icon

2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa

chicca555
16. júl 2010

kočky - šup sem 🙂

zlatanka30
24. okt 2010

@dejka12 neboj HCG bude pekne.aj ja si konecne vydychnem pre mna je toto utrpenie.baby kolko vam trvala mrcha po et.??

lubkaeck
24. okt 2010

jeeej kocky nechcem sa vam sem vtierat 😅 no pred dvomi rokmi presne som sa aj ja pichala 😀 bolo to zaujimave obdobie a preto vam vsetkym velmi drzim palce, aby to vyslo 😉 nam sa podaril az KET, ale stoji to za to pichanie a trapenie - mrnus prave uz 4tu hodinu spi na balkone (rekord) 😀
tak este raz nech sa dobojujete az k perinkam v zdravi a stastne 😵

monn3
24. okt 2010

@dejka12 ja som na 7.deň bola presvedčená že som tehotná,bolesti v podbrušku a tlak v prsiach,potom však nič a v piatok 10.d som to nevydržala a testovala som sa ........ale bola len jedna č.,teraz ma však opäť pobolieva v podbrušku a trochu ma bolia prsia,tak neviem čo mám očakávať,ale želám si len to naj.......a hovorí sa,že niektoré ženy vedia a cítia že sú tehotné.....cítiš sa aj ty tak tehulkovsky?

dejka12
24. okt 2010

@monn3
nie zatial sa necitim tehulkovsky, myslim si ze je to este skoro, ms mi meska 5 dni, dufam ze buduci tyzden uz budem nieco citit. Jedine co na sebe pozorujem je ze som unavena, to byva na zaciatku tehu ale sposobuje to aj utrogestan.

monn3
24. okt 2010

@dejka12 ďakujem troška si ma ukľudnila a dúfam,že ma v utorok potešia s výsledkami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 držím palčeky aj tebe 😉

balinka
24. okt 2010

ahojte babulky.ako sa mate? 😉 dlho som tu nebola 😉 idem to pekne docitat 😉

noe
24. okt 2010

@dejka12 tak sa zajtra tesim na spravicku o vysokom HCG 🙂

noe
24. okt 2010

@lubkaeck dakujeeeeeeeeeeme za povzbudenie 🙂 to je asi jedine co mi stale dodava pozitivnu energiu, viera ze to ma zmysel a skoncime pri babatku 🙂 takze je krasne vidiet ludi ako ty, ktori su toho dokazom, ze to funguje a raz sa to podari 😵

Pozeram foto a malicky je prekrasny, podaril sa doktorom v CAR 😀

lubkaeck
24. okt 2010

@noe hehe dakujem, dobre ho pomiesali 😀 a je vsade, evidentne sa este zahrieva, kedze bol tak dlho v mraznicke, moj mali nanucik 😵 opatruj sa a myslim na vas 😉

tinna13
24. okt 2010

@monn3 ahoj. ja som tiez testovala ale na 9 den a tiez iba jedna ciarka. ja idem na krv zajtra ale vysledok budem mat az v utorok. nijak zvlastne sa necitim. drzim palce

yeliel
24. okt 2010

ahoj babule 🙂

dejka12
24. okt 2010

@noe
dufam ze nesklamem 🙂 🙂

balinka
24. okt 2010

dnes 34 DC a mrcha nikde,mozno zajtra? 😉 😉 😉 😉

yeliel
24. okt 2010

@balinka ahoj,,,no dufaj,ze uz ani nepride 😉

balinka
24. okt 2010

@yeliel ahoj 😉 ja dufam,ale uz som cela nejaka domotana 😉 furt chodim na wc a pozeram ako trafena 😲 ale zatial nic 😉

yeliel
24. okt 2010

@balinka a brusko ta este pobolieva?

balinka
24. okt 2010

@yeliel uz nie,vsetko prestalo a nic sa nedeje,ale mozno sa to tam pomotalo z hormonov,len dufam,ze mi nevynecha mesiac 😲

sunday1
24. okt 2010

Ahojte 🙂 Baby, dnes mi mala prísť mrcha a zatiaľ nič ☹ Nerozumiem tomu 😨 Inak, ktorá z Vás písala, že je farmaceutka? Mám blbú otázku 😀

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Držím palce na zajtra 😉 Ja idem ráno k internistke na krv.

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 tusim annamary ale neviem isto ☹

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Jeeeeeej, ty si tu? Ja že máte všetky siestu 😀 😀 😀

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 tak ja tu tak trosku strasim 😀

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Ako sa má uško?

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 na zajtra sa straaasne bojim....ked tu nebudem tak to revem do vankusa a ked mi povedia,ze som tehu tak hned to tu nahlasim 🙂

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 usko je uz v pohode...ta hneda gebuzina zabrala 😀

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Neboj sa, budem Ti posielať pozitívnu energiu, musí to dobre dopadnúť. Len aby to nakoniec neboli predsa trojičky 😀 😀 😀

sunday1
24. okt 2010

@yeliel No vidíš, všetko sa uberá dobrým smerom. 😉

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 nestras 3,,,myslim,ze v mojom pripade by bolo najlepsie 1babo aby sme to dotiahli do dobreho konca...

sunday1
24. okt 2010

@yeliel Ty si chcela 3 embryjká 😀 😀 😀 Ale to by asi bolo naozaj dosť 😀 😀 😀 Tak nech sa Ti splní minimálne to jedno 😉 Alebo aj dve ... 😉

yeliel
24. okt 2010

@sunday1 no chcela chcela ...lebo som chcela mat cim vacsiu sancu aby sa aspon jedno uchytilo.. 😉