2. IVF na jeseň 2010. Pridajte sa
kočky - šup sem 🙂
jeeej kocky nechcem sa vam sem vtierat 😅 no pred dvomi rokmi presne som sa aj ja pichala 😀 bolo to zaujimave obdobie a preto vam vsetkym velmi drzim palce, aby to vyslo 😉 nam sa podaril az KET, ale stoji to za to pichanie a trapenie - mrnus prave uz 4tu hodinu spi na balkone (rekord) 😀
tak este raz nech sa dobojujete az k perinkam v zdravi a stastne 😵
@dejka12 ja som na 7.deň bola presvedčená že som tehotná,bolesti v podbrušku a tlak v prsiach,potom však nič a v piatok 10.d som to nevydržala a testovala som sa ........ale bola len jedna č.,teraz ma však opäť pobolieva v podbrušku a trochu ma bolia prsia,tak neviem čo mám očakávať,ale želám si len to naj.......a hovorí sa,že niektoré ženy vedia a cítia že sú tehotné.....cítiš sa aj ty tak tehulkovsky?
ahojte babulky.ako sa mate? 😉 dlho som tu nebola 😉 idem to pekne docitat 😉
@lubkaeck dakujeeeeeeeeeeme za povzbudenie 🙂 to je asi jedine co mi stale dodava pozitivnu energiu, viera ze to ma zmysel a skoncime pri babatku 🙂 takze je krasne vidiet ludi ako ty, ktori su toho dokazom, ze to funguje a raz sa to podari 😵
Pozeram foto a malicky je prekrasny, podaril sa doktorom v CAR 😀
ahoj babule 🙂
dnes 34 DC a mrcha nikde,mozno zajtra? 😉 😉 😉 😉
Ahojte 🙂 Baby, dnes mi mala prísť mrcha a zatiaľ nič ☹ Nerozumiem tomu 😨 Inak, ktorá z Vás písala, že je farmaceutka? Mám blbú otázku 😀

@dejka12 neboj HCG bude pekne.aj ja si konecne vydychnem pre mna je toto utrpenie.baby kolko vam trvala mrcha po et.??