešte nepýtala na nič. Ale teraz 2.11. idem na sono pred Ket tak tam by som som sa chcela popýtat na niečo, tak uvidím.

tezz9
21. okt 2010

Dobrý den. chtěla jsem se zeptat dnes jsem 14DPO dělala jsem si mamatest 10 a je negativní,ale pobolívá mě podbříšek,hlava,záda,a strašně prsa hlavně bradavky. Včera jsem si dělala test baby test a byl na něm slabý duch,tak nevím co si myslet. Čípek mám dlouhý ale trošičku pootevřený a hlen jasně bílý hustý,trochu kluzký a je ho strašně moc.Potřebovala bych poradit jestli má ještě smysl testovat,jestli to vyjde a nebo jen čekat na ms.Děkuji

evasbk
21. okt 2010

@tezz9 Ahoj, ja na tvojom mieste by som netestovala, ale išla na krv. Z krvy ti presne povedia či si tehu alebo nie. Testy nie sú uplne spolahlivé. Ale podla toho aké máš príznaky tak to vyzera dobre 😉

sunday1
21. okt 2010

@tezz9 Už som to niekde písala, ale ja s mamatestom nemám dobré skúsenosti. A kedy sa v Tvojom car chodí na krv?

franina
21. okt 2010

@wera dakujem pekne.... akurat pozeram ze dvojicky.... gratulujeeeeeeeeeeeem 🙂 tesim sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂

franina
21. okt 2010

@noe ahojky ja som bola vcera a zajtra idem na vklad.... 😅

franina
21. okt 2010

@yeliel dakujem zvladla som to.... dufam, ze aj zajtra zlvadnem 😉

evi1
21. okt 2010

@franina Zajtra to zvládneš ľavou-zadnou, je to úplne bezbolestné a je to neopísateľne krásny pocit. Držím Ti palce 😀
Takže zajtra bublinky k mamičke 😀

evi1
21. okt 2010

Babenky, netrápte sa s testami, nie je to 100%, kamoška si robila 7 testov, všetky negatívne, lekár jej tvrdil že to bude cista a dneska má krásnu skoro 2ročnú dcérku. 😀

annamary27
21. okt 2010

ahojky kočeny,idem si Vás prečítať,čo ste to tu dnes stihli popísať 😀 😀

tinna13
21. okt 2010

@evi1 ahoj evi drz sa zajtra na vklade a dakujem, za priklad s testami. dnes mi vysiel negativny ale verim, ze krv bude opak 🙂

annamary27
21. okt 2010

@sunday1 ahoj,nepísali sme si na jar tohto roku? 😵 ja začnem stimulovať budúci piatok. 😎 😎 😎 😎

annamary27
21. okt 2010

@yeliel ajoj,a vieš čo by si mohla skúsiť na uško ten čajovníkový olej,čo som ja minule skúšala na všetko možné ,nakvapkať na tamponik a vložiť do uška.to ti nemôže uškodiť,len pomôcť.

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 ahoj....dik za radu zlatusik..ale ja tam do toho mojho ucha nechcem nic trepat lebo ak je to ten bacil tak to len zhorsi stav..nechcem nic davat co by moho robit tej svinuche zivnu podu 😠

Babyyyyyyyyyyy viete co sa mi dnes stalooo...
Nevedela som si normalne dat utros 😠 Mala som vsetko take stihnute a suche vo vnutri ,ze sa tam tie gulicky nedali narvat..tak ja tomu nerozumiem...to sa mi este nestalo 😕
Mala niektora z vas take? 😕

annamary27
21. okt 2010

@yeliel a ty si ešte nemala nikdy také suchoty,že sa tam ťažko zaviedol tampon alebo pipík? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja už hej,to je asi normálne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

annamary27
21. okt 2010

@yeliel ten čajovníkový olej to je prírodné antibiotikum 😎

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 nooo pipinka veru,ze nemala 😀 😀 😀 mne to tam vzdy dobre maze 😀 😀 😀 😀 teda az do dnes 😀 😀 😀

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 ten cajovnik..si mam pytat v lekarni ako cajovnikový olej? 😀 😀

annamary27
21. okt 2010

@yeliel 100% čajovníkový olej.To je taká malá flaštička.Ty kedy ideš na krvičku?

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 pondelok 25 😉

annamary27
21. okt 2010

@yeliel fíííha,to je tu co by dup,len to uško keby ti poľavilo,že?aby bolo všetko o.k. aj s mimi,nie je dobré mať zároven v tele zápal.

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 tak uvidime v pondelok ci bublinky zabojovali 😉
a to ucho neposlusne musime neako poriesti len neviem ako..Podla vyterov bude Dr.vediet viac tak uvidime ako rozhodne dalej,,

annamary27
21. okt 2010

@yeliel odrezať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 silno-silno budem na teba myslieť a čakať na dobré správy.

yeliel
21. okt 2010

@annamary27 😀 😀 😀 😀 esteze ty niesi moja Dr. 😀 😀 😀
Pekne drz palceky..to potrebujem 😉 🙂

annamary27
21. okt 2010

@yeliel keď ma nechytí kŕč,tak ti budem držať aj na nohách 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀